Άσε τις μπύρες και πές μου πότε να έρθω να δώ το καινούργιο πλήκτρο...Korgious είπε:Κερναω μπυρα στο επομενο λαιβ μας.
Άσε τις μπύρες και πές μου πότε να έρθω να δώ το καινούργιο πλήκτρο...Korgious είπε:Κερναω μπυρα στο επομενο λαιβ μας.
βρε Μαραθωνιε....αυριο θα το εχω στα χερια μου...θα το ανοιξω..θα το δω.....ειπαμε αυριο..marathon είπε:Άσε τις μπύρες και πές μου πότε να έρθω να δώ το καινούργιο πλήκτρο...
Ξέχασα τον αδερφό μου που είναι βυθισμένος στους Η/Υ και μάλλον μου βρκήκε αυτός άνθρωπο! Αν πάνε όλα καλά, τότε... θα σου πάρω εγώ σούβλα και το κοπάδι ολόκληρο (και καλά... ;D)Korgious είπε:Νικολα ασε τα θεματα περι λεπτομερειων..εχεις ανοιξει ενα αλλο θεμα που πρεπει να μας καιει περισσοτερο...σχετικα με το προγραμμα....ευχομαι να εχεις γρηγορα απαντησεις.
Και η σουβλα μετα..κερασμα..κι επειδη το χω κανει..μιλαω..για ΟΛΗ την σουβλα.
Θα αντέξεις τόσο mojo? ;D ;DKorgious είπε:Φερε και το ρολαντ να κανουμε κορους καταστασεις !
well done !Nikolas είπε:Ξέχασα τον αδερφό μου που είναι βυθισμένος στους Η/Υ και μάλλον μου βρκήκε αυτός άνθρωπο! Αν πάνε όλα καλά, τότε... θα σου πάρω εγώ σούβλα και το κοπάδι ολόκληρο (και καλά... ;D)