I Have Never Told You So

Θενκ γιου Νέστωρ.

Έκανα μια μικρή ενορχηστρωτική προσθήκη που συντελεί στο σαουντρακικό του θέματος νομίζω. Παραθέτω και αυτή τη βερσιόν.

I_Have_Never_Told_You_So_strings.mp3

Attachments

Μπράβο ρε Σπύρο  Μπράβο!!! κρουστά έχεις  στο σπίτι  ..κατσαρόλες μπρίκια ....  κτλ;  αν έχεις τσούχτα....!!!

Παραπολιόμορφο Σπύρο. Είναι και Δευτέρα, είναι και ο καιρός μαύρος, είναι κι οι αναμνήσεις.....είναι και.....

Αν είναι να γράφεις έτσι όντας μπακούρι , να μη βρεις ΠΟΤΕ γυναίκα  ;D ;D

Μην τον Γρουσουζευετε ρε σεις δεν ξερω αν εχει βρη γυναικα αλλα αμα βρη για μερικα χρονια θα γραφει ακομα καλυτερα .Μετα δεν ξερω εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

Ωραιος ο Σπυρος ...οτι ειπαμε και πριν.

kostas80 είπε:
Αν είναι να γράφεις έτσι όντας μπακούρι , να μη βρεις ΠΟΤΕ γυναίκα  ;D ;D
Αυτός μπορεί να έχει βρει, το θέμα όμως είναι να τον βρει κι αυτή. Αλλιώς τέτοια κομμάτια θα γράφει! ;)

πανέμορφο..

στο repeat και το απόγευμα έγινε ξαφνικά πιο μαγικό  :).

Λευτέρη λες να βάλω kitchenware percussion; Θα δοκιμάσω αύριο πρωί. Βράζει η δημιουργικότης.  ;D

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.

Aλήθεια, οι ξαδερφομοντέλες τι κάνουν;

Nestoras είπε:
Aλήθεια, οι ξαδερφομοντέλες τι κάνουν;
Άσε. Τις έχει χτυπήσει η κρίση και τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν να πληρώσουν το φωτογράφο για τις πόζες με τα εσώρουχα και έχω ανγκαστεί εγώ (με βαριά καρδιά) να αναλάβω.

lgbesios είπε:
Μπράβο ρε Σπύρο  Μπράβο!!! κρουστά έχεις  στο σπίτι  ..κατσαρόλες μπρίκια ....  κτλ;  αν έχεις τσούχτα....!!!
Δεν έχει αλλά έχω εγώ (όχι όμως, θα κρατηθώ και δεν θα του καταστρέψω το κομμάτι).

Σπύρο, σε βρίσκω πολύ αραχτό και λάιτ μουσικώς πως. Κιπ ιτ δατ γουέι, γιατί ζούμε σε 'ενδιαφέρουσες εποχές'...

Ευχαριστώ για τη χαλάρωση.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
802
O
Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
2K
OurDarkness