Ηλεκτρονική καταγραφή για τα κατοικίδια ζώα

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231100766

αυτο εδω

Όποιος συλλαμβάνεται ότι κακοποιεί ή μεταχειρίζεται ζώα θα τιμωρείται πλέον με χρηματική ποινή (μη εξαγοράσιμη) 30.000 ευρώ, αλλά και με ποινή φυλάκισης.
πολυ μου αρεσει (φτανει βεβαια και να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε τους....

Μολις καταλαβανε οτι ο κοσμος καταλαβε ΤΙ ειναι ολοι τους...ΑΜΕΣΩΣ ψηφισαν  ΖΩΟφιλικο νομο......για να τη γλυτωσουν... ;D

Και εγω νομισα οτι τους επιασε...ξαφνικη ευαισθησια.... ;D

Superfunk είπε:
να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ...
Πλάκα κάνεις έτσι...;

Δε φτάνει που ψηφίσανε νόμο, θέλουμε και να εφαρμοστεί. Τελικά εμείς οι Έλληνες είμαστε και πολύ αχάριστοι μιλάμε...

marathon είπε:
Μπαααα....οι πολιτικοί για να προστατευτούν από τα γιαούρτια το κάνανε...

Ρε τους....

Μολις καταλαβανε οτι ο κοσμος καταλαβε ΤΙ ειναι ολοι τους...ΑΜΕΣΩΣ ψηφισαν  ΖΩΟφιλικο νομο......για να τη γλυτωσουν... ;D

Και εγω νομισα οτι τους επιασε...ξαφνικη ευαισθησια.... ;D

Νομίζω οτί προσβάλετε τα συμπαθή ζώα...Αν είχαν μιλιά αυτό θα σας έλεγαν.

Αχ ρε SF τι μου έκανες τώρα...Μου θύμισες τον δικό μου που τον "έχασα"... :'(

Είναι θέμα χρόνου να ξαναπάρω ένα...

Kurdt.jpg

(Εις το επανιδείν καλέ μου φίλε... :'()

Παιδιά, στο ΚΑΠΑΚΙ πάρτε άλλο, η πιο καλή λύση για τον πόνο.

manosx είπε:
Παιδιά, στο ΚΑΠΑΚΙ πάρτε άλλο, η πιο καλή λύση για τον πόνο.
Ίσως να χεις δίκιο,αλλά τουλάχιστον για μένα δεν είναι τόσο εύκολο...Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από τότε που τον έχασα... :-\

Έχει δίκιο ο Μάνος. Θρηνήστε το χαμενο φίλο σας αλλά η χαρά που θα σας φέρει το μικρό, νέο, ζωηρό σκυλί, γατί, ο,τιδήποτε, θα βοηθήσει να θυμάστε τον σύντροφό σας με χαμόγελο και ευχάριστες αναμνήσεις και όχι με θλίψη.

Superfunk είπε:
ομοιοπαθης και εγω (η μεγαλυτερη απωλεια της ζωης μου.... :'()
Και σε ρωτάω τώρα εγώ...Θα ξαναέπαιρνες ένα,όταν γνωρίζεις εξ΄αρχής οτί μοιραία κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα του "αντίο"?Εγώ αυτό σκέφτομαι -που το πέρασα και σχετικά πρόσφατα- και διστάζω...

@RayDTutto Έχεις δίκιο και συ και ο manosx,αλλά διστάζω για το λόγο που έγραψα πιο πάνω,αν δηλαδή,μπορώ να περάσω κάποια στιγμή από την ίδια δύσκολη κατάσταση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back