- Πόντοι
- 38
Εκανα αλλο ενα cover της αγαπημενης μου μπαντας... Ακουστε το και πειτε μου την αποψη σας...
Nεστορα το ακουσες ολοκληρο το κομματι ? Αν θες ανελυσε μου λιγο τι δεν σου αρεσε... Θα ηθελα λιγο συγκεκριμενη αναλυση...Ευχαριστω !Nestoras είπε:Λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά αυτό που μόλις άκουσα είναι από τα χειρότερα που έχω ακούσει ποτέ εδώ μέσα. Και φωνητικά αλλά και κιθαριστικά (υποθέτω είσαι κιθαρίστας) είναι πολύ κάτω του αποδεκτού.
Α παπα πα πα... καταπέλτης, Αρμαγεδδών, οδοστρωτήρας...Nestoras είπε:Λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά αυτό που μόλις άκουσα είναι από τα χειρότερα που έχω ακούσει ποτέ εδώ μέσα. Και φωνητικά αλλά και κιθαριστικά (υποθέτω είσαι κιθαρίστας) είναι πολύ κάτω του αποδεκτού.
;D ;D ;Dndnikola είπε:Διονυσος (νομίζω ελληνοκαναδος) Λαζανης
(θα επανέλθω με σχόλια για το κομμάτι, μικρός το άκουγα αρκετά)
Eίναι πολλά τα λ.. προβλήματα Άρη.aris 17561 είπε:Nεστορα το ακουσες ολοκληρο το κομματι ? Αν θες ανελυσε μου λιγο τι δεν σου αρεσε... Θα ηθελα λιγο συγκεκριμενη αναλυση...Ευχαριστω !
+1000ndnikola είπε:Άρη στις χαμηλές οκτάβες η φωνή σου ακούγεται ωραία, θα πρότεινα να την δουλεψεις, καθότι πετυχαινεις αρκετά το feeling του barlow. Στις ψηλές δυστυχώς είσαι στο περίπου της νότας και ακούγεται εύκολα ότι 'ζοριζεσαι', εκεί θες μάλλον πολλή δουλειά! Όσο για το παιξιμο στα υπόλοιπα όργανα, θα πρότεινα να επιστρατευσεις κάποιον φίλο που να ξέρει λίγα περισσότερα απο programming, καθότι είναι πολλά τα σημεία όπου το κομμάτι 'φλαμμαρει' (ο ηχος του μπασσου δυστυχως ειναι πολυ κακος).Επισης, στο δεύτερο 'ακουστικο' μέρος του κομματιού, ακούγεται μια έντονη ξεκουρδιλα: φρόντισε όταν ηχογραφεις να είσαι 100% σίγουρος ότι είσαι κουρδισμενος (κατ' επέκταση, ότι δεν έχεις θέματα intonation στην κιθαρα). Γενικότερα θα πρότεινα να αναζητήσεις έναν καλο δάσκαλο κιθάρας (και ίσως φωνής) - το λέω γιατί έχω την αίσθηση ότι θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απο το συνεχές gear search αλλα και οποιαδήποτε σχόλια ακούσεις για τις διασκευές που ανεβαζεις εδώ, όσο εποικοδομητικά κα να είναι.
Καλή συνέχεια απο μένα!
+1Nestoras είπε:Λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά αυτό που μόλις άκουσα είναι από τα χειρότερα που έχω ακούσει ποτέ εδώ μέσα. Και φωνητικά αλλά και κιθαριστικά (υποθέτω είσαι κιθαρίστας) είναι πολύ κάτω του αποδεκτού.