- Πόντοι
- 16
α,ουτε μου περασε απο το μυαλο ετσι που το ειχες γραψει με πεζα...Sir Muttley είπε:
Για να διαπιστώσουμε όλοι ποιος κάνει τον χαζούλη και ποιος τον (κουτο)πονηρό, σε καλώ να εξηγήσεις εδώ τι ακριβώς εννοείς με τις τελευταίες σου ατάκες προς τον SF για να καταλάβουμε και εμείς οι... χαζούληδες. Σ'ευχαριστώ εκ'των προτέρων.Sir Muttley είπε:
Κάποτε θα μεγάλωνες και θα έβαζες και εσύ μυαλό... ;DSuperfunk είπε:ασε που αυτη τη στιγμη δεν εχω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κιθαρα Fender στην κατοχη μου ;D
μπα και οι GRETSCH full maple ειναι....(οχι πως παιζει κανα ρολο... ;D ;D)παρολα αυτα θα δισταζα να βαλω αυτους τους μαγνητες στην (full maple) Epi 335 μου γιατι φοβαμαι οτι τα πριμα θα ξυριζαν και ...βίσωνα χωρις νερο!
σκοτωνει το εργαλειο.... ;Dharilatron είπε:Εγραψα ενα κλιπ για να ακούσετε τον ήχο που βγάζει.
(Κιθάρα--> λίιιιιγο comp ---> delay ---> pro-junior ----> NT1A)
(Συγνώμη για τις άτσαλες πενιές)
ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,ετσι κι αλλοιως απο το youtube δυσκολα θα καταλαβει καποιος τον πραγματικο ηχο,"γενικα" μονο μπορεις να καταλαβεις τον ηχο....εμενα αυτη η "κατευθυνση" μου αρεσει πολυ,ελπιζω να μην βρηκες.... μετριο και τον ηχο με τις Gretsch που φορανε τους ιδιους μαγνητες... ;DΔεν θα ελεγα τους ηχους και των 2 βιντεο ουτε καν μετρια...
Μάλλον μέτριο θα έβρισκε κι αυτόν, θέμα γούστου είναι πιστεύω...Superfunk είπε:....εμενα αυτη η "κατευθυνση" μου αρεσει πολυ,ελπιζω να μην βρηκες.... μετριο και τον ηχο με τις Gretsch που φορανε τους ιδιους μαγνητες... ;D
σαφως,εδω αλλοι ενθουσιαζονται με τον ηχο των...Diezel και το gain τους στο...12.... ;D ;Dθέμα γούστου είναι πιστεύω...
πολυ ωραιο,αληθεια τους DEARMOND που τους βρηκες?ειναι original vintage ή απο τα reissue που ειχε βγαλει η Fender στα 90s?Χαρίλαε πολύ ωραίο το κιθαρόνι
Επισης υπαρχει και ο καταπληκτικος ηχος της tonelab για οσους δε θελουν να παιζουν με παλιοντιζελSuperfunk είπε:σαφως,εδω αλλοι ενθουσιαζονται με τον ηχο των...Diezel και το gain τους στο...12.... ;D ;D
cool! Και καλα κανεις. Επανηλθαμε στο θεμα του γουστου συνεπως.Superfunk είπε:Ακριβως.. ;D....αν και η Tonelab...δεν εχει ηχο...εφε εχει (τουλαχιστον εγω ως εφεδιερα την χρησιμοποιω)
Δοξα τω θεω για ΗΧΟ εχω τον Boogie μου και τον Marshall 1974x (& ναι τους προτιμω και τους δυο απο τους...παλιοdiezel... ;D)....