Υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις καλα με αυτα που εχεις?
Σου κανει χαλια translate το κομματι κλπ?
Γιατι αν οχι,η αν τα χεις χρησιμοποιησει λιγοτερο απο καμια 200αρια 300αρια ωρες τοτε θα σου λεγα να ασχοληθεις με τη μουσικη σου για την ωρα.
Οσο ανεβαινεις στην τιμη ανεβαινει και το ποσο καλυτερα ακουστικα θα εχεις.
Παιζουν και καλυτερα ακουστικα απο αυτα που συγκρινεις και η διαφορα τιμης μπορει να μετραει πριν παρεις ή το ενα ή το αλλο αλλα τωρα που εχεις ηδη ενα ζευγαρι δεν αξιζει να παρεις κι αλλο.
Θα πρεπε να χεις παρει τα 240 απο την αρχη πιστευω αλλα δεν νομιζω να δεις τραγικες διαφορες μεταξυ των μοντελων που σε απασχολουν.
Εχω τα 240 και εχω ακουσει και τα 141 αλλα δεν εχω αντικειμενικη και εκτεταμενη αποψη μεταξυ των 2 περα οτι τα 141 ειναι πιο ομορφα
Θα ελεγα να μαζεψεις για πολυ καλυτερα πχ sennheiser hd600 κλπ αν τα θες και για mastering απο το να καις λεφτα σε σχετικα budget μοντελα.
Αποψη μου βεβαια..
edit: Ξεχασα να πω οτι το να ξερεις τα ακουστικα σου ειναι πολυ σημαντικο.Γνωριζοντας τις αδυναμιες τους και το overall feel που εχουν σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις αναλογως ειδικα με το eq.Γι αυτο και σχετικα "κακα" ακουστικα να εχεις αν τα γνωριζεις θα μπορεσεις να τα δουλεψεις σε σχεση με καλυτερα που δεν τα χεις συνηθισει.
Το ιδιο ισχυει και με τα μονιτορς.
Τα ns-10 πχ, ενα κλασσικο παραδειγμα ,δεν θεωρουνται "καλα" ή high end ηχεια αλλα τα βλεπεις παντου γιατι πολυ απλα αν τα μαθεις και κανεις το κομματι σου να ακουγεται καλα σ'αυτα θα ακουγεται καλα παντου..