- Πόντοι
- 38
+1Alchemist είπε:Υ.Γ. Είμαι ο μόνος που οι φετινοί Ολυμπιακοί δεν του προκαλούν καμία απολύτως αίσθηση; ???
+1Alchemist είπε:Υ.Γ. Είμαι ο μόνος που οι φετινοί Ολυμπιακοί δεν του προκαλούν καμία απολύτως αίσθηση; ???
Φίλε aback, καίτοι δεν πιστεύω ότι το έκανες επίτηδες, σου εφιστώ την προσοχή για την χρήση τέτοιων βαρύτατων χαρακτηρισμών. Δεν είναι πρέπον, να αποδίδεις τον χαρακτηρισμό του ανθέλληνα σε οποιοδήποτε μέλος, παρεκτός αν γνωρίζεις ότι κάποιος (ή κάποιοι) από εμάς, πληρωνόμαστε από ξένα κέντρα.aback είπε:και πλακώνουν τις ανθελληνικές λιβελατούρες. ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΝ βαρτάνη. δικαιώνεις τους άπιστους.χαχαχααχαχαχαααχαχα
εν πρώτοις ο λαός δεν είναι σοφός και εν δευτέροις για το μέγεθος ας ρωτήσουμε και καμμιά γυναίκα να μας πει. κι αν μας πει : θου κύριε φυλακή τω στοματί της.............Vartanis είπε:Και οπως ο σοφος λαος λεει: το μεγεθος,δεν εχει σημασια.
+ 1000 (εκτός της κατακεραύνωσης. αυτό είναι φυσικό φαινόμενο κατά τη διάρκεια καταιγίδας. δηλαδή καλύτερα παράγωγο φυσικού φαινομένου. άλλωστε εάν κατακεραυνώσεις τον βαρτάνη τζάμπα η καταναλωθείσα ενέργεια :-* )Wow! είπε:Το ελληνικό πνεύμα είχε, έχει και θα έχει έναν και μόνο εχθρό - την απαράδεκτη έρημο επιχειρημάτων του Βαρτάνη (και κάθε ομοίου του), η οποία όμως αντί να κατακεραυνωθεί με τον αυστηρότερο τρόπο, αντιμετωπίζεται σαν χιούμορ και (λίγο αργότερα, όπως είδες) επανέρχεται ακόμη πιο έντονη.
Για να είμαι ειλικρινής, ανησυχώ.aback είπε:όσο για τα υπόλοιπα μην ανησυχείς!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχι ακριβως....(αχ,και παλι οσα δε φτανει η αλεπου... ;D) καποια (οχι ολα) απο τα "βηματα" ΕΚΤΟΣ σταδιου δηλ.τα πυροτεχνηματα απο συνοικια σε συνοικια,λογω μη καθαρου ουρανου ντουμπλαριστηκαν απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πυροτεχνηματα που ειχαν κινηματογραφηθει καποια αλλη μερα (παρα πολλα "βηματα" δηλ.τα τελευταια 29,ηταν live οπως και ολα τα πυροτεχνηματα του σταδιου)MuddyPete είπε:Ακουσατε, ακουσατε!!
Μαιμουδες τα πυροτεχνηματα των κινεζων!
Εδειξαν και πλανα απο πυροτεχνηματα απ τις προβες, μαζι με την μεταδοση της κανονικης τελετης, μονο κ μονο για να γεμισει το "σκηνικο" της τελετης στα ματια των τηλεθεατων!
Τυχερέ, πάλι δεν καταλάβαμε τίποτε.toneless είπε:...μάλλον ακόμη μιλάμε για τους Ολυμπιακούς της Ρώμης του 60.
Μπααα, ρώτησα άλλον ένα (μέσω τσατ). Ούτε αυτός είχε καταλάβει. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εκδηλώνεις δυσπιστία - έχεις καμία αμφιβολία ότι αυτό που έγραψες δεν μπορεί να είναι κατανοητό από κανέναν, παρά μόνο από ομοϊδεάτες σου με τους οποίους μπορεί να μιλάτε και με τα μάτια;toneless είπε:Ωραία λοιπόν, να διατυπώσω το προβληματισμό μου διαφορετικά στα άτυχα μέλη Wow! τα οποία δεν κατάλαβαν τίποτα... ή μήπως είσαι ενας και μιλάς εκ μέρος και των υπολοίπων; :-*
Ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα. Αλλά, εεεμμμ... ούτε εσύ έχεις ιδέα, εκτός αν ήσουν εκεί και ήσουν τουλάχιστον 25 χρονών. Κοίτα όμως τι ωραία που το προσπερνάς με την παρακάτω τρίπλα...Το ερώτημά μου είναι, τι διαφορά έχουμε απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης του 1960, ώς προς τις κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις που επικρατούσαν, το τρόπο και τη παρουσίαση των αγώνων και τις αντιδράσεις του κοινού.
Δηλαδή, για να το πιάσουμε και εμείς, εσύ τώρα κάπου μελέτησες ιστορία, την πίστεψες κιόλας και βλέπεις αντιστοιχίες... χμμμ... γιατί δεν μας λες να διαβάσουμε και εμείς;Ορθά δεν καταλάβατε τίποτα. Για να συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε να προυπάρχει μια γνώση -ιστορική- για το τι συνέβει τότε καθώς είναι απαραίτητη και μια ικανότητα -κριτική- ώστε να γίνει σύγκριση επι του παρόντος.
Δεν θα πάει, θα πάει ο Ρουβάς.Ας ασχοληθούμε λοιπόν απλά, για το πόσο μαγευτική ήταν η κινέζικη τελετή σε σύγκριση με την ελληνική και αν θα ξαναπάει η Καλομοίρα στη Eurovision. :-*