καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει η δουλεια των ονειρων μου αλλα μιας και θα ζω αυτο το 8ωρο' date='τη ρουτινα,δε θαθελα να ειναι η μουσικη.
τελικα μπορεις να το φτασεις καπου εαν δεν εισαι επαγγελματιας?(ως προς την παραγωγη)[/quote']
Αν και δεν εχω γνωσεις στον τομεα,με λιγο εως πολυ πειραματισμο νομιζω
πως ναι...Μπορεις...Και σκεψου πως οι πιο πολλοι ηχοληπτες στα σκυλαδικα
απλα βαζουν τερμα τις εντασεις (δηλ. 2 λεπτακια) και μετα καθονται και πινουν ουισκυ...Ουτως ή αλλως τοσο ντεφια και αμουσοι που ειναι ολοι εκει μεσα
δεν καταλαβαινουν τιποτα!! χαχαχα :lol:
pastelius έτσι είναι όντως!Αλήθεια πες μας και το όνομά σου' date=' μη σε φωνάζω με το nick.
Πάντως πέραν αυτού και όσο κι αν μου ακούγεται απεχθές το να δουλέψω σε τέτοιο μαγαζί, δεν το κατακρίνω κιόλας, γιατί αν έχεις μια οικογένεια πρέπει να τους προσφέρεις και μια όσο το δυνατόν πιο άνετη ζωη
Πάντως σίγουρα είναι κρίμα να καταλήξεις να μισείς το.... όργανό σου!
[/quote']Δημητρης ... Χαρηκα online φιλε μου!Το ΝΕΤ μας ενωνει!
npap το συγκεκριμένο άτομο σηκώνει πολλά post αρνητικά από μέρους μου' date='θετικά από εσένα και όπως λες κι εσύ δεν μας τιμά...¶λλο
ένα κουτσομπολιό-σχόλιο σε ένα φιλικό καφέ...και άλλο δημόσια post...
Πάντως μίλησα μόνο για αθλήματα...Δεν επεκτίνομαι αλλά ειλικρινά
θα'θελα να ξέρω αν είσαι μαθητής του.Αν δεν θες να απαντήσεις,no prob bro..[/quote']
σαν τι πρόβλημα να έχω ωρέ Leonda??? (αν και το νάμαι μαθητής του στα 41 μου πως το βλέπεις...ανεπίδεκτος..έ?) η αλήθεια είναι πως υπήρξα μαθητής του για ένα φεγγάρι πριν 20 τόσα χρόνια, αλλά ούτε που θυμάμαι την φάτσα του καθότι από τότε δεν έτυχε να βρεθούμε ποτέ στο χώρο...(κουτσομπολιά βέβαια -ακόμα κι από το περιβάλλον του που έτυχε να συναναστραφώ- έχω ακούσει διάφορα, αλλά δεν συνηθίζω να τα οικιοποιούμαι, ούτε γι αυτόν ούτε για κανένα...φαντάζομαι και για μένα διάφορα θα λέγονται, ας πούμε για τον αυταρχισμό μου στην δουλειά...κι αν δεχθώ ράδιο αρβύλλα για τους άλλους, τους νομιμοποιώ να την επεκτείνουν και στην καμπούρα μου...)
Οπότε (πλην μιας αόριστης χαμένης στο βάθος του χρόνου συμπάθειας, για την ευπρεπή όσο θυμάμαι διδασκαλική του παρουσία και προσπάθεια) δεν έχω ούτε αρνητική ούτε θετική άποψη για το άτομο του, παρά μόνο για την δουλειά του που κατά καιρούς έπεσε στην αντίληψή μου...(κι αυτή δεν είναι τόσο θετική ώστε να καταστώ υπερασπιστής του όπως λαθος κατάλαβες..)
Το θέμα είναι απλό και θέλω να πιστευω ότι πλέον το κατάλαβες...για οποιονδήποτε του χώρου μας και να έκανες "ρατσιστικό" σχόλιο (όπως τουλάχιστον εγώ το έκλαβα) χωρίς επιχείρημα και χωρίς στόχο την "εκτεθειμένη" δουλειά του, με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα...(όχι με συντεχνιακή διάθεση νάσαι σίγουρος...)
Από την άλλη αν έχεις διάθεση (και το επιτρέπουν οι mods..) να σχολιάσεις αρνητικά την "δουλειά" του όποιου Γκολφίδη, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα και να συμμετέχω αν τύχει να έχω ιδία άποψη...
Ο κάθε δημιουργός σε όλα τα επίπεδα -τεχνικά και μουσικά-, "υπογράφοντας" το έργο του, δηλώνει αυτόματα σεβασμό στην όποια "διάθεση" του κοινού του, αν βέβαια περιορίζεται σ΄αυτό...
npap το συγκεκριμένο άτομο σηκώνει πολλά post αρνητικά από μέρους μου,θετικά από εσένα και όπως λες κι εσύ δεν μας τιμά...¶λλο
ένα κουτσομπολιό-σχόλιο σε ένα φιλικό καφέ...και άλλο δημόσια post... Πάντως μίλησα μόνο για αθλήματα...Δεν επεκτίνομαι αλλά ειλικρινά θα'θελα να ξέρω αν είσαι μαθητής του.Αν δεν θες να απαντήσεις,no prob bro..
:roll:Σπουδάζω τει ηλεκτρολογιας,σκεφτομαι να την κοπανησω και α παω η στον γκολφιδη η σαε και μετα αγγλια
Ρε φίλε συγνώμη κιόλας, αλλά τι στυλάκι είναι αυτο; Δηλαδή γιατί έχεις ένα ύφος λες και μας τι λες;αν συγκρίνω γκολφ με μπάλλα...Ναι είναι για αδελφές (meaning φλώρους)...Πολυκωλάτε για 40ρηδες...
Για cool...
Να πω και κάτι άλλο: το ημερολόγιο γράφει 2006 και ο κάθε εικοσάχρονος έχει αρκετά χρόνια μπροστά του για να δείξει ότι είναι καλύτερος από αυτό που αντικατέστησε. Αυτό όμως θα γίνει με πολύ δουλειά' date=' πολύ επιμονή και πολύ... φθορά (ναι, έτσι είναι), οπότε αν θες πραγματικά να κάνεις τη διαφορά φρόντισε στα 41 σου να είσαι καλύτερός μας. Εκεί θα σε πω μάγκα.
Όχι δεν είμαι ηχολήπτης.[/quote']
ο Eye σου δίνει το γήπεδο...παίξε μπάλλα...και μεις οι 40ρηδες θα πανυγηρίσουμε όλα τα γκολ...νάσαι σίγουρος...
Δεν σου πέφτει λόγος όμως φίλε leonidas!Δυστυχώς όμως η κατάρα είναι να'σαι μουσικός και ηχολήπτηςκαι να βλέπεις κάτι παπάρες μες στο recording να νομίζουν πως
κάνουν τέχνη και να μεγαλοπιάνονται και συ να πρέπει να
ξεσκιστείς στο editing για να ακουστεί το όλο πράγμα κάπως "ευπρεπώς"...
Μαζι σου!Εκει πια περναμε στο θεμα 'ο ηχοληπτης ειναι και ψυχολογος' :wink:Δυστυχώς όμως η κατάρα είναι να'σαι μουσικός και ηχολήπτηςκαι να βλέπεις κάτι παπάρες μες στο recording να νομίζουν πως
κάνουν τέχνη και να μεγαλοπιάνονται και συ να πρέπει να
ξεσκιστείς στο editing για να ακουστεί το όλο πράγμα κάπως "ευπρεπώς"...
Στο εξωτερικό όμως δεν την έχουν δεί,αλλά είναι και αυτό κάνειΌλοι την έχουν δει ηχολήπτες-παραγωγοί-τεχνικοί-μουσικοί-κριτές-κομπιουτεράκηδες!