- Πόντοι
- 36

:

cigaret13 είπε:Μάλιστα..... :5:19 τα χαράματα το post, ποιός ξέρει τι έγινε χθες το βράδυ με το αμόρε σου :-[ :-X ;D
Πάντως, για να σοβαρευτούμε, όντως είναι η καλύτερη χρονομηχανή τα τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει ή απλά μας θυμίζουν καταστάσεις, φάσεις και στιγμές (καλές ή κακές) της ζωής μας
Παράδειγμα: Το γνωστό και μη εξαιρετέο άσμα των Φατμέ, "το καλοκαιράκι". Ήταν καλοκαίρι του '86 όταν κυκλοφόρησε, οι στίχοι του άκρως καλοκαιρινοί και η μελωδία του να ακολουθεί καταλήλως. Διακοπούλες λοιπόν με καρπούζια, ήλιο, παραλίες, νησιά, ωραία ύπαρξη αγκαζέ και φυσικά χωρίς άγχος και σκοτούρες. Και ο cigaret13 στα χακί, με το ραδιοφωνάκι του να το ακούει (έναν Ελληνικό σταθμό μόνο πιάναμε και είχε ξεσκιστεί να το αναμεταδίδει) σε φυλάκιο δίπλα στο ποτάμι (Έβρος) στο Τυχερό, να κάνει περιπολίες, κατά ηλιού, σκοπιές στην υπερυψωμένη, κατά ηλιού (ήταν και καυτό εκείνο το καλοκαίρι γαμώτο.... >) και ενέδρες τις νύχτες με τα τεράστια κουνούπια να εφορμούν.
Δεν μπορώ να ακούσω, πλέον, το συγκεκριμένο άσμα!
φαίνεται από τα κομμάτια σου, είχες εμπειρίες ! ;Dcigaret13 είπε:Μάλιστα..... :5:19 τα χαράματα το post, ποιός ξέρει τι έγινε χθες το βράδυ με το αμόρε σου :-[ :-X ;D
Πάντως, για να σοβαρευτούμε, όντως είναι η καλύτερη χρονομηχανή τα τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει ή απλά μας θυμίζουν καταστάσεις, φάσεις και στιγμές (καλές ή κακές) της ζωής μας
Παράδειγμα: Το γνωστό και μη εξαιρετέο άσμα των Φατμέ, "το καλοκαιράκι". Ήταν καλοκαίρι του '86 όταν κυκλοφόρησε, οι στίχοι του άκρως καλοκαιρινοί και η μελωδία του να ακολουθεί καταλήλως. Διακοπούλες λοιπόν με καρπούζια, ήλιο, παραλίες, νησιά, ωραία ύπαρξη αγκαζέ και φυσικά χωρίς άγχος και σκοτούρες. Και ο cigaret13 στα χακί, με το ραδιοφωνάκι του να το ακούει (έναν Ελληνικό σταθμό μόνο πιάναμε και είχε ξεσκιστεί να το αναμεταδίδει) σε φυλάκιο δίπλα στο ποτάμι (Έβρος) στο Τυχερό, να κάνει περιπολίες, κατά ηλιού, σκοπιές στην υπερυψωμένη, κατά ηλιού (ήταν και καυτό εκείνο το καλοκαίρι γαμώτο.... >) και ενέδρες τις νύχτες με τα τεράστια κουνούπια να εφορμούν.
Δεν μπορώ να ακούσω, πλέον, το συγκεκριμένο άσμα!
Κάτω από το Ρανταρ, με θέα Αστέρα Βουλιαγμένης;dimsonic είπε:Νοέμβρης 81, ζεστός καιρός για τότε, Καβούρι. Σ5 ή Σ6 λεγότανε η σκοπιά. Δεν θυμάμαι.
Με θέα Σαρωνικό.
Έχω βάλεί πολλές φορές "βύσμα" να πάω σε αυτήν.dimsonic είπε:ναι αυτή!
σε διαβεβαιώνω ότι με βάζανε εκεί ουκ ολίγες (δεν ξέρω γιατί ???) μπορώ να σου πω και τα άλλα κομμάτια που θυμάμαι από άλλες μέρες.LK είπε:Έχω βάλεί πολλές φορές "βύσμα" να πάω σε αυτήν.
Είχα "παρακαλέσει" να με αφήσουν εκεί μέρα - νύχτα......όλα τα νούμερα,......όλη μου τη θητεία.
Με ανοιχτό και το ελληνικό τότε, να περνάν αεροπλάνα-πλοία- απέναντι μουσικές από τις δεξιώσεις του αστέρα.....ίσως το μονο σημείο της Ελλάδος που θυμιζε ΜΟΝΑΝΟ ;D ;D ;D ;D ;D
λες να με χώνανε?LK είπε:Σε πιστεύω γιατί και εμένα μου έκατσε πολλές φορές αυτή η σκοπίά. Ίσως γαιτί καναμε συνέχεια σκοπιές, ήμασταν σχετικά λίγοι, και λίγες σκοπιές....οπότε γινόταν rotation.
Εδιτ: και για να έχομεν και εικόνα γιατι μιλάμε.
Τι να σου πώ. Εγώ ΠΑΝΤΑ απολάμβανα τη σκοπιά. 'Ημουν μονος μου (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ) , είχα τη μουσική μου και τις τσιγάρες μου......παράδεισος ;D ;D ;D. Δεν τη θεωρούσα αγγαρεία. αλλά ευλογία. ;Ddimsonic είπε:λες να με χώνανε?
όλο 12-2, 2-4.... ήταν...![]()
πλάκα κάνω !LK είπε:Τι να σου πώ. Εγώ ΠΑΝΤΑ απολάμβανα τη σκοπιά. 'Ημουν μονος μου (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ) , είχα τη μουσική μου και τις τσιγάρες μου......παράδεισος ;D ;D ;D. Δεν τη θεωρούσα αγγαρεία. αλλά ευλογία. ;D
Υ.Γ. Πόσο μάλλον με τέτοια Θέα!
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λέγαν Τυχερό....cigaret13 είπε:Και ο cigaret13 στα χακί, με το ραδιοφωνάκι του να το ακούει (έναν Ελληνικό σταθμό μόνο πιάναμε και είχε ξεσκιστεί να το αναμεταδίδει) σε φυλάκιο δίπλα στο ποτάμι (Έβρος) στο Τυχερό, να κάνει περιπολίες, κατά ηλιού, σκοπιές στην υπερυψωμένη
Τα γνωστά F-Degatzi ή/και Γκατζολόπτερα .....και ενέδρες τις νύχτες με τα τεράστια κουνούπια να εφορμούν.
Μάλλον για τον ίδιο λόγο που λένε τον Προβατώνα παραδίπλα Προβατώνα ενώ δεν έχει πρόβατα. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα ούτε ένα.audiokostas είπε:Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λέγαν Τυχερό....
Ειπαμε να είναι υλοποιήσιμη με υλικά ευρέσιμα στο σπίτι...theoctapus είπε:Η καλύτερη χρονομηχανή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, είναι μια γέφυρα Einstein-Rosen.
Είσαι φλώρος. Σου 'χω καλύτερη
Τι θες να μας πεις τώρα, πως δεν έχεις ούτε ένα κουτί ύλης αρνητικής μάζας στο σπίτι; Σε ποιο σουπερμάρκετ πηγαίνεις; Να ξέρεις μόνο πως άπαξ και το ανοίξεις μετά διατηρείται μόνο για τρεις μέρες στο ψυγείο. Έτσι την πάτησα εγώ την άλλη φορά και πέρασα το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού στον χρόνο στην τουαλέτα.AuditoryDriving είπε:Ειπαμε να είναι υλοποιήσιμη με υλικά ευρέσιμα στο σπίτι...![]()
Ναι αλλά μετά είχες την ευκαιρία να το αλλάξεις αυτό.theoctapus είπε:Τι θες να μας πεις τώρα, πως δεν έχεις ούτε ένα κουτί ύλης αρνητικής μάζας στο σπίτι; Σε ποιο σουπερμάρκετ πηγαίνεις; Να ξέρεις μόνο πως άπαξ και το ανοίξεις μετά διατηρείται μόνο για τρεις μέρες στο ψυγείο. Έτσι την πάτησα εγώ την άλλη φορά και πέρασα το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού στον χρόνο στην τουαλέτα.