- Πόντοι
- 1
γεια σας παιδια...μπορει να φανει κουλο το θεμα, αλλα αν και ασχολουμαι πολυ καιρο με την μουσικη δεν ειχα ποτε μου ψαξει το θεμα της ηχογραφησης....Θελω να γραψω καποια κομματια απο ηλεκτρικη κιθαρα και αναρωτιομουν αν με την αγορα καποιου εξοπλισμου (μπατζετ οπωσδηπτε μεχρι 400-500 ευρω) μπορουσα να το κανω χωρις να μπω στην διαδικασια να το κανω μεσω προγραμματων υπολογιστη....
Απο αυτα τα λιγα που ξερω τα βασικα εργαλεια γι αυτη την δουλεια ειναι ενας pre-amp(διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα το σημα κατευθειαν απο ενισχυτη μεσω mic χρειαζεται προ-ενισχυση πριν ηχογραφηθει??) ενας μικτης και μια κονσολα ηχου για το recording???
Aν καποιος γνωριζει λεπτομερειες με χαρα θα τις ακουσω, γιατι κυριολεκτικα δεν εχω ιδεα
Ευχαριστω για τις απαντησεις
Απο αυτα τα λιγα που ξερω τα βασικα εργαλεια γι αυτη την δουλεια ειναι ενας pre-amp(διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα το σημα κατευθειαν απο ενισχυτη μεσω mic χρειαζεται προ-ενισχυση πριν ηχογραφηθει??) ενας μικτης και μια κονσολα ηχου για το recording???
Aν καποιος γνωριζει λεπτομερειες με χαρα θα τις ακουσω, γιατι κυριολεκτικα δεν εχω ιδεα
Ευχαριστω για τις απαντησεις