- Πόντοι
- 16
Λεπον..[φχαρστω καταρχην]
Πηγαινα κι εγω με 1000 για τα TASCAM.Κανω την παραγγελια απο θωμα[μαζι με μικτη,ακουστικα +1 μαντολινο(στο ασχετο)], χρησιμοποιωντας την καρτα του αδερφου μου απο εξωτερικο.
Τοτε αυτοι στελνουν ε μαιλ, οτι επειδη ειναι πολλα ατα λεφτα[Αρη]- 555ευρω-θελουν καμια 10αρια δικαιολογητικα για να ειναι σιγουροι για την εγκυροτητα της καρτας[μονο εξετασεις ουρων δε ζητησαν].
Ταυτοχρονα στο ιδιο Εμαιλ ζητουσαν επιβαιβεωση της παραγγελιας,
Τελικα λεω θα την κανω τη δουλεια με Bank transfer.[απο Εθνικη τραπεζα]
Μπαινω την επομενη μερα [χτες] και βλεπω οτι τα TASCAM τα πηγαν 198ευρω!!!!!!!! απο 250 http://www.thomann.de/gr/tascam_vlx5.htm..
Ακυρωνω την παραγγελια μιας και η καρτα δεν εκανε,και επιπλεον ο μικτης θα αργουσε,και ειπα να παρω εναν αλλο[TAPCO],
κ σκεφτηκα οτι ετσι θα επερνα τα τασκαμ στη νεα τιμη 198..
Αλλα μπηκα σημερα και τα Τασκαμ ηταν πλεον :"shipment due to arrive on 19.01.2007"..Τι κολπα ειναι αυτα το κερατο μου??:evil:
Επιδη βαριεμαι να περιμενω θα παρω τα ΕSInear05 kai θα τελειωνω..
Για τα ακουστικα[AKG 141]
υ.γ :πολυ μπερδεμα αυτες οι παραγγελιες
υ.γ2: Aυτην τη μειωση στην τιμη γιατι να την εκαναν αληθεια?? 8O
Πηγαινα κι εγω με 1000 για τα TASCAM.Κανω την παραγγελια απο θωμα[μαζι με μικτη,ακουστικα +1 μαντολινο(στο ασχετο)], χρησιμοποιωντας την καρτα του αδερφου μου απο εξωτερικο.
Τοτε αυτοι στελνουν ε μαιλ, οτι επειδη ειναι πολλα ατα λεφτα[Αρη]- 555ευρω-θελουν καμια 10αρια δικαιολογητικα για να ειναι σιγουροι για την εγκυροτητα της καρτας[μονο εξετασεις ουρων δε ζητησαν].
Ταυτοχρονα στο ιδιο Εμαιλ ζητουσαν επιβαιβεωση της παραγγελιας,
Τελικα λεω θα την κανω τη δουλεια με Bank transfer.[απο Εθνικη τραπεζα]
Μπαινω την επομενη μερα [χτες] και βλεπω οτι τα TASCAM τα πηγαν 198ευρω!!!!!!!! απο 250 http://www.thomann.de/gr/tascam_vlx5.htm..
Ακυρωνω την παραγγελια μιας και η καρτα δεν εκανε,και επιπλεον ο μικτης θα αργουσε,και ειπα να παρω εναν αλλο[TAPCO],
κ σκεφτηκα οτι ετσι θα επερνα τα τασκαμ στη νεα τιμη 198..
Αλλα μπηκα σημερα και τα Τασκαμ ηταν πλεον :"shipment due to arrive on 19.01.2007"..Τι κολπα ειναι αυτα το κερατο μου??:evil:
Επιδη βαριεμαι να περιμενω θα παρω τα ΕSInear05 kai θα τελειωνω..
Για τα ακουστικα[AKG 141]
Για τη δουλεια που τα θελω και πολυ μου πεφτουνειναι γαματα αλλα δε παιζουν δυνατα
υ.γ :πολυ μπερδεμα αυτες οι παραγγελιες
υ.γ2: Aυτην τη μειωση στην τιμη γιατι να την εκαναν αληθεια?? 8O