Η καλύτερη χρονομηχανή

AuditoryDriving

Μέλος
Πόντοι
36
4c3c9d111f2ba5e4465374f76365d760.jpg

::)  ;)  ;D

Μάλιστα..... ::)  5:19 τα χαράματα το post, ποιός ξέρει τι έγινε χθες το βράδυ με το αμόρε σου :-[ :-X ;D               

Πάντως, για να σοβαρευτούμε, όντως είναι η καλύτερη χρονομηχανή τα τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει ή απλά μας θυμίζουν καταστάσεις, φάσεις και στιγμές (καλές ή κακές) της ζωής μας

Παράδειγμα: Το γνωστό και μη εξαιρετέο άσμα των Φατμέ, "το καλοκαιράκι". Ήταν καλοκαίρι του '86 όταν κυκλοφόρησε, οι στίχοι του άκρως καλοκαιρινοί  και η μελωδία του να ακολουθεί καταλήλως. Διακοπούλες λοιπόν με καρπούζια, ήλιο, παραλίες, νησιά, ωραία ύπαρξη αγκαζέ και φυσικά χωρίς άγχος και σκοτούρες.  Και ο cigaret13  στα χακί, με το ραδιοφωνάκι του να το ακούει (έναν Ελληνικό σταθμό μόνο πιάναμε και είχε ξεσκιστεί να το αναμεταδίδει) σε φυλάκιο δίπλα στο ποτάμι (Έβρος) στο Τυχερό, να κάνει περιπολίες, κατά ηλιού, σκοπιές στην υπερυψωμένη, κατά ηλιού (ήταν και καυτό εκείνο το καλοκαίρι γαμώτο.... >:() και ενέδρες τις νύχτες με τα τεράστια κουνούπια να εφορμούν.

Δεν μπορώ να ακούσω, πλέον, το συγκεκριμένο άσμα!

cigaret13 είπε:
  Μάλιστα..... ::)  5:19 τα χαράματα το post, ποιός ξέρει τι έγινε χθες το βράδυ με το αμόρε σου :-[ :-X ;D               

Πάντως, για να σοβαρευτούμε, όντως είναι η καλύτερη χρονομηχανή τα τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει ή απλά μας θυμίζουν καταστάσεις, φάσεις και στιγμές (καλές ή κακές) της ζωής μας

Παράδειγμα: Το γνωστό και μη εξαιρετέο άσμα των Φατμέ, "το καλοκαιράκι". Ήταν καλοκαίρι του '86 όταν κυκλοφόρησε, οι στίχοι του άκρως καλοκαιρινοί  και η μελωδία του να ακολουθεί καταλήλως. Διακοπούλες λοιπόν με καρπούζια, ήλιο, παραλίες, νησιά, ωραία ύπαρξη αγκαζέ και φυσικά χωρίς άγχος και σκοτούρες.  Και ο cigaret13  στα χακί, με το ραδιοφωνάκι του να το ακούει (έναν Ελληνικό σταθμό μόνο πιάναμε και είχε ξεσκιστεί να το αναμεταδίδει) σε φυλάκιο δίπλα στο ποτάμι (Έβρος) στο Τυχερό, να κάνει περιπολίες, κατά ηλιού, σκοπιές στην υπερυψωμένη, κατά ηλιού (ήταν και καυτό εκείνο το καλοκαίρι γαμώτο.... >:() και ενέδρες τις νύχτες με τα τεράστια κουνούπια να εφορμούν.

χαχαχα επικό twist στην ιστορια :)

Τπτ δεν εγινε, καμια παντοφλα απο δω, κανα πεταλι απο κει κτλ, πολιτισμος :) Μπα, απλως τις μικρές ώρες τις τιμώ (ή με τιμουν εκείνες) συχνά :)

Λοιπον, ηρθα να γραψω οτι σε λιγότερο απο 24 ωρες αναθεωρησα για την καλυτερη χρονομηχανη. Τελικα η καλυτερη χρονομηχανη ειναι το ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ

;)

cigaret13 είπε:

φαίνεται από τα κομμάτια σου, είχες εμπειρίες !  ;D

Η καλύτερη χρονομηχανή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, είναι μια γέφυρα Einstein-Rosen.

Λοιπον, ηρθα να γραψω οτι σε λιγότερο απο 24 ωρες αναθεωρησα για την καλυτερη χρονομηχανη. Τελικα η καλυτερη χρονομηχανη ειναι το ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ

Έπος.... 8)

πιστός στο δρόμο που χάραξε ο σιγαρέτος...

Νοέμβρης 81, ζεστός καιρός για τότε, Καβούρι. Σ5 ή Σ6 λεγότανε η σκοπιά. Δεν θυμάμαι.

Με θέα Σαρωνικό. Νούμερο 12-2.

Απο πάνω κάθε δυό λεπτά περνούσε στα 50 μέτρα ένα αεροπλάνο για Ελληνικό.

Τρανζιστοράκι στην τσέπη, ψάρακας και στον αμερικάνικο σταθμό Larry Carlton Sleepwalk

dimsonic είπε:
Νοέμβρης 81, ζεστός καιρός για τότε, Καβούρι. Σ5 ή Σ6 λεγότανε η σκοπιά. Δεν θυμάμαι.

Με θέα Σαρωνικό.
Κάτω από το Ρανταρ, με θέα Αστέρα Βουλιαγμένης;

Βύσματα, εε βύσματα... >:( >:( >:(

;D ;D

dimsonic είπε:
ναι αυτή!
Έχω βάλεί πολλές φορές "βύσμα" να πάω σε αυτήν.

Είχα "παρακαλέσει" να με αφήσουν εκεί μέρα - νύχτα......όλα τα νούμερα,......όλη μου τη θητεία.

Με ανοιχτό και το ελληνικό τότε, να περνάν αεροπλάνα-πλοία- απέναντι μουσικές από τις δεξιώσεις του αστέρα.....ίσως το μονο σημείο της Ελλάδος που θυμιζε ΜΟΝΑΝΟ  ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Έχω βάλεί πολλές φορές "βύσμα" να πάω σε αυτήν.

Είχα "παρακαλέσει" να με αφήσουν εκεί μέρα - νύχτα......όλα τα νούμερα,......όλη μου τη θητεία.

Με ανοιχτό και το ελληνικό τότε, να περνάν αεροπλάνα-πλοία- απέναντι μουσικές από τις δεξιώσεις του αστέρα.....ίσως το μονο σημείο της Ελλάδος που θυμιζε ΜΟΝΑΝΟ  ;D ;D ;D ;D ;D
σε διαβεβαιώνω ότι με βάζανε εκεί ουκ ολίγες (δεν ξέρω γιατί  ???) μπορώ να σου πω και τα άλλα κομμάτια που θυμάμαι από άλλες μέρες.

Κατά τα άλλα στο Καβούρι με πήγαιναν όπως όλους τους μη Αθηναίους...

dimsonic είπε:
σε διαβεβαιώνω ότι με βάζανε εκεί ουκ ολίγες (δεν ξέρω γιατί  ???)
Σε πιστεύω γιατί και εμένα μου έκατσε πολλές φορές αυτή η σκοπίά. Ίσως γαιτί καναμε συνέχεια σκοπιές, ήμασταν σχετικά λίγοι, και λίγες σκοπιές....οπότε γινόταν rotation.
Εδιτ: και για να έχομεν και εικόνα γιατι μιλάμε.

Σ6.jpg

LK είπε:
Σε πιστεύω γιατί και εμένα μου έκατσε πολλές φορές αυτή η σκοπίά. Ίσως γαιτί καναμε συνέχεια σκοπιές, ήμασταν σχετικά λίγοι, και λίγες σκοπιές....οπότε γινόταν rotation.

Εδιτ: και για να έχομεν και εικόνα γιατι μιλάμε.
λες να με χώνανε?

όλο 12-2, 2-4.... ήταν...  :o

dimsonic είπε:
λες να με χώνανε?

όλο 12-2, 2-4.... ήταν...  :o
Τι να σου πώ. Εγώ ΠΑΝΤΑ απολάμβανα τη σκοπιά. 'Ημουν μονος μου (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ) , είχα τη μουσική μου και τις τσιγάρες μου......παράδεισος ;D ;D ;D. Δεν τη θεωρούσα αγγαρεία. αλλά ευλογία. ;D
Υ.Γ. Πόσο μάλλον με τέτοια Θέα!

LK είπε:
Τι να σου πώ. Εγώ ΠΑΝΤΑ απολάμβανα τη σκοπιά. 'Ημουν μονος μου (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ) , είχα τη μουσική μου και τις τσιγάρες μου......παράδεισος ;D ;D ;D. Δεν τη θεωρούσα αγγαρεία. αλλά ευλογία. ;D

Υ.Γ. Πόσο μάλλον με τέτοια Θέα!
πλάκα κάνω !

ήταν απόλαυση.

Χώρια που μια φορά ξέχασαν να με αλλάξουν και έκατσα 4ωρο!

Λοιπόν άλλα κομμάτια που θυμάμαι....από την Σ6

Foreigner I've been waiting for a girl like you

Olivia Newton John Physical

Kim Carnes Betty Davis's eyes

Κυριάκος Σφέτσας Χωρίς σύνορα..

τα θυμάμαι όλα σαν χτες.... ;)

cigaret13 είπε:
Και ο cigaret13  στα χακί, με το ραδιοφωνάκι του να το ακούει (έναν Ελληνικό σταθμό μόνο πιάναμε και είχε ξεσκιστεί να το αναμεταδίδει) σε φυλάκιο δίπλα στο ποτάμι (Έβρος) στο Τυχερό, να κάνει περιπολίες, κατά ηλιού, σκοπιές στην υπερυψωμένη
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λέγαν Τυχερό....

και ενέδρες τις νύχτες με τα τεράστια κουνούπια να εφορμούν.
Τα γνωστά F-Degatzi ή/και Γκατζολόπτερα .....

Τα μοναδικά κουνούπια που ξεκουράζονται πάνω σε κατόλ.

audiokostas είπε:
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λέγαν Τυχερό....
Μάλλον για τον ίδιο λόγο που λένε τον Προβατώνα παραδίπλα Προβατώνα ενώ δεν έχει πρόβατα. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα ούτε ένα.

theoctapus είπε:
Η καλύτερη χρονομηχανή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, είναι μια γέφυρα Einstein-Rosen.
Ειπαμε να είναι υλοποιήσιμη με υλικά ευρέσιμα στο σπίτι... :)

Είσαι φλώρος. Σου 'χω καλύτερη

Αυτό δεν ειναι χρόνομηχανή, αυτό ειναι η μαύρη τρύπα η ίδια...

Δλδ ενα βήμα πριν από το θέμα της Αθλητικής Κυριακής..

AuditoryDriving είπε:
Ειπαμε να είναι υλοποιήσιμη με υλικά ευρέσιμα στο σπίτι... :)
Τι θες να μας πεις τώρα, πως δεν έχεις ούτε ένα κουτί ύλης αρνητικής μάζας στο σπίτι; Σε ποιο σουπερμάρκετ πηγαίνεις; Να ξέρεις μόνο πως άπαξ και το ανοίξεις μετά διατηρείται μόνο για τρεις μέρες στο ψυγείο. Έτσι την πάτησα εγώ την άλλη φορά και πέρασα το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού στον χρόνο στην τουαλέτα.

theoctapus είπε:
Τι θες να μας πεις τώρα, πως δεν έχεις ούτε ένα κουτί ύλης αρνητικής μάζας στο σπίτι; Σε ποιο σουπερμάρκετ πηγαίνεις; Να ξέρεις μόνο πως άπαξ και το ανοίξεις μετά διατηρείται μόνο για τρεις μέρες στο ψυγείο. Έτσι την πάτησα εγώ την άλλη φορά και πέρασα το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού στον χρόνο στην τουαλέτα.
Ναι αλλά μετά είχες την ευκαιρία να το αλλάξεις αυτό.

Οσα κουτια αρνητικης μαζας εχω παρει μου βγηκαν φωλες, implode με τη μια και η εγγύηση ειναι all over the place

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back