• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ibanez Prestige

aris 17561

Μέλος
Πόντοι
38
Εκανα μια δοκιμη στην νεα μου ibanez και εχω παθει πλακα απο το ποσο versatile ειναι αυτη η κιθαρα , και ποσο καλο ηχο εχει... Νομιζω δεν υπαρχουν καλυτερες κιθαρες απο τις ibanez σε αυτα τα λεφτα... Μεχρι το 1000ρικο δηλαδη

messalion είπε:
Ποιο μοντελο ειναι ?
Από παρατηρητικότητα σκίζεις, εε  ;D

Δες τον τίτλο του οβίδεου.

Άρη, καινούργια κιθάρα μωρή κουφαλίτσα  ;D. Θα δω το βίντεο και θα σου πω γνώμες.

Καινουρια ειναι ναι . Ειναι πολυ ωραίο το graffic που εχει , γιατι συνήθως οι ibanez ειναι κακάσχημες αλλα το βασικό ακούγεται πολυ καλα ... Και το μανίκι δεν ειναι πολυ λεπτό για ibanez . Θα έλεγα οτι ειναι d shape ... Στην δεύτερη 4 η θέση εκει στην επιλογή μαγνητων ο neck δεν σπλιτ άρει αλλα παίζει σε parallel ...

theoctapus είπε:
Από παρατηρητικότητα σκίζεις, εε  ;D
whistle.gif

Α ρε Άρη τι μου θύμησες...

20 - 21 χρονών που βόλταρα στον Μαυρομουστάκη στη Θεσσαλονίκη, την είχα δει (και ερωτευτεί) στη βιτρίνα του αλλά που λεφτά για να την αγοράσω...

Καλά παιξίματα εύχομαι!!!  :)

geodimitri είπε:
Α ρε Άρη τι μου θύμησες...

20 - 21 χρονών που βόλταρα στον Μαυρομουστάκη στη Θεσσαλονίκη, την είχα δει (και ερωτευτεί) στη βιτρίνα του αλλά που λεφτά για να την αγοράσω...

Καλά παιξίματα εύχομαι!!!  :)
Same here, αλλα ημουν λιγο πιο νεος και μαλλον λιγο πιο ταπι ;D ;D

Ευχαριστω παιδιά να είστε καλα . Βασικα ειναι η Τεταρτη ibanez που έπεσε στα χέρια μου και έχω να πω οτι καταλαβαίνω απόλυτα γιατι η εταιρία χερει τέτοιας εκτίμησης .

blackie είπε:
ωραιος!!!

καλοπαιχτη!!!

Ποσες εχεις μαζεψει?????
Βασικα 5 έχω αλλα η μια ειναι η φεντερ η οποία δεν μετράει ... ;D

aris 17561 είπε:
Βασικα 5 έχω αλλα η μια ειναι η φεντερ η οποία δεν μετράει ... ;D
τι λε ρε νεος? μονο η φενδερ μετραει, οι αλλες ειναι ξυλα για το τζακι... ;D

Ritchie77 είπε:
τι λε ρε νεος? μονο η φενδερ μετραει, οι αλλες ειναι ξυλα για το τζακι... ;D
Για νορμαλ μουσικούς . Για τους κάφρους ;

Εγώ έχω την RG 2550 τέσσερα χρόνια. Την πήρα μεταχειρισμένη. Μεγάλη πόρωση. Ευελιξία ήχων, ευκολία στο παίξιμο, άψογη. Ό,τι κιθάρα κι αν έχω δοκιμάσει, απλά δεν. Μόνο την ελαφράδα κάποιας telecaster squier είχα ζηλέψει κάποτε :)

off topic

Εχω παιξει με την jim root και απλα ΔΕΝ ειναι τελεκαστερ...Ειναι ομως το πιο βαρβατο μεταλ οργανο που εχω πιασει στα χερια μου  ;)

Στον Στολλα την δοκιμασα σε εναν mesa boogie mark V με καμπινα marshall 4*12 (δεν θυμαμαι μοντελο).Την ειχαν σεταρει σε drop B και η κιθαρα ΑΠΛΑ εσπερνε...

Φοβερο εργαλειο!! Ibanez εγγυηση κ δυναμη!! εχω μια RG470 1998 με Saymour Duncan και σκιζει!!! ;D

messalion είπε:
Εχω παιξει με την jim root και απλα ΔΕΝ ειναι τελεκαστερ...
δεν ειναι?  :o

Ειναι ομως το πιο βαρβατο μεταλ οργανο που εχω πιασει στα χερια μου  ;)

Στον Στολλα την δοκιμασα σε εναν mesa boogie mark V με καμπινα marshall 4*12 (δεν θυμαμαι μοντελο).Την ειχαν σεταρει σε drop B και η κιθαρα ΑΠΛΑ εσπερνε...
μηπως εφταιγε ο ενισχυτης?  :P

Trending...

Νέα θέματα

Back