Ηλ. Κιθαρα: Το πιο δημοφιλες μουσικο οργανο.

bihlas87 είπε:
Μήπως δεν είναι εμφανίσιμος ο τραγουδιστής σας? Μήπως ο κιθαρίστας τραγουδάει

ταυτόχρονα? Μήπως παίζετε μέταλ? Κάτι δεν πάει καλά εδώ :D
Χαχαχαχαχχα, όχι εντάξει είναι ο τραγουδιστής μας, λίγο χοντρούλης αλλά το παλεύει. Ναί τραγουδάω(ει) ο κιθαρίστας ;D

Μεταλ;;;;; Φωτιά θα πέσει και θα μας κάψει. Μόνο Pozer 80's Hard Rock ;D

Όχι ρε, αυτό σου λέω. Αν είναι εμφανίσιμος ο άλλος είτε κιθαρίστας είτε μπασίστας είτε τραγουδιάρης, είτε ντράμερ, ναι αμέ τους ξετρυπώνουμε ρε, αυτόν θα κοιτάξει.

Αν δε ξέρει από μουσική δε θα ξεχωρίσει αν είναι κιθαρίστας η μπασίστας και δε θα τη νοιάζει κ καλά θα κάνει κιόλας.

Γενικά οι μπασίστες είμαστε don't worry be happy  8)
Θεϊκό!!!

Καλα ολα αυτα με την εμφανιση!!

Αλλα θα ηταν πιο ενδιαφερον (μαλλον!!) αν το προσεγγιζαμε ως προς την φυση του (ευκολια, μεγεθος  κτλ κτλ) και ως προς τους εκφραστες του μεχρι τωρα (γνωστους, δηλαδη τα προτυπα).

Δεν νομιζω οτι ειναι ουτε θεμα οικονομικου ουτε ευκολιας παντως. Πιο πολυ μου κανει σαν μοδα ..!

...και η μόδα έχει να κάνει με την εμφάνιση.

Αλλά εσύ προφανώς μιλάς για το σήμερα, σωστά?

Πριν απο 20+ χρόνια που κάποιοι ξεκίνησαν δεν ήταν τόσο δημοφιλές όργανο, το αντίθετο θα έλεγα και μάλιστα όταν κάποιος ήθελε να μάθει ηλεκτρική κιθάρα ήταν...

thanasis b είπε:
...και ως προς τους εκφραστες του μεχρι τωρα (γνωστους, δηλαδη τα προτυπα).
Εγώ ερωτεύτηκα την ηλεκτρική κιθάρα βλέποντας τον David Cassidy-Partridge Family-Shirley McLane στη τηλεόραση περί το 1973 και τη Stratocaster όταν άκουσα τον Knopfler.

πλάκα κάνεις έτσι;

πριν 20 χρόνια ήταν δημοφιλέστατο όργανο

άπειρες μπάντες είχαν βγει με σπουδαίους κιθαρίστες

τα σάββατα τα μαγαζιά στα εξάρχεια γέμιζαν πιτσιρικαρία...

Ναι αλλά δεν συγκρίνετε με το σήμερα, που κιθάρα έχει και η κουτσή μαρία.

Μάλλον για το τότε θα έλεγα οτι ήταν λίγοι και καλοί.

Ενταξει οταν πρωτο εκανε την εμφανιση της λογικο ειναι να ηταν πιο δειλα τα βηματα .. αλλα το θεμα ειναι γιατι εφτασε να ειναι το πιο δημοφιλες, σε ποια χαρακτηριστικα το οφειλει???

WilliamSats είπε:
Κοντά έπεσες, RoxxStarZ
nice!

θα διαφωνίσω κι εγώ όμως... και η κουτσή μαρία έπαιζε πάντα. Μην ξεχνάς ότι 20 χρόνια πριν το rock ηταν της μόδας όσο τίποτα. Ozzy, Motley Crue, Coverdale κτλ... αυτοί κόβανε βόλτες στου Hugh Heffner... είχανε όλες τις playmates κτλ Τώρα ζούμε την εποχή του Hip Hop. Μην ξεχνάμε ότι το grunge όσο ωραίο και αν ήταν κατέστρεψε τη βιομηχανία κιθάρας (βλέπε Kramer, Charvel κτλ)...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι ρε παιδι μου ;D

Αυτος ο Cobain με την παλιο fender του και αυτοι οι Pearl Jam με τις παλιο GibsonFender τους ;D ;D ;D ;D ;D

Gear Acquisition Syndrome είπε:
Ναι ρε παιδι μου ;D

Αυτος ο Cobain με την παλιο fender του και αυτοι οι Pearl Jam με τις παλιο GibsonFender τους ;D ;D ;D ;D ;D
αν εξαιρέσω τις tele των Pearl Jam.... ΠΕΣ'ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!  ;D

WilliamSats είπε:
Ναι αλλά δεν συγκρίνετε με το σήμερα, που κιθάρα έχει και η κουτσή μαρία.

Μάλλον για το τότε θα έλεγα οτι ήταν λίγοι και καλοί.
άλλο πράγμα "δημοφιλές όργανο", κι άλλο "εύκολο να το αποκτήσεις" που τώρα λες

τώρα είναι όντως πολύ εύκολο να βρεις κάτι που σου κάνει, σε καλή τιμή, να κάνεις ψαγμένη αγορά έχοντας μάθει πάρα πολλά μέσα από φόρουμ και άλλες ιστοσελίδες, να βρεις μεταχειρισμένο, να βρεις παρτιτούρες, ταμπλατούρες, αγιαστούρες...

αλλά το '89 ήταν πολύ δημοφιλές όργανο, ΠΑΡΑ πολύ

JollyJokker είπε:
nice!

θα διαφωνίσω κι εγώ όμως... και η κουτσή μαρία έπαιζε πάντα. Μην ξεχνάς ότι 20 χρόνια πριν το rock ηταν της μόδας όσο τίποτα. Ozzy, Motley Crue, Coverdale κτλ... αυτοί κόβανε βόλτες στου Hugh Heffner... είχανε όλες τις playmates κτλ Τώρα ζούμε την εποχή του Hip Hop. Μην ξεχνάμε ότι το grunge όσο ωραίο και αν ήταν κατέστρεψε τη βιομηχανία κιθάρας (βλέπε Kramer, Charvel κτλ)...
ΟΚ απλά εγώ το είπα με γνώμονα το ποιοί και πόσοι παίζουν κιθάρα και κατά πόσο επιλέγετε σαν μουσικό όργανο που θα μάθει κάποιος.

Εγώ δεν το είδα εξ' αρχής, σαν δημοφιλές και για τους μη μουσικούς.

Ναι ρε παιδι μου ;D

Γιατί ψέματα είναι? (άσχετα με τι όργανα έπαιζαν)

τσ τσ τσ, σπάμερ γίναμε το ένα πίσω απο το άλλο

gdevelek είπε:
άλλο πράγμα "δημοφιλές όργανο", κι άλλο "εύκολο να το αποκτήσεις" που τώρα λες

τώρα είναι όντως πολύ εύκολο να βρεις κάτι που σου κάνει, σε καλή τιμή, να κάνεις ψαγμένη αγορά έχοντας μάθει πάρα πολλά μέσα από φόρουμ και άλλες ιστοσελίδες, να βρεις μεταχειρισμένο, να βρεις παρτιτούρες, ταμπλατούρες, αγιαστούρες...

αλλά το '89 ήταν πολύ δημοφιλές όργανο, ΠΑΡΑ πολύ
Απο αυτή την άποψη ναι ΟΚ.

Γι αυτό σας λέω, μια κλασσική, δε χρειάζεσαι τίποτα ιδιαίτερο, κερδίζει σε φορητότητα, και με λίγο ντρίγκι ντράγκα γουστάρει (?) και η παρέα.

Bongos FTW
feynman-bongos.jpg

Evilnye είπε:
Ούτε καν. Πιάνο/ πλήκτρα/ ντραμς

Ποιά κοιλιά;
εννοώ κρύβει την κοιλιά και αφήνει να φαίνεται ο υπόλοιπος κιθαρίστας.  8)

Τα πιό δημοφιλή όργανα στο αντίθετο φύλο είναι τα μερσεντέ (όχι ταξί).

Κρύβουν αυτόματα και ΜΟΝΙΜΑ σαπιοκοιλιές, διπλοσάγωνα/έλλειψη σαγωνιού, τεράστιες κρεατοελιές, γενετικές παραμορφώσεις.

Trending...

Νέα θέματα

Back