- Μηνύματα
- 47,831
- Πόντοι
- 2,368
το σουβλακι (επειδη το εχω ψαξει το θεμα ) που ξερουμε (δηλ.αυτο με την πιτα και το γυρο... ;D) ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με το Iskender kebap των Τουρκων και 100% το πηραμε απο εκει,μαλιστα πριν απαγορευτει το..ντονερ καπου στα 80s ,το εκαναν παντου στην Ελλαδα απο αρνισιο κυμα (μετα ομως εξαφανιστηκαν οι...γατες και το γυρισαμε στον ελληνικο...γυρο ) η ΠΙΤΑ του ομως ειναι 100% ελληνικη εφευρεση (οι Τουρκοι χρησιμοποιουν εντελως διαφορετικη χειροποιητη πιτα που φτιαχνουν εκεινη τη στιγμη σε φουρνο φρεσκια)
βεβαια αν φας ντονερ στην Πολη θα παθεις μεγαλη πλακα και θα ψαχνεις να βρεις...ντονεραδικο (εχει και η Αθηνα κανα δυο..)
πω,πω πεινασα!! ;D
βεβαια αν φας ντονερ στην Πολη θα παθεις μεγαλη πλακα και θα ψαχνεις να βρεις...ντονεραδικο (εχει και η Αθηνα κανα δυο..)
πω,πω πεινασα!! ;D
αυτο ακριβως οπως και ο φραπες που με "ξενο" προϊον εχει γινει το εθνικο μας ποτο (δηλ.κατι μοναδικα ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ετσι και η "ξενη" μουσικη εχει εισχωρησει μεσα στην Ελλαδα και εχει γινει πλεον ΕΛΛΗΝΙΚΗ.όχι το προιον, το αποτέλεσμα