• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ibanez vs schecter (used)

babisgibson

Νέο μέλος
Πόντοι
6
γεια σας και καλο καλοκαιρι..θελω να παρω μια ετσι σρενταδικη κιθαρα και εχω βρει αυτες τις 2 μεταχειρισμένες σε κοντινες τιμες ..τις δοκιμασα αλλα δεν κατέληξα οποτε ελπιζω να με βοηθησετε..λοιπον τα μοντελα ειναι τα εξής:ibanez 6 string neck-thru emg81/85  kai h schecter hellraiser

babisgibson είπε:
γεια σας και καλο καλοκαιρι..θελω να παρω μια ετσι σρενταδικη κιθαρα και εχω βρει αυτες τις 2 μεταχειρισμένες σε κοντινες τιμες ..τις δοκιμασα αλλα δεν κατέληξα οποτε ελπιζω να με βοηθησετε..λοιπον τα μοντελα ειναι τα εξής:ibanez 6 string neck-thru emg81/85  kai h schecter hellraiser
καμια απο τις 2 περιγραφες σου δε δηλωνει μοντελο...!

babisgibson είπε:
Αν η ibanez είναι της σειράς sas, τότε θα τη χτύπαγα χωρίς 2η σκέψη. Απίστευτη κιθάρα, ίσως απ τις ωραιότερες shredding κιθάρες της εταιρίας.

Η schecter έχει πολύ πιο παχύ μπράτσο που βολεύει για ρυθμικά αλλά προσωπικά προτιμώ την ibanez sas για soloing και shredding.

Τα μπράτσα στις 2 εταιρίες είναι η μέρα με τη νύχτα, επομένως πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε ΚΑΙ τις 2 για να καταλήξεις.

Από μαγνήτες, oi emg είναι μια χαρά αλλά αν έχεις επιλογή για duncan blackouts ίσως σ αρέσουν καλύτερα. Κι οι μαγνήτες όμως είναι θέμα δοκιμής και προσωπικής προτίμησης(δεν έχουμε όλοι τα ίδια αυτιά...).

babisgibson είπε:
ibanez : Ibanez RGT6EXFX Neck Thru w/ EMG 81 85

schecter : hellraiser c-1
Ωραια λοιπον...επειδη και οι 2 εχουν ποιοτικα περιφερειακα και μαγνητες,ειναι και οι 2 νεκ θρου,η τεραστια διαφορα τους ειναι στο μπρατσο...της ibanez ειναι φλυδα ενω της schecter aρκετα ψωμομενο...εμενα με βολευουν τα χοντρα....Εσενα?

noe13 είπε:
...εμενα με βολευουν τα χοντρα....Εσενα?
Μέχρι τα ...άντα τα λεπτά.

Μετά από πολλές πρόβες και live τα χοντρά πιο ξεκούραστα.

Όσο γερνάω ζητάω και πιο παχύ....

Για τα μπράτσα Ibanez γράφω.                          ;)

bouzoukleri είπε:
Μέχρι τα ...άντα τα λεπτά.

Μετά από πολλές πρόβες και live τα χοντρά πιο ξεκούραστα.

Όσο γερνάω ζητάω και πιο παχύ....

Για τα μπράτσα Ibanez γράφω.                           ;)
Μα φυσικα...βεβαια εμενα μου αρεσουν τα χοντρα,ακομα και πριν τα -αντα!!!

εχω μια gibson les paul τωρα οποτε εχω συνηθίσει σε χοντρο λεμο..αλλα οι χορδες ειναι πιο χαμηλα κ ετσι παιζω πιο γρηγορα στην ibanez και το κοψημο κατω απο τη συνδεση λεμου -σωματος με βολευει περισσοτερο..αλλα μ αρεσει ο βαθυς ηχος τησ schecter

babisgibson είπε:
εχω μια gibson les paul τωρα οποτε εχω συνηθίσει σε χοντρο λεμο..αλλα οι χορδες ειναι πιο χαμηλα κ ετσι παιζω πιο γρηγορα στην ibanez και το κοψημο κατω απο τη συνδεση λεμου -σωματος με βολευει περισσοτερο..αλλα μ αρεσει ο βαθυς ηχος τησ schecter
εξηγησε το λιγο αυτο

με βολευει με λιγα λογιΑ η ιβανεζ αλλα μ αρεσει ο ηχος της σεκτερ..και εστω οτι διαλεγω..τις εχω τσεκαρει απο ebay .δηλαδη απο αμερικη.μου εχουν πει οτι κατα τη διαρκεια τησ μεταφορασ βγαινουν πολλα τα εξοδα αποστολης..ισχυει??

babisgibson είπε:
με βολευει με λιγα λογιΑ η ιβανεζ αλλα μ αρεσει ο ηχος της σεκτερ..και εστω οτι διαλεγω..τις εχω τσεκαρει απο ebay .δηλαδη απο αμερικη.μου εχουν πει οτι κατα τη διαρκεια τησ μεταφορασ βγαινουν πολλα τα εξοδα αποστολης..ισχυει??
Θα πληρώσεις πολλά στο τελωνείο, δεν αξίζει. Γιατί θες να την πάρεις από Αμερική;

οταν λεσ πολλα???  α γιατι τη βρήκα εκει μονο μεταχειρισμενη και τη βρηκα και φθινα..

babisgibson είπε:
οταν λεσ πολλα???   α γιατι τη βρήκα εκει μονο μεταχειρισμενη και τη βρηκα και φθινα..
E χοντρικά υπολόγισε να πληρώσεις το 1/3 ή 1/4 της αξίας της κιθάρας...δεν ξέρω και πόσο την έχεις βρει για να σου πω αλλά παίζει εν τέλει να σου βγει πιο ακριβά και από το να την έπαιρνες καινούργια από κάπου αλλού! Ψαξ'το λίγο καλύτερα...

Για την ιστορια η hellraiser ειναι setneck.Την εχω εδω και 4 χρονακια και ειμαι υπερικανοποιημενος.

babisgibson είπε:
Μην πάρεις απ το ebay μεταχειρισμένη. Ειδικά απ την Αμερική. Το κόστος μεταφοράς/τελωνείου και η κατάστασή της αποτελούν μεγάλο ρίσκο(μιλώ εκ πείρας). Μόνο ολοκαίνουργιες έχω πάρει από ebay-Ευρώπης(uk, de, fr) κι ήταν άριστες & σε καλή τιμή.

Αν θέλεις, ψάξε ebay uk, gr, de ή βάλε αγγελία ζήτησης εδώ στο smart noiz ή κάνε μια έρευνα στα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Θα πετύχεις πολλές καλές προσφορές σε άριστες τιμές και δυνατότητα να τις δοκιμάσεις από κοντά!

Trending...

Νέα θέματα

Back