- Πόντοι
- 1
nexarulhu, πως είπες ότι το θέλεις το μαλλί? (Ελεος :nexarulhu είπε:στο πρωσοπικο της website(εχει βαλει και λινκ ο φιλος) φαινεται πολυ πιο ωραια,εχει και ματαρες,αν ισιωσει και το μαλλι θα ειναι πιο HOT.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ;D ;D ;D
είσαι Aνώτερος Ανθρωπος από το 99.99999% των μελών του noizThe Genius Loci είπε:H Tal είναι στα 24 της, καλύτερη μουσικός και καλύτερη επαγγελματίας από το 99.9% των μελών του noiz.
Είναι δεδομένο ότι ο σεξισμός σε μια κοινωνία πάει χέρι χέρι με την πολιτισμική καθυστέρηση που την διακρίνει, θέλω να ελπίζω πάντως ότι εδώ στο noiz (προσπαθούμε να) είμαστε κάπως διαφορετικοί.
Οχι σαν εμάς που ακουμπάμε εκεί τις τριχωτές μας μπάκες.gdevelek είπε:δεν ξέρω αν προσέξατε στο δεύτερο βίντεο τι θεάρεστο έργο επιτελεί η πάνω καμπύλη του σώματος του μπάσου...
Παρασκευή είναι, όλο και κάποιο θέμα θα εκτροχιαζόταν πρός τα εκεί...Είναι δεδομένο ότι ο σεξισμός σε μια κοινωνία πάει χέρι χέρι με την πολιτισμική καθυστέρηση που την διακρίνει, θέλω να ελπίζω πάντως ότι εδώ στο noiz (προσπαθούμε να) είμαστε κάπως διαφορετικοί.
Συμφωνώ αλλά πόσοι από εμάς είναι επαγγελματίες τέτοιου επιπέδου? Μάλλον κανένας (χωρίς παρεξήγηση) οπότε ίσως είναι αυτονόητο ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ικανοτήτων...H Tal είναι στα 24 της, καλύτερη μουσικός και καλύτερη επαγγελματίας από το 99.9% των μελών του noiz.
Είναι δεδομένο ότι ο σεξισμός σε μια κοινωνία πάει χέρι χέρι με την πολιτισμική καθυστέρηση που την διακρίνει, θέλω να ελπίζω πάντως ότι εδώ στο noiz (προσπαθούμε να) είμαστε κάπως διαφορετικοί.
Συμφωνώ. Δεν χρειάζεται όμως να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να υποκρινόμαστε ότι η εξωτερική εμφάνιση ή/και το φύλλο δεν παίζει ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωής.The Genius Loci είπε:H Tal είναι στα 24 της, καλύτερη μουσικός και καλύτερη επαγγελματίας από το 99.9% των μελών του noiz.
Πες τα ! ;Dharilatron είπε:Δεν χρειάζεται όμως να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να υποκρινόμαστε ότι η εξωτερική εμφάνιση ή/και το φύλλο δεν παίζει ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωής.![]()