I Surrender By William Sats

WilliamSats

Ενεργό μέλος
Πόντοι
338
Είπα να ασχοληθώ λίγο με τους ήχους της RP500 και πειραματιζόμενος βγήκε ο ήχος που θα ακούσετε στο κομμάτι.

Όταν τον καλάκουσα (τον ήχο) το πρώτο κομμάτι που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το I Surrender των Rainbow και αφού το είχα σε backing track με φωνητικά είπα να το γράψω.

Η ηχογράφηση έγινε με την MIM 70's Stratocaster (DiMarzio HS-3 Bridge, Middle δεν έχω ακόμα ψάχνω, Neck Seymour Duncan Fury) στην RP500 και με Y XLR Cable στο Input της Edirol UA-4FX

Σχολιάστε ελεύθερα. 

I_Surrender192.mp3

Attachments

Ωραίος ο ήχος, καθώς και η επιλογή του κομματιού συντοπίτη  ;)

hyperpanos είπε:
Ωραίος ο ήχος, καθώς και η επιλογή του κομματιού συντοπίτη  ;)
+1 συντοπιτη ;D

Xαμός από Ρόδο βλέπω  :o +1 και εγώ ;D

Πολύ καλή ηχογράφηση, το άκουσα καμιά 10 φορές  :P

Αφου απο κοντα δεν βρισκομαστε οι ροδητες, βρισκομαστε στο noiz  ;D

sorry για το off topic!

Μου αρεσε το παιξιμο σου,αρκετα ψαγμενο και σαν ηχος - υφος κοντα στο προτυπο.

Στο σολο,λιγο ξεσαλωσες μονο. ;D ;D ;D

Vartanis είπε:
Μου αρεσε το παιξιμο σου,αρκετα ψαγμενο και σαν ηχος - υφος κοντα στο προτυπο.
Σ'ευχαριστώ!

Στο σολο,λιγο ξεσαλωσες μονο. ;D ;D ;D
Ναι το παθαίνω αυτό αρκετά συχνά ;D

τι ωραια που παιζεις ρε μπαγασα  :D :D

και ασε τις ψευτιες οτι ηθελες να πειραματιστεις με την RP.......την ΜΙΜ ηθελες να βιασεις :D

θα προτημουσα ομως λιιιιιιιιιιιιιιιιγο gain παραπανω λιιιγο ομως στα ρυθμικα

messalion είπε:
τι ωραια που παιζεις ρε μπαγασα  :D :D
Α! Σ'ευχαριστώ πολύ!

και ασε τις ψευτιες οτι ηθελες να πειραματιστεις με την RP.......την ΜΙΜ ηθελες να βιασεις :D

θα προτημουσα ομως λιιιιιιιιιιιιιιιιγο gain παραπανω λιιιγο ομως στα ρυθμικα
Η αλήθεια είναι ότι έφτιαχνα ήχους(patches) για την ΜΙΜ (και φτιάχνω ακόμα), οπότε ο βιασμός χάριν πειραματισμού επιβάλλεται ;D ;D

Για το gain έτσι νόμιζα και εγώ ότι θέλει παραπάνω, αλλά στον ενισχυτή ακούγεται λίγο καλύτερα (πιο πολύ και πιο wide gain), την ηχογράφηση την έκανα direct. 

WilliamSats είπε:
.

Η ηχογράφηση έγινε με την MIM 70's Stratocaster (DiMarzio HS-3 Bridge, Middle δεν έχω ακόμα ψάχνω, Neck Seymour Duncan Fury)
τελικα ποιοι ειναι καλυτεροι οι fury ή οι dimarzio ?αν και εσενα απο οσο ξερω σου αρεσουν γενικα οι dimarzios. ;D
ωραιο ητανε αν και το σολο ητανε λιγο too much imo.

WilliamSats είπε:
Για το gain έτσι νόμιζα και εγώ ότι θέλει παραπάνω, αλλά στον ενισχυτή ακούγεται λίγο καλύτερα (πιο πολύ και πιο wide gain), την ηχογράφηση την έκανα direct. 
ισως γι'αυτο - δεν με χαλαει βεβαια  ;D ;D

ignantios είπε:
τελικα ποιοι ειναι καλυτεροι οι fury ή οι dimarzio ?αν και εσενα απο οσο ξερω σου αρεσουν γενικα οι dimarzios. ;D
Κοίτα, ο HS-3 έχει τον ήχο που ξέρω, μου αρέσει, με βολεύει κλπ.

Ο Fury τώρα σε σύγκριση με τον HS-3, έχει μεγαλύτερο output (τον έχω κατεβάσει στο μισό ύψος απ'ότι είναι ο HS-3) και είναι λίγο πιο μπάσος αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο αυτό δεν επηρεάζει το σκάσιμο στα μεσαία/μεσαία-πρίμα.

ωραιο ητανε αν και το σολο ητανε λιγο too much imo.
Χαχαχα, λοιπόν επειδή αναφέρθηκε και πιο πάνω αυτό να πω ότι όταν παίζω/γράφω μία διασκευή προσπαθώ είτε να παίξω λίγο διαφορετικά (όχι "a la CD"), είτε να "ξεσηκώσω" μέρη από live εκτελέσεις (μου αρέσει πάρα πάρα πολύ αυτό) ή συνδυασμός των παραπάνω.

Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι να ξεφεύγω :D.

Α! Και αυτό ήταν ηχογράφηση (και καλά), που να ακούσεις live ;D ;D ;D  

ισως γι'αυτο - δεν με χαλαει βεβαια  ;D ;D
Εμένα με χαλάει που δεν μπορώ να γράψω με μικρόφωνο απ'τον ενισχυτή, αλλά η γειτονιά δεν μου το επιτρέπει, όχι γιατί θα τους ξεκουφάνω, αλλά επειδή υπάρχει "διαπεραστική" φασαρία ;D και θα περάσει στην ηχογράφηση.

WilliamSats είπε:
Εμένα με χαλάει που δεν μπορώ να γράψω με μικρόφωνο απ'τον ενισχυτή, αλλά η γειτονιά δεν μου το επιτρέπει, όχι γιατί θα τους ξεκουφάνω, αλλά επειδή υπάρχει "διαπεραστική" φασαρία ;D και θα περάσει στην ηχογράφηση.
σου εχω την λυση αγαπητε............θα στην στειλω με pm  ;) ;)

Ωραίο γενικά αλλά σε κάποια σημεία ακούω κάτι περίεργα σκασίματα στις συγχορδίες (σα να έχει ξεμείνει κάποιο - λάθος ή άχρονο - κανάλι κιθάρας). 0,27 , 0,31, 1,41. Για δεστα.

RayDTutto είπε:
Ωραίο γενικά αλλά σε κάποια σημεία ακούω κάτι περίεργα σκασίματα στις συγχορδίες (σα να έχει ξεμείνει κάποιο - λάθος ή άχρονο - κανάλι κιθάρας). 0,27 , 0,31, 1,41. Για δεστα.
Άκουσα τα σημεία που λες και είναι τα ακκόρντα, Cm7/G, Dm7/A, A#5, Eb, F, G.

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι ακούγεται "κάπως" είναι αν έχω χτυπήσει κατά λάθος τη σολ χορδή στο Α#5 αλλά δε νομίζω...Θα το ξαναδώ όμως, thanks για την παρατήρηση.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back