Η κιθαρα σας φοραει διπλους?ΘΕΡΑΠΕΥΣΤΕ την!

Sir Muttley είπε:
http://www.stollas.com/

...κάνεις και τον χαζουλη
α,ουτε μου περασε απο το μυαλο ετσι που το ειχες γραψει με πεζα...

αλλα τι σχεση εχω εγω με τον Στολλα? ???

ασε που  αυτη τη στιγμη δεν εχω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κιθαρα Fender στην κατοχη μου ;D (εκτος απο μια του 1966 που δεν νομιζω να μου την...πουλησε ο Στολλας ;D)

Sir Muttley είπε:
http://www.stollas.com/

...κάνεις και τον χαζουλη
Για να διαπιστώσουμε όλοι ποιος κάνει τον χαζούλη και ποιος τον (κουτο)πονηρό, σε καλώ να εξηγήσεις εδώ τι ακριβώς εννοείς με τις τελευταίες σου ατάκες προς τον SF για να καταλάβουμε και εμείς οι... χαζούληδες. Σ'ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

Superfunk είπε:
ασε που  αυτη τη στιγμη δεν εχω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κιθαρα Fender στην κατοχη μου ;D
Κάποτε θα μεγάλωνες και θα έβαζες και εσύ μυαλό... ;D

Τον ηχο στο πρωτο βιντεο θα τον ηθελα πιο ...drenched.  8)

Το δευτερο με την Squier μου αρεσε περισσοτερο.

...εκει βεβαια επαιζε και ο αγαπημενος Princeton Reverb.

Δεν μπορω να διακρινω με ασφαλεια αν ειναι παλιος ή RI, αλλα ...flv επιτρεποντος ακουγεται εξαιρετικα!

παρολα αυτα θα δισταζα να βαλω αυτους τους μαγνητες στην (full maple) Epi 335 μου γιατι φοβαμαι οτι τα πριμα θα ξυριζαν και ...βίσωνα χωρις νερο!  :o

παρολα αυτα θα δισταζα να βαλω αυτους τους μαγνητες στην (full maple) Epi 335 μου γιατι φοβαμαι οτι τα πριμα θα ξυριζαν και ...βίσωνα χωρις νερο!
μπα και οι GRETSCH full maple ειναι....(οχι πως παιζει κανα ρολο... ;D ;D)

ωραιοτατες οι gretsch, δε λεω...

απλα η δικια μου ειναι λιγο ...υψιφωνη  ;)

Τι σύμπτωση. :)

Μόλις προχθές "ανέστησα" (χρειάστηκε μέχρι και μεταμόσχευση τάστων) μια αρχαία ΕΚΟ που φοράει όμως τους original DeArmond USA. Θα προσπαθήσω να γράψω ένα clip αργότερα.

eko.jpg

dearmond1.JPG

Τωρα εμφανιστηκαν κανονικα. Φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα κιθαρα :)

GAS φυτίλια... θα προσπαθήσω να αντισταθώ διότι έχω TV JONES Filtertrons που υπεραγαπω... still...

Εγραψα ενα κλιπ για να ακούσετε τον ήχο που βγάζει.

(Κιθάρα--> λίιιιιγο comp ---> delay ---> pro-junior ----> NT1A)

(Συγνώμη για τις άτσαλες πενιές  :P )

dearmond.mp3

Attachments

Δεν θα ελεγα τους ηχους και των 2 βιντεο ουτε καν μετρια...

(Με ολο το σεβασμο της γνωμης σου φυσικα!!!!)

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

harilatron είπε:
Εγραψα ενα κλιπ για να ακούσετε τον ήχο που βγάζει.

(Κιθάρα--> λίιιιιγο comp ---> delay ---> pro-junior ----> NT1A)

(Συγνώμη για τις άτσαλες πενιές  :P )
σκοτωνει το εργαλειο.... ;D

Δεν θα ελεγα τους ηχους και των 2 βιντεο ουτε καν μετρια...
ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,ετσι κι αλλοιως απο το youtube δυσκολα θα καταλαβει καποιος τον πραγματικο ηχο,"γενικα" μονο μπορεις να καταλαβεις τον ηχο....εμενα αυτη η "κατευθυνση"  μου αρεσει πολυ,ελπιζω να μην βρηκες.... μετριο και τον ηχο με τις Gretsch που φορανε τους ιδιους μαγνητες... ;D

Superfunk είπε:
....εμενα αυτη η "κατευθυνση"  μου αρεσει πολυ,ελπιζω να μην βρηκες.... μετριο και τον ηχο με τις Gretsch που φορανε τους ιδιους μαγνητες... ;D
Μάλλον μέτριο θα έβρισκε κι αυτόν, θέμα γούστου είναι πιστεύω... :)

Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα αν και έχω σχεδόν μηδενική εμπειρία απο τέτοιου τύπου μαγνήτες...

Χαρίλαε πολύ ωραίο το κιθαρόνι... :)

θέμα γούστου είναι πιστεύω...
σαφως,εδω αλλοι ενθουσιαζονται με τον ηχο των...Diezel και το gain τους στο...12.... ;D ;D

Χαρίλαε πολύ ωραίο το κιθαρόνι
πολυ ωραιο,αληθεια τους DEARMOND που τους βρηκες?ειναι original vintage ή απο τα reissue που ειχε βγαλει η Fender στα 90s?

Superfunk είπε:
σαφως,εδω αλλοι ενθουσιαζονται με τον ηχο των...Diezel και το gain τους στο...12.... ;D ;D
Επισης υπαρχει και ο καταπληκτικος ηχος της tonelab για οσους δε θελουν να παιζουν με παλιοντιζελ ;) ::)

Ακριβως.. ;D....αν και η Tonelab...δεν εχει ηχο...εφε εχει (τουλαχιστον εγω ως εφεδιερα την χρησιμοποιω) ;)

Δοξα τω θεω για ΗΧΟ εχω τον Mark 1 Boogie μου και τον Marshall 1974x (& ναι τους προτιμω και τους δυο απο τους...παλιοdiezel... ;D μια και δεν μου αρεσουν οι μοντερνοι ενισχυτες με τα...3000 κουμπια... ;D και εξαλλου και να τον...ειχα τον Diezel παλι μονο στο ..καθαρο θα τον επαιζα....δεν εχω καποια χρηση για το gain του μια και δεν παιζω μουσικη η οποια ταιριαζει με αυτου του ειδους τους ενισχυτες  )....

Superfunk είπε:
Ακριβως.. ;D....αν και η Tonelab...δεν εχει ηχο...εφε εχει (τουλαχιστον εγω ως εφεδιερα την χρησιμοποιω) ;)

Δοξα τω θεω για ΗΧΟ εχω τον Boogie μου και τον Marshall 1974x (& ναι τους προτιμω και τους δυο απο τους...παλιοdiezel... ;D)....
cool! Και καλα κανεις. Επανηλθαμε στο θεμα του γουστου συνεπως.

;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back