- Μηνύματα
- 2,171
- Πόντοι
- 98
@fusiongtr Ειναι μια εξηγηση. Απ'την αλλη εχω την αισθηση βλεποντας αυτους τους χαρτες του ποσο μοναχικες φανταζουν οι ΗΠΑ και ποσο κοντα ειναι η Βραζιλια με την Αφρικη. Πραγματα που δεν προσεχα παλια.
Εγώ θα πρότεινα να ψάξεις πώς δημιουργούνται και τι είναι οι αναμνήσεις.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:σε αλλους υπαρχει μια δυνατη αναμνηση πως ξεκιναει απ'την ενδοχωρα των ΗΠΑ. Οπως εψαξα τους χαρτες σου, ψαξε για το Mandela effect.
Τι βιβλιογραφία βρε, από bloggers ξεκίνησε.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Δεν υπαρχει βιβλιογραφια μελετης πανω σε αυτο το φαινομενο ακομα και επιπλεον δεν μιλαει για ταξιδι στον χρονο αλλα σε παραλληλες διαστασεις, που δεν ειναι ψευδοεπιστημη καθως μπορεις να βρεις διαλεξεις φυσικων που λενε για το πως οι κβαντικοι υπολογιστες ειναι πολυδιαστατοι και φυσικους στο Cern που ερευνανε το φαινομενο χρηματοδοτουμενοι απο taxdollars.
Στον χρόνο δεν υπάρχει πίσω και μπρος, πριν και μετά (αυτά είναι ανθρώπινα δημιουργήματα για τον αντιλαμβάνεται) είναι ελαστικός, και όχι ίσιος ή ευθείος.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ενδιαφερον αλλα η αναθεση του χρονου στον φανταστικο αξονα μου φαινεται πιο πολυ μαθηματικο τρικ παρα βασισμενο σε φυσικη λογικη γιατι σε πολλαπλασιασμους μερικες φορες θα εχουμε αρνητικους χρονους αρα ταξιδι πισω στον χρονο ενω η σχετικοτητα επιτρεπει ταξιδι μονο στο μελλον (του προορισμου σου).
Τι "απλοϊκός" ρε Στράτο, μας δουλεύεις; Δεν θυμάμαι να έχω στραμπουλήξει το μυαλό μου περισσότερο από τότε που προσπαθούσα να καταλάβω τα ολοκληρώματα!fusiongtr είπε:Τα μαθηματικά είναι ένας απλοϊκός τρόπος...