Για το στυλ που υποψιάζομαι ότι ψάχνεις, είναι πολλές που κάνουν.Joe Petrucci ? Axis ? πες καμμιά πρόταση ... Cmaj7
Δεν ξέρω τι λένε όλοι (γενικά δεν δίνω δεκάρα γι'αυτό που το "λένε όλοι"), αλλά...Και εγω για ibanez Πηγαινα... (rgt220a) αλλα τελικα πηρα esp - δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα και να παρεις Ibanez ολοι αυτο μου λεγανε και ειχανε δικιο - Ξανα-σκεψου το..![]()
Για το στυλ που υποψιάζομαι ότι ψάχνεις' date=' είναι πολλές που κάνουν.Joe Petrucci ? Axis ? πες καμμιά πρόταση ... Cmaj7
Η Axis με το Floyd είναι επίσης "σταθερή αξία", προσωπικά δεν θα την προτιμούσα γιατί δεν θέλω μια ακόμα κιθάρα με Floyd.
Σημείωση: όλες οι MM βγαίνουν με option για piezo (εκτός αν έχουν Floyd Rose). Δεν είναι μόνο η Petrucci.[/quote']
1) μη ξεχνάς ότι μιλάς σε δεινόσαυρο - τι είναι το piezo ? (some kind οφ μαγνήτες νομίζω)
2) εγώ έχω μείνει στα floyd - τι άλλο παίζει ?
C-
Χμμμ...1) μη ξεχνάς ότι μιλάς σε δεινόσαυρο - τι είναι το piezo ? (some kind οφ μαγνήτες νομίζω)
Καταρχάς σήμερα Floyd... Floyd, έχουν λίγες κιθάρες (μιας και τα δικαιώματα τα έχει η Fender). Η JS ας πούμε έχει Edge Pro, που βασίζεται στην ίδια τεχνοτροπία, αλλά με βελτιώσεις.2) εγώ έχω μείνει στα floyd - τι άλλο παίζει ?
ειμαι και εγω ενας απο αυτους τους..εχθρους του floydΟι περισσότεροι (και εδώ μέσα) δεν το πολυχωνεύουν το Floyd.
Τάκη ακόμα σε περιμένω να έρθεις στην Αθήνα να πάμε να δοκιμάσουμε τις Prestige, παλιοαπατεώνα!εγω παντως με οτι ibanez και να εχω παιξει απο φτηνες μεχρι ακριβες εχω εντυπωσιαστει.ειδικα με την js και την σειρα ibanez prestige(αν την λεω σωστα) :wink: για esp δεν εχω μεγαλη εμπειρια.ενας φιλος μου πηρε την signature του gus απο ηχο δεν μου αρεσε γιατι ειναι για metal καταστασεις αλλα το μανικι ειναι "βουτυρο". :wink:
Είμαι και εγώ 37... έχω ένα παιδί... είχα "παρατήσει" για κάποιο διάστημα την κιθάρα... αν μου πεις ότι είσαι και προγραμματιστής θα αρχίσω να υποψιάζομαι παράλληλα σύμπαντα με παράλληλους... δεινόσαυρους!
δεν είμαι προγραμματιστής αλλά σπούδασα 6 χρόνια ΗΥ ...
C :roll:
A' date=' και σου αρέσουν και τ'αυτοκίνητα... [τανταν-τανταν τανταν-τανταν, μουσική υπόκρουση Twilight Zone']δεν είμαι προγραμματιστής αλλά σπούδασα 6 χρόνια ΗΥ ... C :roll: