- Πόντοι
- 16
Γειά χαρά σε όλους. Αυτό είναι το take μου για τον διαγωνισμό..Θα βρείτε στοιχεία από Timmons..Petrucci και Sfogli...Καλή επιτυχία σ'όσους συμμετέχουν!!
εγώ βλέπω στοιχεία Papaducci όπως και στου stel andre βλέπω steltrucci !!! 8) 8)καλή επιτυχίαJohn Papaducci είπε:Γειά χαρά σε όλους. Αυτό είναι το take μου για τον διαγωνισμό..Θα βρείτε στοιχεία από Timmons..Petrucci και Sfogli...Καλή επιτυχία σ'όσους συμμετέχουν!!
Σωστός ;D ;D ;Dmikeguitar είπε:εγώ βλέπω στοιχεία Papaducci όπως και στου stel andre βλέπω steltrucci !!! 8) 8)καλή επιτυχία
Όχι είναι μία prestige ενός φίλου, τη δανείστηκα μόνο για τον διαγωνισμό..μου αρέσει πολύ η ibanez εμένα...καινούρια είναι ?
Έχω "κυκλοφορήσει" μία δική μου σύνθεση. Μπορείς να τσεκάρεις εδώ αν θες:Έχεις πολλή μελωδία μέσα σου αδερφέ. Για αυτό μου αρέσεις. Έχεις γράψει τίποτα εμπορικά; Αν όχι, γιατί;
John Papaducci είπε:Γειά χαρά σε όλους. Αυτό είναι το take μου για τον διαγωνισμό..Θα βρείτε στοιχεία από Timmons..Petrucci και Sfogli...Καλή επιτυχία σ'όσους συμμετέχουν!!
;D