Ηχογραφούσα, κράσαρε, τα έχασα, ζήτω τα synth workstation!

marathon είπε:
...και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια...έλα μου που το pc ΔΕΝ έχει συμβατά επιμέρους υλικά...Όταν θα αποκτήσει, δεν θα το ξαναπούμε :D
Το pc του axtarmas ,οχι τα pc γενικα. Υπαρχουν αλλα αυτος που θα αναλαβει να συνθεσει το pc πρεπει να ειναι γνωστης. Αν δεν επιτυγχανεται απολυτη συμβατοτητα ,μειωνονται δραματικα οι πιθανοτητες για κρασαρισμα.

πραγματι Σταθη, τα seven αλλα και τα vista εγω θα ελεγα ηταν μια επανασταση στην ιστορια των windows και εξαλειψαν πολλες "ασθενειες"΄που τα μαστιζαν στις προηγουμενες εκδοσεις τους ιδιαιτερα σε επαγγελματικα προγραμματα, ανεστησαν δε ακομα και παλια μηχανηματα.
Βασικα τα vista τα ειδα σαν κινητρο για την αλλαγη πορειας των windows,σαν λειτουργικο ηταν κ αυτο λιγο fail.

Waterfall-K είπε:
27de520385.gif
Ειπα και εγω αργησε αυτο το παιδι να απαντησει  ;D ;D ;D

marathon είπε:
...και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια...έλα μου που το pc ΔΕΝ έχει συμβατά επιμέρους υλικά...Όταν θα αποκτήσει, δεν θα το ξαναπούμε :D

Τώρα μιλάς σοβαρά ;)....πόσα λεφτά χρειάζεσαι? ;D ;D
φΊΛΩς ΑΥΤΙά να τα πεις στον Ομπάμια που έκοψε το Άει φώνη, μη τυχόν και το παρακολουθεί ο Πάγκαλος απ το CSI Μπραχάμι, άντε και δεν είναι Παρασκευή και έχει ακόμα απαγορευτικό και θα σας πάρει ο αήρ και θα σας σηκώσει όλους λαίμαι .

Αφιερωμένο στον ΣΦ, με τον αγαπημένο του τηλεπαρουσιαστή ;D ;D ;D

Φιλική συμμετοχή από Βορειοκορεάτες ιθαγενείς

Εγω παντως χρησιμοποιω μονο hardware, κι αυτο μονο Moog. Δεν κρασαρει με τιποτα. Μπορει να παιζει μια νοτα τη φορα για τα επομενα 200 χρονια...
laugh4.gif

samy paraga είπε:
άντε και δεν είναι Παρασκευή
φίλος...έχουμε μπεί σε εορταστική περίοδο ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Τωρα νιωθω ναυτια μ'αυτο το κλιπ... ;D
Ναυτια? γερασες  μου φαινεται, δεν ειναι καραβια στα κυματα ειναι κορμια τορνευτα που λεει και ο Μιχαλοπουλος σε μια παλια ταινια  :P :P :P

Η κινηση τους ηταν γρηγορη και αποτομη. Αυτο ομως διορθωνεται. 8)

christmas_girls_winter_talent_show_2.gif

Ηχογραφουσα, κρασαρε, το σκότωσα. Κυνικη ομολογία του δράστη. Αθώος φωνάζουν οι συναδελφοί μουσικοί του. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

cos_dr είπε:
θα γινω εκατομμυριούχος και θα στραφω στα αυθεντικα λολ
Εγκληματίας κι εσύ; Στα κάτεργα κλέφτη κι απατεώνα, σαν εμένα. Μαζί θα πάμε φυλακή. ;D ;D ;D

Να μου φορτωσουν και την μεγάλη φωτια στο Σικαγο.

Ας με βγαλουν και στο Συνταγμα και να με τουφεκίσουν κατηγορώντας με για όλα τα δεινα του πλανητη.

Οσάν τον Ιησου που φορτώθηκε όλες τις αμαρτιες του κόσμου και ζητησε να συγχωρεθούν όλοι, ακομα και αυτοι που τον προδωσαν και τον αδικησαν.

Τον σταυρωναν και αυτος προσευχόταν γι αυτους μεχρι το τελος του.

Τους συγχωρω.

cos_dr είπε:
Να μου φορτωσουν και την μεγάλη φωτια στο Σικαγο.

Ας με βγαλουν και στο Συνταγμα και να με τουφεκίσουν κατηγορώντας με για όλα τα δεινα του πλανητη.

Οσάν τον Ιησου που φορτώθηκε όλες τις αμαρτιες του κόσμου και ζητησε να συγχωρεθούν όλοι, ακομα και αυτοι που τον προδωσαν και τον αδικησαν.

Τον σταυρωναν και αυτος προσευχόταν γι αυτους μεχρι το τελος του.

Τους συγχωρω.
Αυτα ειναι....εισαι τεραστιος μαζι σου  8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back