P
PitDealer
Guest
Το IBANEZ TK999 HT TUBEKING HT ειναι το μονο αναλογικό πεταλακι distro που εχω βρει και εχει και λάμπα . Το εχει δοκιμασει κανείς ; λεει τπτ ;
Last edited:
Το Μπέχρινγκερ το VT999 δεν έχει;PitDealer είπε:Το IBANEZ TK999 HT TUBEKING HT ειναι το μονο αναλογικό πεταλακι distro που εχω βρει και εχει και λάμπα .
Κουστάκ, διάβαζα το θρεντ σου τις προάλλες (με τα κλιπάκια) και μαζί με τη μόντα το σκέφτομαι να το τσακώσω για προ στον κιθαρομικρολαμπάτο μου και ντιστόρσιον στο μπάσο. Ετσι για να παίζουμε βρε παιδί.kwstas79 είπε:Έχει, έχει! Και είν' ωραίο, ωραίο!
Τι εννοείς "το μόνο που έχεις βρει"? Που έψαξες?PitDealer είπε:Το IBANEZ TK999 HT TUBEKING HT ειναι το μονο αναλογικό πεταλακι distro που εχω βρει και εχει και λάμπα . Το εχει δοκιμασει κανείς ; λεει τπτ ;
Πολύ χρήσιμο ποστ! Απλά μια μικρή σημείωση για να μην υπάρξει παρεξήγηση... το DS1, modded ή μη, είναι φουλ αναλογικό.Kostas-5150 είπε:Δοκιμασα υστερα απο 6 μηνες χρησης του ενα DS1 Keeley ενος φιλου κ τοτε καταλαβα οτι η λαμπιτσα κ τα περιεργα ναι μεν εχουν το ονομα αλλα οχι κ την χαρη.Ειναι καλο,εχει καλη χροια αλλα βρισκεις πολυ καλυτερα ψηφιακουλια.
Φυσικα οπως κ τα περισσοτερα Boss,anyway καταλαβατε πιστευω τι εννοωbloody_sunday είπε:Πολύ χρήσιμο ποστ! Απλά μια μικρή σημείωση για να μην υπάρξει παρεξήγηση... το DS1, modded ή μη, είναι φουλ αναλογικό.