• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ειμαι ενα κλικ μακρια!!!Να την κανω την αγορα????

kostaras75

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
αν μας ρωτας για τον πωλητη δε ξερω..  ::)

για το οργανο παντως εγω προσωπικα δε θα εδινα τοσα χρηματα για ESP.Μιας κ με τα ιδια χρηματα παιρνεις μεχρι κ tom anderson..παντα προσωπικη αποψη..παντως αν την παρεις τελικα ενα clipακι δε θα με χαλαγε :P

Σχεδόν τόσο την παίρνεις και απο Ελλάδα... 

Και όντως βρισκεις Anderson με αυτά τα λεφτά .

μοιαζει λιγο με την schecter hellraiser για δες την ειναι και ποιο οικονομικη

1) Μην συγκρίνουμε esp με tom anderson. Καμιά σχέση σαν φιλοσοφία οι δύο εταιρίες, οπότε και απευθύνονται σε διαφορετικούς παίχτες.

2) Μην συγκρίνουμε την horizon II με μια schecter. Τρομερές και φοβερές οι σεκτερ, αλλά μέχρι στιγμής η horizon II (η συγκεκριμένη πάντα) είναι καλύτερη.

3) Συμφωνώ με silot ότι Ελλάδα παίζει στην ίδια τιμή, οπότε τη δοκιμάζεις και αν σου αρέσει την παίρνεις.

Ο πωλητής φαίνεται εντάξει,καθότι έχει πουλήσει αρκετές κιθάρες και πήρε καλά σχόλια και μόνο θετικές..

Τώρα για την κιθάρα δεν έχω άποψη..  :)

boukas είπε:
2) Μην συγκρίνουμε την horizon II με μια schecter. Τρομερές και φοβερές οι σεκτερ, αλλά μέχρι στιγμής η horizon II (η συγκεκριμένη πάντα) είναι καλύτερη.
αν εννοείς συγκεκριμένα την hellriser, συμφωνώ. αλλά γενικά για μένα που ήμουν ανάμεσα στην horizon (χωρις FR) και την C-1 classic (έχουν σχεδόν ιδια σπεκς), απλά η ESP δεν είχε καμια τύχη ;D

παραδέχομαι οτι δε δοκίμασα και την πιο καλοσυντηρημένη ESP (νομίζω ήταν FR-I οπότε δε ξέρω τι καινούριο έχει η ΙΙ) αλλά σαν όργανο όταν το έπιασα στα χέρια μου, μου φάνηκε πολύ υπερτιμημένο.

Κάνω λόγω για τη horizon II. Είναι  πιο προσεγμένη στις λεπτομέρειες και τα αξίζει τα λεφτά της. Και τα λέει ένας schecterofan.

Πάντως γενικότερα θα επιμείνω λίγο στα να πέσει δοκιμή, μιας και η τιμή Ελλάδα είναι στα ίδια επίπεδα. Έτσι και έχεις δοκιμή και άμεση αγορά, να είσαι έτσι και καλυμμένος και να κοιμάσαι ήσυχος. Γενική διαπίστωση

Συμφωνω στο να τη δω απο κοντα αλλα επειδη ειμαι απο Πατρα μπορειτε να μου πειτε που μπορω να δοκιμασω καμια στην Αθηνα μιας και δεν ξερω την αγορα της Αθηνας γενικα?Το θεμα ειναι βεβαια αν υπαρχει και το συγκεκριμενο χρωμα που με ενδιαφερει η θα μου πουν παραγγελια και τα σχετικα?Δεν ειναι και ευκολες οι μετακινησεις βλεπετε.

δες το τηλ του κύριου αντιπροσώπου απο το site της esp (θεσ/νικη είναι νομιζω) και παρτον τηλ να τον ρωτήσεις με ποιους συνεργάζεται αθήνα κλπ

εγώ είχα δοκιμάσει την FR-I σε ένα μαγαζί στην ακαδημίας αλλά την είχε τόσο κακοσυντηρημένη που με τίποτα δεν αξίζει το ταξίδι σου.

πολλα λεφτα gia esp..... τι να σου πω δε ξερω....

Οι ESP πάντως έχουν μια διαφορά με τις υπόλοιπες μεταλλοκιθάρες, κι αυτή είναι τα XJ τάστα, οπότε αν αυτό ψάχνεις τότε πας για ESP ή και LTD (οι ακριβές LTD δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από λοιπές ακριβότερες κιθάρες).

Αν πας γενικώς για μεταλλοκιθάρα θα σου λεγα να κοιτάξεις και για τίποτα άλλο, εκτός αν έχεις αποφασίσει σίγουρα πως θες τη Horizon.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα