Η συλλογή κιθαρών του John 5

Να το λεω εγω και μετα γινομαι κακος: οσοι δεν εχουν ακουσει ποτε πανκ και ΡΟΚ στην ζωη τους αυτα παθαινουν: επειδη δεν μπορουν να παιξουν ΚΑΛΗ μουσικη λενε "κατσε ρε, γιατι δεν βαζω λιγο eyeliner στο ματι, να στρωσω και το μουσι, να πεταξω και τα λεφτα που μου περισσευουν σε επενδυσεις, να πεταξω και δυο σρεντιν' και να βγω στο youtube να πουλαω μουρη?"

Ο κοσμος δεν παει καλα μαγκες. Δεν ειναι να το γελαμε. Σε λιγο το αρρωστημενο θα περναει για... φυσιολογικο και ΜΑΓΚΙΑ κι απο πανω.

Εχω ακουσει τα τραγουδια του Σουπερφανκ και πιστεψτε με ΕΥΤΥΧΩΣ καμια σχεση δεν εχει με αυτο τον τυπο, ΟΥΤΕ την ειδε σωνει-και-καλα βινταζοκαστερακιας για να πουλαει μουρη.

Ο ακουσων πανκ-ροκ σωθητω παιδια, ο ακουσων πανκ-ροκ σωθητω...

Child Of Story είπε:
Εχω ακουσει τα τραγουδια του Σουπερφανκ και πιστεψτε με ΕΥΤΥΧΩΣ καμια σχεση δεν εχει με αυτο τον τυπο, ΟΥΤΕ την ειδε σωνει-και-καλα βινταζοκαστερακιας για να πουλαει μουρη.
Δεν εννοουσα κατι τετοιο οταν το εγραψα, αναφερθηκα αστεια στην ομοια τους αγαπη για τις τελε. Τα υπολοιπα δεν ειναι δικα μου.

Παιδια ο τυπος ειναι απιστευτος κιθαριστας και εχει παιξει σαν σεσσιον μουσικος με παρα πολυ αξιολογο κοσμο,απλα ο κοσμος τον ξερει απο τη συνεργασια του με τον Marilyn Manson & τον κρινει ετσι πολλες φορες αρνητικα....

Superfunk είπε:
Παιδια ο τυπος ειναι απιστευτος κιθαριστας και εχει παιξει σαν σεσσιον μουσικος με παρα πολυ αξιολογο κοσμο,απλα ο κοσμος τον ξερει απο τη συνεργασια του με τον Marilyn Manson & τον κρινει ετσι πολλες φορες αρνητικα....
μάλλον συγγενεια εχει για να τον υποστηριζει ετσι ;D ;D

κι εγω απο το golden age of grotesque τον ξερω και οντως παιζει πολυ ωραια εκει περα, απλα μου φαινεται λιγο redneck  ;D

Xristos_Bass είπε:
Δεν εννοουσα κατι τετοιο οταν το εγραψα, αναφερθηκα αστεια στην ομοια τους αγαπη για τις τελε. Τα υπολοιπα δεν ειναι δικα μου.
Nαι ρε φιλε το ξερω απλα κατι τετοιες ωρες μου ερχεται και μενα να τα πω... :)

Τιποτα προσωπο, και συνηθως η "κριτικη" που ασκω σε τετοια θεματα δεν αναφερεται ποτε σε καποιον εδω μεσα συγκεκριμενα, μαλλον στην συγχρονη κοινωνια του θεαματος γενικοτερα... :'(

Κι ο Μοτσαρτ ωρε Σουπερφανκ μπορει να μην ηταν ο καλυτερος τεχνιτης πιανιστας ηταν ομως συνθετης. Αφου η μουσικη σου ΟΝΤΩΣ μου αρεσει πιο πολυ απο του τυπου, τι να κανουμε? (φανκ, ομως... δεν... εχει...  ???)

Αντε γιατι εδω δεν ειναι Αμερικη.

Ειναι Βαλκανια κυριος και δεν ειναι "παιξε-γελασε".

Και ειναι και Μεσογειος βεβαιως-βεβαιως και ειναι και "παιξε" και ειναι και "γελασε".

Αλλα Αμερικη δεν ειναι.

Εχουμε επιπεδο εμεις, κυριος... (η τουλαχιστον προσπαθουμε)

He plays 43 notes per second MY ASS !!!

Aντε!        (τα ειπα!!!... ;D ;D)

Superfunk είπε:
Μπα γονος παμπλουτης οικογενειας του LA ειναι ,κλασσικος WASP.
waspA ρε! Ξεχασες το πιο σημαντικο ωρε κοσμογυρισμενε (american!)

Τωρα παιδια για τους ρεντνεκς κλπ ναι μεν ΠΟΛΛΗ συντηρητηκιλα-βλακωδια βγαινει ως γενικη εικονα της κοινωνιας απο Τεξας-μερια αλλα ΜΗΝ ξεχναμε πως ανεκαθεν σε αυτες τις πολιτειες υπηρχε και υπαρχει ενας μικρος μεν, τρομερα σημαντικος δε αριθμος αριθμος προοδευτικων ατομων που... γραμμενα τα'χουν ολα για να το πω απλα. Και μουσικα ας πουμε, εκτος απο ροκ εν ρολ φαση κλπ, και το '60 ο αριθμος των γκαραζ και ψυχεδελικων γκρουπς του Τεξας π.χ. ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ (μιλαμε ΑΚΟΜΑ ξεθαβουν οι αρχαιολογοι), και το '70 ειχε δημιουργηθει μια απο τις πλεον ΣΟΒΑΡΕΣ πανκ σκηνες της Αμερικης, και η ψυχεδελεια καλα κρατει ως... τις μερες μας!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
για όποιον δε γνωρίζει .... ο Jonh πέντε είναι πολύ γνωστός σέσιον κιθαρίστας .. έχει παιξει από Manson μέχρι Lynyrd Skynyrd...... ;)

όχι να λέμε στην Ελλάδα ότι είναι και αυτός άσχετος... ;D

Δεν τα λεει καλα, παντως. Στην αρχη στην βορεια Βορεια Αμερικη εγκατασταθηκαν Αγγλοι, Γερμανοι, Ολλανδοι. Δεν μιλαω για τους Γαλλους (Νεα Ορλεανη). Σε αυτους αναφερεται το WASP. Ως γνωστον οι Γερμανοι ΕΙΝΑΙ προτεσταντες και το φυλετικα οι Αγγλο-Σαξονες ηταν φυλη (πιο παλια λεμε τωρα :)) στην Ολλανδια&ΒορειαΓερμανια που πηγε ΚΑΙ στην Βρεττανια των... Βρεττανων.

Οι επομενοι που αποικησαν την βορεια Βορεια Αμερικη ηταν φτωχοι Σκωτσεζοι & Ιρλανδοι οι οποιοι ετυχαν πολυ υποτιμητικης υποδοχης απο τους προηγουμενους τρεις και οποιοι αρχικα ΔΕΝ αναφερονταν σαν WASPA. Για αυτο κι αυτοι πηγαν στα αφιλοξενα για την εποχη Απαλλαχια Ορη, ζωντας εχθρικα&ειρηνικα με τους Ινδιανους, παραγοντας ουισκυ κλπ. Ειναι οι λεγομενοι Moonshiners, που εφεραν και τα jig&reel μαζι τους κλπ.

Επισης να πουμε οτι στον Εμφυλιο ΚΑΙ οι Γερμανοι-Ολλανδοι αντιμετωπιζονταν εχθρικα απο τους Αγγλοσαξονες Νοτιους.

Βεβαια σημερα ΟΛΟΙ αυτοι ονομαζονται waspas εκτος κι αν οπως πολυ σωστα λεει το κειμενο δεν ειναι ιδιαιτερα... ευκαταστατοι, ειναι δηλαδη η... ντροπη των waspas!!!!!  (ΜΕΓΑΛΑ γελια ;D ;D ;D)

Σαν να ξεκαθαριζει το τοπιο... ;)

pan12 είπε:
για όποιον δε γνωρίζει .... ο Jonh πέντε είναι πολύ γνωστός σέσιον κιθαρίστας .. έχει παιξει από Manson μέχρι Lynyrd Skynyrd...... ;)

όχι να λέμε στην Ελλάδα ότι είναι και αυτός άσχετος... ;D
Εδω λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, φιλος, και κυριως ακομπλεξαριστα. Εχουμε βγαλει αλλους κι αλλους ασχετους, ταγαραδες σαν κι αυτον τους εχουμε για πρωινο.

Nikoubis είπε:
Εδω λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, φιλος, και κυριως ακομπλεξαριστα. Εχουμε βγαλει αλλους κι αλλους ασχετους, ταγαραδες σαν κι αυτον τους εχουμε για πρωινο.
σωστό και αυτό.Δε το είχα σκεφτεί... ;D

Γιατι ρε παιδια παιρνετε σαν δεδομενο οτι οι σεσσιον μουσικοι ειναι... μουσικοι?

Επαγγελματιες ειναι ρε παιδια και καλα κανουν.

Εμενα και το φτωχο μυαλο μου μας νοιαζουν οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ, dude...  ;) 8)

Ωραίες οι κιθάρες του Γιάννη, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει κι από δω...

Δέχομαι και στοιχήματα για τον επόμενο που θα βγάλουμε άχρηστο. Έμεινε κανείς?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back