- Πόντοι
- 6
αν δε σουναι κοπος κατεβα στουρναρη η σε κανα Media Markt(προτιμοτερο, ειδικα του Π.Φαληρου) κ ακου τα Ζ5500...κ να μη σαρεσουν στη τελικη (χλωμο
) εν παση περιπτωση καντο ετσι για να λες οτι νταξ τα ακουσα κιαυτα..κ εχω μια πιο ολοκλημενη αποψη..κ αφου διαθετεις που διαθετεις 300ε ειναι κριμα να τα δωσεις για 2.1 .. δε θα σου χρειαστει το 5.1 σαν εφαρμογη αλλα θα το κανεις στερεο χ 2(οπως ειναι στα αμαξια) η dolby prologic music II 5.1 κ θα χεις κ 505Watt..... που τα περισσοτερα Watt σε 2.1 ειναι ta 200W (κ παλι logitech Z2300)..βασικα κοιτα μονο σε logitech μερια..altec lansing κ creative μακρυα..οσο για τα klipsch κιαυτα ειναι αρκετα καλα(παλι επιμενω ομως την 5.1 εκδοση για περισσοτερα Watt) αλλα τα logi ειναι 1 κλικ πιο πανω..
ξεχασα να πω πως ο λογος που σε ρωτησα τι μουσικη ακους ειναι γιατι τα logi ειναι πιο πολυ για ηλεκτρονικη μουσικη κ νταμπα ντουμπατης..χωρις βεβαια να χανουν απο αλλο σετ ηχειων στα υπολοιπα ειδη μουσικης..βεβαια διατηρω τις επιφυλαξεις μου για τα klipsch τα οποια αποτι ειχα διαβασει παλαιοτερα πρεπει ναποδιδουν καλυτερα σε ροκ-μεταλ κλπ..για ψαξτο λιγο..παντως οτι κιαν κανεις ακου κ τα Z5500..ετσι βρε αδερφε για χαρη μου

ξεχασα να πω πως ο λογος που σε ρωτησα τι μουσικη ακους ειναι γιατι τα logi ειναι πιο πολυ για ηλεκτρονικη μουσικη κ νταμπα ντουμπατης..χωρις βεβαια να χανουν απο αλλο σετ ηχειων στα υπολοιπα ειδη μουσικης..βεβαια διατηρω τις επιφυλαξεις μου για τα klipsch τα οποια αποτι ειχα διαβασει παλαιοτερα πρεπει ναποδιδουν καλυτερα σε ροκ-μεταλ κλπ..για ψαξτο λιγο..παντως οτι κιαν κανεις ακου κ τα Z5500..ετσι βρε αδερφε για χαρη μου