• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΙΚΕΑ pedalboard

Guitar Guru
Πόντοι
398
τυχαια στο ιντερνετ ειδα αυτο το pedalboard στο αμερικανικο ικεα (τρια δολλαρια κανει  ;) ). η δευτερη φωτογραφια ειναι μια τροποποιηση καποιου (μαυρη μπογια και velcro). μου φαινεται ωραια ιδεα για ενα μικρο και παμφτηνο board. το χει δει κανεις λοιπον να παιζει στο ελληνικο ικεα (η αλλου?)

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/50058512

και .. χερουλια..

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/50038543

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν έχω ιδέα, απλά ήθελα να αναφέρω ότι στο μαραγκό της γειτονιάς σου (αν έχει μείνει κανένας δηλαδή) θα είναι πανεύκολο να σκαρώσεις μια εφάμιλλη, και πιθανότατα στοιβαρότερη, κατασκευή.

Βέβαια το κόστος του εν λόγω board είναι αστείο, οπότε...ορθώς το ψάχνεις. ;)

Έχει κάτι παρόμοια αλλά δεν είναι το ίδιο μ'αυτό που δείχνεις (είναι εντελώς flat), και αν θυμάμαι καλά είναι και πιο μεγάλα. Συνήθως είναι μέρη από στολίσματα βεράντας, και τα ακόμα πιο μεγάλα για στολισμό τοίχου και τέτοια. Δεν είναι άσχημα, αλλά αν πέσει οτιδήποτε υγρό πάνω δν το κόβω να κρατάει για πολύ... Πάντως είναι όντως μια καλή λύση να πάρεις να μεγαλύτερα κομμάτια που λέω. Ειδικά αν έχεις καμιά 10αριά πετάλια να βολέψεις είναι ιδανικά. Γενικά πάντως αν κάνεις μια βόλτα σε ΙΚΕΑ και praktiker και τέτοια θα βρείς πολύ πράμα.

Σε λίγο θα δοκιμάσω ένα ΙΚΕΑ/praktiker project για μπάσσο. Θα επανέλθω με νέα αν κάποιος ενδιαφέρεται.

υπαρχει αυτο που ψαχνεις ακριβώς όπως στις φωτογραφίες.

είναι μερος για κατασκευες αποθηκευσης. αν εχεις τον σχετικο καταλογο του ikea θα το βρεις....

βασικα υπαρχει και online o καταλογος, παω να βρω τη σελιδα.

.

.

.

http://ikeaeu.ecweb.is/08/mgr/ σελιδα 224. ειναι μερος της ραφιερας που βλεπεις στη φωτο. τις διαστασεις τις βλεπεις από κατω.

ευχαριστω παιδες, την επομενη φορα που θα μαι κοντα στο ικεα θα χτυπησω ενα

Πάντως είναι κάτι που μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα μόνος σου, με μια επίσκεψη στον πλησιέστερο ξυλουργό ο οποίος -φαντάζομαι- θα σου δώσει και τζάμπα τα ξύλα....

Πέρασα από τα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και πήρα τα 2 τελευταία που είχε! :) :)

board.jpg

board2.jpg

Πολύ καλή λύση για όποιον θέλει ένα board για να έχει τα πετάλια του μόνιμα κάπου, στο στούντιο πχ, όπως έχω εγώ τα κιθαροπετάλια μου. Με τις γωνίες που είχε έκανα και 3 ποδαράκια στο ένα και το έκανα 2όροφο! Συνολικό κόστος 5 ευρώ και είναι πανάλαφρο και φαίνεται να κρατάει ;)

με 4,5 ευρω τυφλα να χει η pedaltrain.. ;D

τσιμπησα και γω ενα γιγας ετσι για να υπαρχει ισως βαλω και κατι whammy πανω που αρχισα να ζαχαρωνω... 8)

gpiad είπε:
τσιμπησα και γω ενα γιγας ετσι για να υπαρχει ισως βαλω και κατι whammy πανω που αρχισα να ζαχαρωνω... 8)
Ωραίος! ;)

Εν το μεταξύ θα τους μείνουν μόνο οι κολώνες από την σύνθεση και δεν θα ξέρουν τι να τις κάνουν, τώρα που πήραμε όλα τα ράφια!  ;D

παιδια το μεγαλο τι διαστασεισ εχει???και για τι βαροσ μιλαμε???ειναι εντελως κουφιο το ξυλο αυτο???δλδ πατας το wah-wah με την ενταση που σου προκαλει η μουσικη δημιουργια ή θα σου μεινει στο χερι??

Ψηθηκα κι εγω!

Ελπιζω μονο τα ξυλα να ειναι λιγο καλυτερα απο αυτα που εχουν τα φθηνα επιπλα του IKEA και ανοιξει το "pedalboard" στα δυο με το πρωτο πατημα :)

Δειχνει παντως για μασιφ ξυλο, ειναι?

Το βάρος είναι αστείο και τα ξύλα μια χαρά, μπορούν να αντέξουν οποιαδήποτε λογική πίεση χρήσης. Αν το περάσεις και κανα χέρι βερνίκι για προφύλαξη από νερά κτλ δεν θα έχεις κανένα prob ;)

Μηπως να κανουμε ομαδικη παραγγελια να το παρουμε φθηνοτερα???  ;D ;D ;D

Nέο sticky

''Πως φέρνω pedalboard απο IKEA?"

Για να πώ την αλήθεια, την πρώτη φορά που είδα στη ζωή μου pedalboard απόρησα με όσους τα χρυσοπληρώνανε αντί να φτιάξουν ένα μόνοι τους (εξαιρούνται κάποια με ενσωματωμένη τροφοδοσία κλπ τα οποια βέβαια θεωρώ ψιλομπούρδα).υπάρχουν άπειρες λύσεις να κάνεις ένα μόνο σου.

Και απο ότι φαίνεται εδώ πετύχανε τα παιδιά διάνα...ουτε παραγγελία να το κάναμε

Να προτιμησεις απλο αμερικανικο ταχυδρομειο, και δοκιμασε να τους ζητησεις να αναγραψουν μικροτερη τιμη στο δελτιο αποστολης μπας και γλιτωσεις τα τελη εκτελωνισμου  ;D

rainbowe είπε:
ειναι εντελως κουφιο το ξυλο αυτο???δλδ πατας το wah-wah με την ενταση που σου προκαλει η μουσικη δημιουργια ή θα σου μεινει στο χερι??
H million dollar question δεν είναι αυτή. Eίναι η εξής: "όταν πατάω το wah με μανία πάνω-κάτω, θα σκούζουν τα ξύλα αυτά (ίιικι ίιικι ίιιιικι) ωσάν να λαμβάνουν χώρα πράξεις... ακατάλληλες δια ενηλίκους;" Tι λες κι εσύ Χουόστα Χουόστα Χουόστα μου;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
5K

Trending...

Νέα θέματα

Back