- Πόντοι
- 6
Να επισημανω πριν αρχισει η αυστηρη κριτικη οτι η εκτελεση ειναι μεν στουντιακη, αλλα ειναι ηχογραφηση προβας κ σε καμια περιπτωση κατι ολοκληρωμενο. Θα ηθελα τις αποψεις σας λαμβανοντας υπ οψιν τα παραπανω. Ευχαριστω.
Φορολογική δήλωση?GeoDream είπε:Παιδιά δεκτά όλα τα σχόλια και η κριτική αλλα θα παρακαλούσα να γίνεται και μια αναφορά όσον αφορα το μουσικό background του καθενός καθώς εδώ δίνεται η δυνατότητα στον κάθε κομπλεξικό και αποτυχημένο να βγάλει το άχτι του...
Ο τραγουδιστής του group
Γιώργος Δριμυλής
Κοτζάμ υπογραφή με site έχω....πιο επώνυμο δεν γίνεται...GeoDream είπε:Εγώ έγραψα επώνυμα όπως είδες αλλά μάλλον απαγορεύεται κι αυτό...
Δηλωνεις δηλαδη κλικαδορος , σαχλο(φονιστα)ς , κ ηλεκτρονικος πωλητης?marathon είπε:Κοτζάμ υπογραφή με site έχω....πιο επώνυμο δεν γίνεται...
Δεν έκρινα (όπως μπορείς να δείς) τη μουσική σου...άλλοι καλύτεροι από εμένα το έκαναν και δεν το σεβάστηκες. Έκρινα τη γελοία σου απαίτηση...δηλ αν σου πώ ότι είμαι του ΩΔΕΙΟΥ θα με δείς με άλλο μάτι? Καμμία γενίκευση όπως μπορείς να καταλάβεις...GeoDream είπε:Δεν το γραψα εγώ το τελευταίο σχόλιο...Η κριτική σου όπςσ διατυπώθηκε στο τελευταίο post προφανώσ είναι ευπρόσδεκτη.Με εκνευρίζουν οι γενικεύσεις και η ισοπέδωση...
Δεν βλέπω τίποτα κακό σε κανένα από τα 3...Δηλωνεις δηλαδη κλικαδορος , σαχλο(φονιστα)ς , κ ηλεκτρονικος πωλητης?
Και εγώ δημιουργώ αλλά με σκίζει κάθε φορά ο Νέστωρ...τι θές να κάνω, να τον πλακώσω την άλλη φορά που θα τον δώ?αλλα τουλαχιστον δημιουργουμε
Σε αυτη τη χωρα φιλε μου οτι δηλωσεις εισαι ...marathon είπε:Δεν βλέπω τίποτα κακό σε κανένα από τα 3...![]()
οχι, έχεις δίκιο.GeoDream είπε:Είστε υπέρ του να κράζει ο κάθε πικραμένος δηλαδή?Εγώ έγραψα επώνυμα όπως είδες αλλά μάλλον απαγορεύεται κι αυτό...