- Πόντοι
- 1
Το να μην εξηγησε κατι καλα ο πατερας μου το βρισκω καπως χλωμο καθως εκτος του οτι δεν ειναι και τιποτα το φοβερα δυσκολο να το εξηγησεις ,εδηξε και το mail που μου εστηλαν απο το thomann(του το ειχα εκτυπωσει) και ο υπαλληλος του απαντησε οτι μπορει να κανει την μεταφορα μεσω internet ή να πληρωσει με πιστωτική.Απο οτι καταλαβα μεσω internet θα εννοουσε με web banking.
Τωρα οσο αφορα το web banking μαλλον δεν μπορω να το χρησιμοποιησω καθως λεει οτι χρειαζεται τον16ψηφιο κωδικο που ειναι πανω στην καρτα ενω ο αριθμος λογαριασμο του πατερα μου ειναι 20ψηφιος.Δεν ξερω "πως και γιατι" ειμαι τελειως ασχετος με αυτα...
Τελος παντων ξερει κανεις αν μπορω να παω στην Εμπορικη με βιβλιαριο και να κανω το εμβασμα ;;;Χωρις web banking εννοω...
το εχει κανει κανεις ;;
Συγνωμη που σας εχω πρηξει αλλα προσπθω να βρω μια ακρη... :wink:
Τωρα οσο αφορα το web banking μαλλον δεν μπορω να το χρησιμοποιησω καθως λεει οτι χρειαζεται τον16ψηφιο κωδικο που ειναι πανω στην καρτα ενω ο αριθμος λογαριασμο του πατερα μου ειναι 20ψηφιος.Δεν ξερω "πως και γιατι" ειμαι τελειως ασχετος με αυτα...
Τελος παντων ξερει κανεις αν μπορω να παω στην Εμπορικη με βιβλιαριο και να κανω το εμβασμα ;;;Χωρις web banking εννοω...
το εχει κανει κανεις ;;
Συγνωμη που σας εχω πρηξει αλλα προσπθω να βρω μια ακρη... :wink: