γιατί?Evilnye είπε:και δεν το συζητώ καν ότι δεν θα υπάρχει παραπάνω από ΜΙΑ (1) κιθάρα στο γκρουπ.
και ΠΟΛΥ ειναι.... ;DEvilnye είπε:Κ εγώ τα ίδια ψήφισα και δεν το συζητώ καν ότι δεν θα υπάρχει παραπάνω από ΜΙΑ (1) κιθάρα στο γκρουπ.
Γέροντα...αυτό ήταν το 70-80...επιτέλους εναρμονήσου με την εποχή σου...Superfunk είπε:Αν ειναι για να...ροκ.....bass-gtr-drums (& φωνη φυσικα),ωραιος απλος καθαρος ηχος χωρις πολλες συχνοτητες να σου ζαλιζουν τα αυτια (ναι...μισω τα keyboards στο ροκ και ας ειμαι πιανιστας... ;D ;D)
pan12 είπε:γιατί?
Γι αυτό.και ΠΟΛΥ ειναι.... ;D
μα ΓΙΑΤΙ να σολαρεις?δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος... ;DΠρέπει να έχει κάποιον να σου κάνει πλάτες όταν σολάρεις.
Καπου εχεις μπερδευτει,πες μου ΜΙΑ μεγαλη μπαντα που να ΜΗΝ ειχε τρομερο ρυθμικο κιθαριστα (ακομα και σε τριο )η προσφορά της ρυθμικής κιθάρας σε φουλ μπάντα δεν είναι του γούστου μου
Δε διαφωνώ. Αλλά το ζητάει το κοινό... Τι να κάνω κι εγώ;Superfunk είπε:μα ΓΙΑΤΙ να σολαρεις?δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος... ;D
ΜπααααααααRayDTutto είπε:Δε διαφωνώ. Αλλά το ζητάει το κοινό... Τι να κάνω κι εγώ;
Καλά ναι, απλά και χωρίς 2η κιθάρα η ζωή συνεχίζεται. Άσε που δε χρειάζεται να σολάρει κ ο καϋμένος, ντε κ σώνει.Superfunk είπε:Καπου εχεις μπερδευτει,πες μου ΜΙΑ μεγαλη μπαντα που να ΜΗΝ ειχε τρομερο ρυθμικο κιθαριστα (ακομα και σε τριο )
ελα ρε ,εισαι υπερβολικος,ενα σολο ανα 20 τραγουδια κανει ο καημενος ο Edge.... ;Dmarathon είπε:η funs των U2...
και πόσα χρόνια κάνει να το μάθει? ;DSuperfunk είπε:ελα ρε ,εισαι υπερβολικος,ενα σολο ανα 20 τραγουδια κανει ο καημενος ο Edge.... ;D
ωωωχχχχ.....αυτό το έχω ξανακούσει... ;D ;D ;DRayDTutto είπε:Δε διαφωνώ. Αλλά το ζητάει το κοινό... Τι να κάνω κι εγώ;
NΤΡΟΠΗ... (αλλά και εγώ αυτό σκέφτηκα... ;D)marathon είπε:και πόσα χρόνια κάνει να το μάθει? ;D