In light of recent events...(audio clip)

Όμορφο πολύ είναι και έχει ένα δύο λεπτομέρειες (τυχαίες ή μη) που το κάνουν και πιο ενδιαφέρον.

Ίσως θέλει πιο σιγά για requiem, όχι τόση εμμονή στο κυρίως θέμα και σίγουρα (για μένα πάντα) πρέπει να βγει (τουλάχιστον η κατάχρηση) από τα μεταλλικά κρουστά.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια! 

Παντως ο τιτλος ειναι μαλλον παραπλανητικος μιας και δεν προκειται για requiem :)

Φαινεται ρε. Πες ομως κατι. Ειναι κάποια άσκηση (μελέτη) για σένα αυτό η σε ενδιαφέρει να το εχεις ως κομμάτι. Και επισης ειναι αυτοτελές ή μέρος καποιας ενότητας? δηλαδη προηγείται ή ακολουθει κάτι?

Εννοειται οτι ειναι απο τα πιο ενδιαφερονται (ισως και το πιο ενδιαφέρον) πραγμα που εχω ακουσει εδω μεσα εδω και καιρο. Και εννοειται οτι ειναι πολυ πιο σαφες και "καθαρό" σαν γραφή απο αλλα παλιότερα που ειχες βάλει. Η διαφορά ειναι πολύ μεγάλη.

Σπάσε το 3άρι. Μπορείς...  ;D

Να΄σαι καλα Αργυρη μου. Οχι δεν ειναι ασκηση, ειναι αυτονομο κομματι. Δεν ειναι ουτε μερος καποιας ενοτητας δηλαδη...

Σ'ευχαριστω και παλι!

shelter είπε:
Σπάσε το 3άρι. Μπορείς...  ;D
;D ;)

Πολύ πολύ ωραίο!

Αν και νομίζω ότι το έχεις ξαναναφέρει σε παλαιότερο θέμα, ποιά βιβλιοθήκη ήχων χρησιμοποιείς;

Συνθετικά, πως το δούλεψες το θέμα; Είχες κάποια βασική μελωδία στο μυαλό σου και την ανάπτυξες;

Ρωτάω, γιατί, ομολογώ ότι δε σε έχω παρακολουθήσει σε τέτοιου τύπου ορχηστρικά κομμάτια, μιας και είχα μείνει στις blues συνθέσεις σου.

:)

Είναι πολύ ωραίο Γρηγόρη όπως και τα παλιότερα ορχηστρικά σου που έχω ακούσει.

Μπράβο! :)

Πολύ ωραίο αλλά να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, είναι από τους αγαπημένους σου ο Chopin? Το Mirror ακούγεται σαν "πολωνέζα" και αν είχε μερικές τρίλιες δε θα ρωτούσα καν.

Βασικά τώρα ψιλοάκουσα και το Still heading home και σιγουρεύτηκα..

προσωπικά θα το χαρακτήριζα και "ολοκληρωμένο" πλέον του όμορφου... μια και δεν είμαι του είδους μάλλον εύκολα θα το δεχόμουν ως έργο οποιουδήποτε "κλασικού" συνθέτη αν μου το σύστηνε κάποιος έτσι...

μου άρεσε και "ηχοληπτικά", με εξαίρεση σε σημεία κάποια σκόρπια sensitivity artifacts σε πολύ ψηλές οκτάβες εγχόρδων...

ως ψείρισμα και η κοινή μου "ένσταση" με τον Κώστα για μια μικρή υπερβολή στα "καμπανοειδή"...

και εγω το βρηκα πολυ ωραίο και θεματικα και ενορχηστρωτικα.

Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια.

Μπράβο!!!

Παιδια σας ευχαριστω πολυ!

@mustafank hollywood strings, symphonic orchestra, 8 dio adagio violins.

@stoyo ναι μου ειναι πολυ αγαπητος συνθετης ο Chopin!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back