α δε σε πρόλαβα, αν και βλέπω στο e-shop.gr που λέει "εξαντλημένο"
για το ηχομονωτικό που θες, πιστεύω τουλάχιστον στην τιμή που το είχα βρει εγώ ότι είναι ακριβό γιατί πληρώνεις ηχομονωτικό "εξειδικευμένο" για pc case, αν θες, πληρώνεις την akasa για μια μη standard υπηρεσία
το πα άτσαλα αλλά πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ, δλδ με άλλα λόγια πιστεύω (όχι πιστεύω δλδ το χω κάνει και γω και ξέρω) ότι θα σου ρθει πιο φτηνά αν απλά πάρεις δυο κομμάτια ηχομονωτικού υλικού από αντίστοιχο κατάστημα ήχου όπως είπε κι ο newbie περίπου
να πω πως δεν ασχολείσαι κιόλας με τον ήχο να ξέρεις τέτοια καταστήματα...ε ασχολείσαι, λογικά θα ξέρεις
γιατί να πληρώσεις την akasa έτσι(?)
το πολύ πολύ πας και στο practiker που πουλάει standard κομμάτια φθηνά σε σχέση με το akasa, και κάνουν για όλα τα towers κιόλας σε αντίθεση με το akasa (πράγμα που δεν σε ενδιαφέρει προς το παρόν βέβαια γιατί το tower που λες είναι μικρό σχετικά)
κατά τάλλα με τις ψύχτρες δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε κιόλας, εκτός αν πια είναι θέμα μούρης (που είναι αποδεκτό κι αυτό βέβαια) πόσο μάλλον για watercooling, δεν θα ανοίξω το θέμα βέβαια γιατί θα γίνει πανικός, αλλά είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό θέμα marketing ακόμη και για τη θερμή ελλάδα, όπως είπε ο newbie και πάλι για τους hd δε χρειάζεται τπτ σοβαρό
αυτά που έγραψε ο newbie είναι πολύ σωστά...
όπως και αυτό που είπε ο Wow! για τη γενικότερη μείωση του θορύβου απόλα τα κομμάτια
ενώ συγκεκριμένα για τις μάρκες psu να πω πληροφοριακά ότι τα tagan παλιότερα είχαν βγάλει μεγάλα προβλήματα αλλά σήμερα θεωρούνται αρκετά αξιόπιστα, επίσης οι σειρες easycon της tagan έχουν και 20-pin, 24-pin, αλλά και 8-pin και είναι modular και silent που δε τα βρίσκεις όλα μαζί σε άλλα τροφοδοτικά συνήθως, το 8-pin είναι για δεύτερο cpu, το 24-pin κάνει για όλα τα νέα motherboard, το 20-pin για τα παλιά (υπάρχουν και μετατροπείς όμως) και είναι σχετικά αθόρυβα
αντίθετα τα zalman μετά από αρκετό φόρτωμα λένε πως κάνουν αρκετο θόρυβο (σε σχέση με άλλα πάντα), αλλά δεν ψάχνεις για psu είπες, εγώ βρήκα θέμα για να γράψω...
πήγαινε πρώτα στο practiker και θα δεις που θα σου αρέσει το μονωτικό που δίνει πιστεύω και θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και θα σου περισσέψει και για τους φίλους σου