- Πόντοι
- 198
Και το συνεχίζεις... Στις 05:37 το πρωί;;; Άλλη δουλειά δεν είχες βρε παιδί μου; (Θα μου πεις εγώ με τις 06:37??? Μόνο ο AudioKostas ξυπνάει έτσι πρωίGeoDream είπε:Τα χεις μπλέξει λίγο...Προφανώς και μπορώ να δω πως δεν έκρινες τη μουσική μου (αλήθεια άκουσες το τραγούδι) ή πετάχτηκες σαν την τσουτσου anyway???
Λες ότι δε σεβάστηκα την κριτική,επειδή απλά ζήτησα να είναι πιο εμπεριστατωμένη και οχι τόσο γενικόλογη και ισοπεδωτική και τέλος το αν είμαι γελοίος κι εγώ και η παράκλησή μου (κι όχι απαίτηση όπως διαστρεβλωτικά έγραψες) το ξέρουν οι 100δες για να μην πω 1000δες που μ' έχουν παρακολουθήσει τόσο σε live όσο και δισκογραφικά...

Αν θυμάμαι καλά, ο μόνος που προσφέρει προσωπικά σχόλια (τύπου... τσουτσού, κλικαδόρος, κλπ) είσαι εσύ. Όλοι οι άλλοι, μα όλοι οι άλλοι σχολίασαν με καλό ή χειρότερο τρόπο τον τρόπο που παίζεται μουσική, το παίξιμό σας, σαφέστατα τον μηχανικό ήχου που είχατε, κλπ.
Και κάποιος στάθηκε στην παράκλησή σας (που είναι ολίγον αστεία ομολογώ...).
Σου το ξαναλέω, αφού βγαίνεις σε ένα φόρουμ, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι σαν να είσαι στην πλατεία με μια ντουντούκα και να φωνάζεις τις σκέψεις σου. Ο κόσμος σε ακούει και αντιδράει. Δε μπορείς να σταματήσεις κάποιον από το να σχολιάσει ότι γουστάρει (πχ την ορθογραφία μου... και τα τπυογραφικά που κάνω), παρά μόνο αν σιωπήσεις.
Και ενώ τα πράγματα ηρεμούν, εσύ τα παίρνεις ξαφνικά μετά από καμιά 10ρια ώρες και πάλι με κάποιον, που αν μη τη άλλο, είναι 100% διαφανείς. Επώνυμος, συγκεκριμένος σε αυτό που λέει, για τον λόγο που το λέει, χωρίς προσωπικά σχόλια (γελοία ήταν η απαίτηση/παράκληση και όχι εσύ).
Το ποστ σου βγάζει μια αγάπη για το δράμα. Άσε το να πάει στο καλό. Κάνετε μουσική (βρείτε καλύτερο ηχολύπτη έτσι; ), ηχογραφήστε, ψέξετε ζωντανά, κάνετε δισκογραφία (Αν ισχύει τότε ΜΠΡΑΒΟ! Δηλώνω σαφέστατα θαυμαστής αυτών που κάνουν δισκογραφία αυτή τη δύσκολη εποχή), κλπ, κλπ. Τα δράματα του φόρουμ δεν οφελούν κανέναν.