Καλησπέρα σε όλους, είναι το πρώτο μου ποστ και θα χρειαστώ βοήθεια από πιο έμπειρους. Είμαι ερασιτέχνης και ο εξοπλισμός μου είναι κιθάρα Jackson DK2 dinky pile of skulls made in Japan, ενισχυτής Peavy express 112 transtube και ένας λαμπάτος ελληνικής κατασκευής αντιγραφή του fender twin reverb και πρόσφατα αγόρασα το πολυεφε της mooer ge200 και ακουστικά studio της audiotechnica για να παίζω χωρίς να ενοχλώ. Παρόλο που το ge200 είναι ένα φτηνό πολυεφε η επιλογή του να φορτώνεις ir's και ενισχυτές με έχει μαγέψει. Δυστυχώς αυτό που ακούω στα ακουστικά όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορώ να το βγάλω ούτε στο fx loop των ενισχυτών μου καθώς οι καμπίνες τους χρωματίζουν τον ήχο και ακούγεται μία χλαπάτσα (το λέω ευγενικά). Θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να διαλέξω αν συμφωνείτε ένα active frfr ηχείο για να μπορώ να παίζω "μόνο" στο σπίτι ώστε να αξιοποιήσω τις δυνατότητες του modelling. Παίζω από SRV μέχρι trash metal και το μπάτζετ μου είναι μέχρι 400€ καθότι ερασιτέχνης και μάλιστα σκέφτομαι να πουλήσω και τον peavy. Μετά από πολλές ώρες ψαξιματος σε forums είμαι κοντά στο Headrush frfr 108. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε συμβουλή και βοήθεια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!