φίλος Modulator, μου φαίνεται ότι Trollάρεις ;Dodis13 είπε:Και ναι, μου φαινεται και εμενα γελοιο να ζητας πιστοποιητικο απο καποιον που θελει να κανει καποιο σχολιο σε κομματι που εσυ προσεφερες για δημοσιο σχολιασμο.
φίλος Modulator, μου φαίνεται ότι Trollάρεις ;Dodis13 είπε:Και ναι, μου φαινεται και εμενα γελοιο να ζητας πιστοποιητικο απο καποιον που θελει να κανει καποιο σχολιο σε κομματι που εσυ προσεφερες για δημοσιο σχολιασμο.
GeoDream είπε:Παιδιά ευτυχώς η κριτική που γίνεται πλέον από τους περισσότερους είναι σχετικά εποικοδομητική κι αυτό ακριβώς επιζητούσα μιλώντας για background κλπ.Προφανώς δεν εννοούσα περιγραφή του τύπου "Γεννήθηκα στην Αθήνα,έχω τελειώσει αντίστιξη κι έχω πάρει υποτροφία στο Berkley",αλλά τα σχόλια να εμπεριέχουν έστω κάποια ψήγματα μουσικής παιδείας.Λέω ότι είναι ΣΧΕΤΙΚΑ εποικοδομητική καθώς είναι λίγο περίεργο που δε βρέθηκε έστω 1 να πει μια καλή κουβέντα...Δεν πειράζει,ευτυχώς υπάρχουν 100δες που έρχονται σε κάθε μας live για να περάσουν καλά κι όχι να περιμένουν το πρώτο λαθάκι για να κράξουν.Συνεχίστε να λέτε τη γνώμη σας αν και όπως κάποιος ανέφερε εμείς που είμαστε μέσα στο group και γνωρίζουμε κάπως το είδος της μουσικής που παίζουμε ξέρουμε κάτι παραπάνω...
...δήλωσε, απαξιώνοντας, με μια μονοκοντυλιά, την έννοια "μουσικοκριτική"GeoDream είπε:εμείς που είμαστε μέσα στο group και γνωρίζουμε κάπως το είδος της μουσικής που παίζουμε ξέρουμε κάτι παραπάνω...
Οι δικες μου κουβεντες παντως ήταν μονο καλες, οπως και ολων εδω μεσα (μεχρι να παει η κουβεντα αλλου).GeoDream είπε:Λέω ότι είναι ΣΧΕΤΙΚΑ εποικοδομητική καθώς είναι λίγο περίεργο που δε βρέθηκε έστω 1 να πει μια καλή κουβέντα...Δεν πειράζει,ευτυχώς υπάρχουν 100δες που έρχονται σε κάθε μας live για να περάσουν καλά κι όχι να περιμένουν το πρώτο λαθάκι για να κράξουν.Συνεχίστε να λέτε τη γνώμη σας αν και όπως κάποιος ανέφερε εμείς που είμαστε μέσα στο group και γνωρίζουμε κάπως το είδος της μουσικής που παίζουμε ξέρουμε κάτι παραπάνω...
GeoDream είπε:Παιδιά ευτυχώς η κριτική που γίνεται πλέον από τους περισσότερους είναι σχετικά εποικοδομητική κι αυτό ακριβώς επιζητούσα μιλώντας για background κλπ.Προφανώς δεν εννοούσα περιγραφή του τύπου "Γεννήθηκα στην Αθήνα,έχω τελειώσει αντίστιξη κι έχω πάρει υποτροφία στο Berkley",αλλά τα σχόλια να εμπεριέχουν έστω κάποια ψήγματα μουσικής παιδείας.Λέω ότι είναι ΣΧΕΤΙΚΑ εποικοδομητική καθώς είναι λίγο περίεργο που δε βρέθηκε έστω 1 να πει μια καλή κουβέντα...Δεν πειράζει,ευτυχώς υπάρχουν 100δες που έρχονται σε κάθε μας live για να περάσουν καλά κι όχι να περιμένουν το πρώτο λαθάκι για να κράξουν.Συνεχίστε να λέτε τη γνώμη σας αν και όπως κάποιος ανέφερε εμείς που είμαστε μέσα στο group και γνωρίζουμε κάπως το είδος της μουσικής που παίζουμε ξέρουμε κάτι παραπάνω...
Το λαθάκι που λες, είναι βασικά και πάνω απ'όλα η ηχογράφηση.GeoDream είπε:κι όχι να περιμένουν το πρώτο λαθάκι για να κράξουν.
Να ξερεις οτι περα απο την κακη τεχνικη στη φωνη, περνας σιγα σιγα και στην κακη κοινωνική συμπεριφορα.GeoDream είπε:Η μουσικοκριτική αν δεν κάνω λάθος εκτός του να επισημαίνει τα τρωτά σημεία (παραγωγη κλπ.) μπαίνει και στο καθαρά μουσικό μέρος κι η σκοπιά της δεν είναι σώνει και καλά ισοπεδωτική (για το καλό του group δήθεν τάχα).Δε θα ξαναδώσω την ευκαιρία σε κομπλεξικά άτομα να βγάλουν το άχτι τους...
και μετα 1002 κατεβατα copy/paste για τρολλερς και δε συμμαζευετε.GeoDream είπε:Παιδιά δεκτά όλα τα σχόλια και η κριτική αλλα θα παρακαλούσα να γίνεται και μια αναφορά όσον αφορα το μουσικό background του καθενός καθώς εδώ δίνεται η δυνατότητα στον κάθε κομπλεξικό και αποτυχημένο να βγάλει το άχτι του...