Ο ηχολήπτης της μπάντας πανάρει αυτά τα δύο σήματα' date=' (μικρόφωνο στο Marshall και direct out) και σε live συνθήκες έχουμε λίγο περισσότερο όγκο. [/quote']
Όμως, έτσι που είναι φτιαγμένοι οι περισσότεροι χώροι (που παραπάνω από τους μισούς ΔΕΝ είναι φτιαγμένοι για live) θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά απίθανο ένας ακροατής να ακουεί stereo.
Θέλω να πω ότι στους περισσότερους χώρους που έχω υπόψιν μου, ο ακροατής θα στέκεται ή κοντά στο left ή κοντά στο right ηχείο. Αν ο ακροατής αυτός σε άκουγε να παίζεις live με mono μίξη θα σε άκουγε ΟΚ. Σε "stereo" μίξη, θα άκουγε το ένα από τα 2 σήματα (πχ το direct out σου... :roll: ) πράγμα που δεν ξέρα αν είναι και ότι καλύτερο ηχητικά...
Αυτό μου θυμίζει ορισμένα μπαράκια που έχω πάει κατά καιρούς και παίζουν κομμάτια όπως το "Are You gonna go my way" το οποίο έχει πολύ έντονο panning στις 2 κιθάρες. Ξεκινάει το κομμάτι λοιπόν, ακούς τύμπανα, τον Kravitz να τραγουδάει, κιθάρα ΠΟΥΘΕΝΑ, και ξαφνικά ακούς τη 2η κιθάρα να σου τρυπάει το αυτί !!!! :lol: :lol: (αν έχετε το κομμάτι σε δοκιμάστε το κάνοντας panning μόνοι σας στα ηχεία για να καταλάβετε το αποτέλεσμα...

)