Η συνταγή είναι:
α) να πάρεις ένα κριάρι να το αποκεφαλήσεις
β) να βγάλεις το δέρμα του
γ) να πάρεις ένα ριζόχαρτο (κατα προτίμηση 55γρ.)
δ) να&το τυλίξεις όσο υπάρχουν ακόμα τα ζουμιά πάνω
σε αυτό,&οπότε χρειάζεται να το κάνεις με μια σχετική γρηγοράδα,
ε) σε περίπτωση που κολήσει και δεν ξεκολάει, προτεινόμενη λύση είναι να το βάλεις στο φούρνο και
καλοφάγωτο.
και ξεκινάς πάλι από την αρχή βήμα-βήμα, όταν τα καταφέρεις και σου αρέσει το σχέδιο να το απλωσης τρείς
νυχτιές κατά προτίμηση αυγουστιατικες με φεγγάρι γιατί χρειάζεται το φως το φεγγαρίσιο και κοντα
στην θάλασσα για να πάρει και την σωστή υγρασία.
καλή επιτυχία!&
*αν δεν τα καταφέρεις με όλα αυτά δοκίμασε τα τατούαζ που πουλάνε στα περίπτερα!