Η Ιταλία και το καλαμάκι ή το σουβλάκι

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
ο Χριστος και η Παναγια... :lol: :lol: ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ διαδικασιες δηλαδη... :lol: :lol: :lol:
α' date='ρε Ελλαδαρα και μετα σου λενε για "στηριξη της επιχειρηματικοτητας"... :roll:[/quote']

Yeap, στην Ευρώπη κατέχουμε την προτελευταία θέση στην ευκολία έναρξης!! Μάντεψε ποιοι είναι τελευταίοι....

Καλα αυτοι γενικα ειναι Γ.Τ.Π.....(το μονο πιο.... νουνι κρατος απο την Ελλαδα....) :lol:

Στο φανάρι πάντως σταματάνε για να περάσουν οι πεζοί.

A! Μάιστα.... μάιστα δηλαδή μιλάμε και κει για καφριλίκι με όριο όμως επιφυλακής για την αποφυγή του απόλυτου πάτου ε?

Στο φανάρι πάντως σταματάνε για να περάσουν οι πεζοί.
Και έχουν μια κάπως πιο σοβαρή εμπορική και βιομηχανική δραστηριότητα...

Καλα για περαστε καμμια φορα τρανζιτο απο τα αεροδομια τους (Φιουμιτσινο ή Μαλπενσα) και μπειτε σε καμμια πτηση,αν βεβαιως δεν ακυρωθει,της Alitalia & θα νοσταλγησετε το Βενιζελος (το οποιο βεβαια δεν ειναι ελληνικο αλλα γερμανικο τωρα που το σκεφτομαι..) & την Ολυμπιακη... :lol:

Εχουν ομως το καλυτερο φαϊ οι ατιμοι....

Καλά για το π3ος είναι η Alitalia και γενικά ούνα φάτσα ούνα ράτσα το θέμα αλλά τουλάχιστον έχουν μια παρουσία σε διάφορους τομείς, π.χ. αυτοκίνητα, έπιπλα, παπούτσια, ρούχα, κτλ ενώ εδώ το Ελλαδιστάν ούτε ένα φυσικό προιόν όπως το λάδι δεν έχουμε αξιωθεί να εξάγουμε σωστά και χωρίς νοθεία...

Φυσικα ετσι κι αλλοιως εγω μιλουσα για το "κρατος" οχι για τον ιδιωτικο τομεα (που κανει ολα αυτα που σωστα λες) αλλα και εμεις εχουμε ΤΡΟΜΕΡΟ ιδιωτικο τομεα τοσο ωραια ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ φτιαχνουμε!! :)

Σουβλάκια ανόθευτα με το κιλό...¶ραγε από τι κιμά είναι φτιαγμένα??? :D
Τι σχέση έχει ο κιμάς με τα σουβλάκια? Αααα το έχετε χάσει εκεί κάτω! :lol: :lol:

Τώρα που το σκέφτομαι' date='ψάχνω για κάτι αγνό και ελληνικό που να έχει φτιαχτεί με μεράκι,και πέρα από τις 70's τσόντες δεν μου'ρχεται κάτι ρε μαμώτο.

[/quote']

E όταν λέω εγώ ότι το έχετε χάσει εκεί κάτω!! Από το 70 ψάχνετε να το βρείτε! :lol: :lol:

Σουβλακοκιμά δε τρώτε εσείς?? :lol: Υπέροχος! Καλύτερος από τον μπουγατσοκιμά! :lol:

Σουβλακοκιμά δε τρώτε εσείς?? :lol: Υπέροχος! Καλύτερος από τον μπουγατσοκιμά! :lol:
That is called Σουτζουκάκι!! 8)

Λοιπον....

ΑΥΤΟ

SouvlakiPitta.jpg

ειναι ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΤΑ

ΑΥΤΑ

souvlakia2.JPG

ειναι ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ!!!!

FLEA με απογοητευεις το καλυτερο σουβλακι με πιτα ειναι αυτο με το ΝΤΟΝΕΡ (αρνισιος κιμας σε γυρο) αν και δυσκολα πια το βρισκεις

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδια σχετικά με την alitalia εχω 2 στα 2 στο θεμα των αποσκευων....και τις 2 φορες κατι χαθηκαν.....

Εν τω μεταξει αμα πατε στον Βενιζελο στα lost and found θα παρατηρησετε οτι οι περισσότερες σπασμενες και κατακρεουργημένες βαλίτσες ειναι της Alitalia....

((εχει ωραίες αεροσυνοδούς ομως...οπως και η lufthansa...))

((στην ολυμπιακη εχω πετύχει τις χειρότερες....:lol:...κατι στρίγγλες αλλο πραγμα...:lol:))

Ντονερ είναι ο μοσχαρίσιος κιμάς σε γύρο και ναι είναι ο καλύτερος γύρος!

Ο αρνίσιος είναι το λεγόμενο κεμπάπ!

Πω πω πάλι πείνασα!

p.s. τα καλαμάκια στον καφέ :lol:

Λοιπον....

ΑΥΤΑ

souvlakia2.JPG

ειναι ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ!!!!

Κι αυτα ειναι σουβλακια

kalamakia.jpg

Που'σαι ρε Παλήκαρη με τα σουβλακια σου :D :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε παιδιά μην αμολάτε ονόματα σαν ατομικές βόμβες και έχω και δια(σ)τροφολόγο στις 7μιση. :x

Trending...

Νέα θέματα

Back