Η κοινωνικη προσφορα του ΑΝΤ1 τωρα και στο νοιζ?!?!?!

Μην γελάσετε, αλλά ούτε και να με παρεξηγήσετε. Τα βλέπω πάντα και τα διαβάζω με ενδιαφέρον και μια δυο μέρες πριν έλεγα να γράψω για να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον admin για αυτές τις ´αυτονόητες´ συμβουλές αλλά λέω άσε δεν πειράζει. Πες πως τα δώσες!
Και δυο μέρες μετά έρχεται το πόστ με το ολίγον κράξιμο... ΑΒΥΣΣΟΣ  

ένα εύστοχο μήνυμα θα ήταν
''άμα είσαι καραγκιόζης καβαλας αυτοκίνητο στο Κόσοβο, στην Ελλάδα πας με τα καινούρια πατίνια του δήμου Αθηναίων''

Πρόσεξε τώρα την αντίδραση σ' αυτό το μήνυμα.

''άμα είσαι καραγκιόζης .....''

Ντάξ' δεν λέει για μένα ασούμε, για όλους τους άλλους μιλάει.

''άμα είσαι καραγκιόζης καβαλας αυτοκίνητο στο Κόσοβο......''

Σωστός είσαι ρε μάγκα, αφού είναι καραγκιόζηδες όλοι εκεί πάνω, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ακούτε ρε?

Μόνο μΠΑΟΚ.

(Μα λέει Κόσοβο) ...

Όλοι τα ίδια σκατά είναι εκεί πάνω να 'ούμε.

''....στην Ελλάδα πας με τα καινούρια πατίνια του δήμου Αθηναίων''

1. Ίσα ρε που θα βάλω πατίνια ν' αδράξω νούφαρα λέμε, σιγά μην βάλω και ψηλοτάκουνα, αυτά είναι για τις ... άλλες.

2. Το παρακράτος των Αθηνών και οι μεγαλομεγιστάνες του νότου δεν αφήνανε την μΠΑΟΚάρα μας τόσα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.

Ήρθε τώρα ο Σαββίδης και τους φόρεσε και πατίνια ασούμε εδώ πέρα.

3. 200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά, όχι δεν είναι μαμά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προτείνω τέτοια μηνύματα στους δρόμους.

middle-finger-classic-up-yours.jpg

Πρόσεξε τώρα την αντίδραση σ' αυτό το μήνυμα.

''άμα είσαι καραγκιόζης .....''

Ντάξ' δεν λέει για μένα ασούμε, για όλους τους άλλους μιλάει.

''άμα είσαι καραγκιόζης καβαλας αυτοκίνητο στο Κόσοβο......''

Σωστός είσαι ρε μάγκα, αφού είναι καραγκιόζηδες όλοι εκεί πάνω, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ακούτε ρε?

Μόνο μΠΑΟΚ.

''....στην Ελλάδα πας με τα καινούρια πατίνια του δήμου Αθηναίων''

1. Ίσα ρε που θα βάλω πατίνια ν' αδράξω νούφαρα λέμε, σιγά μην βάλω και ψηλοτάκουνα, αυτά είναι για τις ... άλλες.

2. Το παρακράτος των Αθηνών και οι μεγαλομεγιστάνες του νότου δεν αφήνανε την μΠΑΟΚάρα μας να πάρει πρωτάθλημα.

Ήρθε τώρα ο Σαββίδης και τους φόρεσε και πατίνια ασούμε εδώ πέρα.

3. 200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά, όχι δεν είναι μαμά.
Ω θεοί Δεν είναι όλοι καραγκιόζηδες στο Κόσοβο (μπορεί και ναναι δεν έχω ιδέα) αυτό που έχω δει με τα μάτια μου είναι ότι τα αυτοκίνητα δεν έχουν πινακίδες... και προφανώς και τίποτα άλλο σε επίσημο έγγραφο στο ντουλαπάκι...
και θέλω να πω ότι κάποιοι θα έπρεπε να μπορούν να οδηγήσουν μόνο εκειπερα, εδώ θα έπρεπε να τους το έχουν απαγορεύσει...

για τα πατίνια φίλε προφανώς δεν ξέρεις...
είναι δίτροχα ηλεκτρικά με τιμόνι...
και είναι του δήμου...
και είναι πάρα πολλά...
ποιος δεν πόνεσε όταν το συνειδητοποίησε αυτό? για τα δημοτικά τέλη που ενδεχομενως έχει πληρώσει...
και ποιος κοτάει να βγει στην κοινωνία μ' αυτό......

Βρε δεν έγραψα την δική μου άποψη, έγραψα πιθανές αντιδράσεις στο μήνυμα που έγραψες.

Πλέον όλα τα manuals και οι οδηγίες χρήσης μας λένε ......να μην τρώμε τα σακουλάκια με το τζελ σιλικόνης....και να μην πίνουμε τα υγρά από τις μπαταρίες......  ?

Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχουν απλά κάποιοι κακοί οδηγοί στην Ελλάδα, είμαστε όλοι καλοί οδηγοί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Έχω κάνει σχεδόν όλα τα λάθη που μπορεί να κάνει ένας οδηγός, άλλες φορές από κούραση, από άγνοια ή από απλή χαζομάρα. Ξέρω πολλούς που έχουν να πουν αντίστοιχες ιστορίες και γενικά δεν τους θεωρείς επικίνδυνους οδηγούς.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι είμαστε πολλοί πιθανοί δολοφόνοι που απλά το ξεχνάμε από υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Αυτά τα μηνύματα είναι χρήσιμα γιατί μας το θυμίζουν, και ένας να την γλυτώσει το κέρδος είναι τεράστιο.

Μπορεί και να κάνω λάθος και να είμαι μόνο εγώ ο κακός οδηγός.

Προσωπικά φοβάμαι τους δρόμους της Αθήνας μιας και όσα αναφέρω στα μηνύματα είναι καθημερινή πολλαπλή τακτική.

Δεν ισχύει για την επαρχία και τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές. Σίγουρα σε μικρότερο ποσοστό.

Η Αθήνα είναι μια αφιλόξενη και απάνθρωπη πόλη που οι οδηγοί συμπεριφέρονται καχύποπτα κι επιπόλαια γιατί έτσι συμπεριφέρονται και σε κάθε άλλη έκφανση της άτακτης καθημερινότητας τους:

• να μη του πάρουν τη σειρά,
  • εντάξει ελέγχω πριν περάσω το κόκκινο, δεν είμαι κα'νας ανεύθυνος!
  • Τα σήματα; Τα φλας; 'Νταξ, κοιτάω.
  • ενα μήνυμα στον Άκη έστελνα
  • δυο λεπτά πήγα κι άφησα το "όχημα" εδω
  • έλα μωρέ πως κάνεις έτσι, λες και σου πειράξαμε την αδελφή
κλπ. κλπ.

Να συνεχίσω ή μήπως κάποιος άλλος Αθηναίος βιώνει μια διαφορετική πραγματικότητα;

Και ήρθε το κουτί - αμερικανιά να ταράξει την τάξη στους ήσυχους και ασφαλείς μας δρόμους.

Καθωσπρεπισμός σου λέει.

Αφου λοιπόν τα ξέρουμε, γιατί δεν τα τηρούμε;

Γιατί αν τα ξέρουμε και είναι και αυτονόητα, άλλος χαρακτηρισμός απο το ΗΛΙΘΙΟΙ δεν μας ταιριάζει.

Να επισημάνω και εγώ ένα περίεργο φαινόμενο (σαν κοινωνική προσφορά αλλά και για να το έχω στο ιστορικό να θυμάμαι που τα ελεγα) που σε πολλούς θα έχει τύχει πολλές φορές αλλά δεν έχουν δώσει βάση

Εχεις εσύ στοπ σε διασταύρωση και τον έχεις τον άλλο από δεξιά... δηλαδή έχει προτεραιότητα έτσι και αλλιώς,
και όμως δεν περνάει, έχει κόψει τελείως ταχύτητα αλλά οι ρόδες ψιλογυρίζουν...
γιατί δεν περνάει?

1 δεν έχει ιδέα γιατί το στοπ είναι πολύγονο και όχι στρογγυλό όπως τα άλα σήματα
2 δεν ξέρει ότι έχει προτεραιότητα έτσι και αλλιώς αφού είναι δεξιά σου
3 μπερδεύει το αριστερό με το δεξί
4 θέλει να σε τρακάρει εσκεμμένα για να φτιάξει το αυτοκίνητο του (αν είναι τρακαρισμένο μπροστά ή προχειροφτιαγμένο... δίνω ένα 50% σε αυτή την περίπτωση)
5 φοβάται να περάσει γιατί και οι δικές σου ρόδες ψιλογυρίζουν (συχνά δεν σταματάω εντελώς ούτε εγώ παρόλο που έχω κάνει αυτούς τους συνειρμούς)

στις τέσσερις από τις πέντε περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να έχει δίπλωμα, η νούμερο 4 σηκώνει προβληματισμό... αν και είναι δύσκολο σε τέτοια σύγκρουση να πάθει κανείς κάτι, ωστόσο άνετα μπορουν να ανοίξουν οι αερόσακοι σε ένα ψιλοπαλιό αυτοκίνητο και να καταλήξει στα σκουπίδια αφού δεν θα αξίζει να το φτιάξεις... και σε κάθε περίπτωση φταις 100% είτε αν αποφάσισε τελικά να περάσει είτε αν ήταν εσκεμμένο...

οπότε μην κοτεψεις και περάσεις πριν από αυτόν, σταμάτα τελείως βάλε πρώτη και άσε τους μαλάκες να κορνάρουν από πίσω

Πλέον όλα τα manuals και οι οδηγίες χρήσης μας λένε ......να μην τρώμε τα σακουλάκια με το τζελ σιλικόνης
aV024Wd_460swp.webp

Σε καταλάβαμε,είσαι και εσύ μέρος του συστήματος κύριε Λάκη.

να μην πίνουμε τα υγρά από τις μπαταρίες...... 

Με τις παλιές τις μπαταρίες που συμπλήρωνες υγρά, όποτε έπαιρνα για συμπλήρωμα έπινα και καμιά τζούρα, τώρα που τις φτιάχνουν κλειστού τύπου στέγνωξε το λαρύγγι μου.

Οι οδηγοί μιας χώρας δείχνουν την διαφθορά της. Πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη.

https://qz.com/666924/bad-drivers-are-a-good-indicator-of-a-corrupt-government/
Το λέω χρόνια στους φίλους μου.

Θέλω μια κυβέρνηση που να ασχοληθεί μόνο με την επιβολή του κ.ο.κ

Ας μην κάνει τίποτα άλλο μια τετραετία και θα δούμε στον κόσμο πως θα αλλάξει η γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι σε κάθε μορφής πονηριάς/διαφθοράς.

Ακριβως οπως γινεται με το καπνισμα, οπου η κυβερνηση αποφασισε να μας το κοψει, ετσι πρεπει να γινει με ολες τις ανθυγιεινες/θανατηφορες συνηθειες. Εφοσον συνεχιστει επ' αοριστον η επιβολη του νομου για τα τσιγαρα, θα φτασουμε σε ενα σημειο οπου στα επομενα χρονια θα μειωθει το ποσοστο καπνιστων, θα αλλαξει η καπνιστικη μας κουλτουρα (του στυλ αδιαφορω για τους παθητικους καπνιστες), και οι επομενες γενιες θα γαλουχηθουν με αυτη την φιλοσοφια.

Το ιδιο μπορει να εφαρμοστει και σε αλλους τομεις, αρκει να γινει επιβολη του νομου. Δεν προκειται να μας κανουν ξαφνικα συνετους οδηγους, αλλα με το να μην μας αφηνουν να κανουμε τη μ@λ@κια με το τιμονι, μεσο/μακροπροθεσμα αλλαζουν οι οδηγικες μας συνηθειες. Και αυτο οδηγει σε αλλαγη οδηγικης κουλτουρας, με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Βουληση να υπαρχει απο την εκαστοτε κυβερνηση. Ειναι στη θεση που ειναι για να μας λυνουν αυτα τα προβληματα.

Το World Justice Index μετρά τον τρόπο με τον οποίο το ευρύ κοινό σε 126 χώρες και δικαιοδοσίες παγκοσμίως βιώνει και αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου, σε πάνω από 120.000 οικιακές και 3.800 έρευνες εμπειρογνωμόνων.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία, ο Δείκτης Κώδικα Δεοντολογίας του WJP μετρά την απόδοση των αρχών του κράτους δικαίου σε οκτώ παράγοντες: Περιορισμοί στις Κυβερνητικές Εξουσίες, Απουσία Διαφθοράς, Ανοιχτή Κυβέρνηση, Θεμελιώδη Δικαιώματα, Τάξη και Ασφάλεια, Ρυθμιστική Ασφάλεια, Αστική Δικαιοσύνη και Ποινική Δικαιοσύνη.

Δείτε τα στοιχεία. Οσο κοντύτερα στον κύκλο τόσο πιο πολύ σέβεται τον πολίτη της μια χώρα. Σε ασφάλεια, ελευθερίες, δικαιοσύνη. Συγκρίνετε και θα καταλάβετε.

http://data.worldjusticeproject.org/#grid

Για κάποιο λόγο οι Έλληνες οδηγοί είναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.

Η τροχαία θα έπρεπε να κόβει πολύ βαριά πρόστιμα, για τον τσαμουκά που πουλάνε έντος αυτοκινήτου.

Κόρνες, ταχύτητα, κόκκινα etc.

Με χάδια και μηνυματάκια τα ζώα δε βάζουν μυαλό...

δεν ξέρει ότι έχει προτεραιότητα έτσι και αλλιώς αφού είναι δεξιά σου
άμα έχει στοπ ΔΕΝ έχει προτεραιότητα ούτε από δεξιά

oι πολιτισμένοι άνθρωποι δεν θα σου παραχωρήσουν μόνο την προτεραιότητα τους στο σουπερμαρκετ αλλά και στη διασταύρωση, πάντα ευγενέστατοι, διαλλακτικοί και αλτρουιστές σε ενα αγενή και βάρβαρο κόσμο, σαν πινελιές σε γκρίζο καμβαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Code:
<marquee behavior="scroll" direction="left"><font size="1">το ανοσοποιητικό μου σύστημα μου επιτέθηκε, δεν μπορώ να επεκταθώ άλλο</font></marquee>

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back