- Πόντοι
- 38
Εκανα μια δοκιμη στην νεα μου ibanez και εχω παθει πλακα απο το ποσο versatile ειναι αυτη η κιθαρα , και ποσο καλο ηχο εχει... Νομιζω δεν υπαρχουν καλυτερες κιθαρες απο τις ibanez σε αυτα τα λεφτα... Μεχρι το 1000ρικο δηλαδη
Από παρατηρητικότητα σκίζεις, εε ;Dmessalion είπε:Ποιο μοντελο ειναι ?
Same here, αλλα ημουν λιγο πιο νεος και μαλλον λιγο πιο ταπι ;D ;Dgeodimitri είπε:Α ρε Άρη τι μου θύμησες...
20 - 21 χρονών που βόλταρα στον Μαυρομουστάκη στη Θεσσαλονίκη, την είχα δει (και ερωτευτεί) στη βιτρίνα του αλλά που λεφτά για να την αγοράσω...
Καλά παιξίματα εύχομαι!!!
Βασικα 5 έχω αλλα η μια ειναι η φεντερ η οποία δεν μετράει ... ;Dblackie είπε:ωραιος!!!
καλοπαιχτη!!!
Ποσες εχεις μαζεψει?????
τι λε ρε νεος? μονο η φενδερ μετραει, οι αλλες ειναι ξυλα για το τζακι... ;Daris 17561 είπε:Βασικα 5 έχω αλλα η μια ειναι η φεντερ η οποία δεν μετράει ... ;D
Για νορμαλ μουσικούς . Για τους κάφρους ;Ritchie77 είπε:τι λε ρε νεος? μονο η φενδερ μετραει, οι αλλες ειναι ξυλα για το τζακι... ;D
Telecaster με humbuckersaris 17561 είπε:Για νορμαλ μουσικούς . Για τους κάφρους ;
Ritchie77 είπε:Telecaster με humbuckers
δεν ειναι?messalion είπε:Εχω παιξει με την jim root και απλα ΔΕΝ ειναι τελεκαστερ...
μηπως εφταιγε ο ενισχυτης?Ειναι ομως το πιο βαρβατο μεταλ οργανο που εχω πιασει στα χερια μου
Στον Στολλα την δοκιμασα σε εναν mesa boogie mark V με καμπινα marshall 4*12 (δεν θυμαμαι μοντελο).Την ειχαν σεταρει σε drop B και η κιθαρα ΑΠΛΑ εσπερνε...