- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
Πρέπει να γερνάω. Εχω αρχίσει να μην πιστεύω ότι έζησα κάποια γεγονότα. Κυρίως ίσως, επειδή πλέον δεν μπορώ να πιστεψω ότι έπαιξα ποτέ ζωντανά σε κοινό αυτά τα κομμάτια. Ευτυχώς υπάρχουν έντυπες καταγραφές και οι προφορικές λένε ότι τα είχαμε πάει πολύ καλά.
Ήταν Δεκέμβρης 1984.
Παίξαμε 3 κομμάτια. Από αυτά το ένα υπάρχει μόνο στην επανέκδοση σε cd του πρώτου και μοναδικού lp σε βινύλιο των a priori.
Τα άλλα δυο, δεν παίχτηκαν ποτέ ξανά.
Τα ξαναστρώσαμε ξανά σε daw από τις αρχικές παρτιτούρες το μέν ένα ο Ντάνης Τραγόπουλος και το άλλο εγώ και τα παίξαμε όλα μόνοι μας. Εχω μια μικρή συμμετοχή στο πρώτο.
Ο χορός των Βακχών και
Η κάθοδος των μυρίων
Συνθέσεις του Γιώργου Κωνσταντινίδη (1956-2009)
(Στη φωτό από την ιστορική εμφάνιση του 1984 από αριστερά Ντάνης Τραγόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Σωτήρης Αναδολής, Δημήτρης Γουμπερίτσης. Τερμα δεξια καθιστός... ο υποφαινόμενος)
Ήταν Δεκέμβρης 1984.
Παίξαμε 3 κομμάτια. Από αυτά το ένα υπάρχει μόνο στην επανέκδοση σε cd του πρώτου και μοναδικού lp σε βινύλιο των a priori.
Τα άλλα δυο, δεν παίχτηκαν ποτέ ξανά.
Τα ξαναστρώσαμε ξανά σε daw από τις αρχικές παρτιτούρες το μέν ένα ο Ντάνης Τραγόπουλος και το άλλο εγώ και τα παίξαμε όλα μόνοι μας. Εχω μια μικρή συμμετοχή στο πρώτο.
Ο χορός των Βακχών και
Η κάθοδος των μυρίων
Συνθέσεις του Γιώργου Κωνσταντινίδη (1956-2009)
(Στη φωτό από την ιστορική εμφάνιση του 1984 από αριστερά Ντάνης Τραγόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Σωτήρης Αναδολής, Δημήτρης Γουμπερίτσης. Τερμα δεξια καθιστός... ο υποφαινόμενος)