Καλα ρε συ που ιέκανες ικπεδίφς?Στην Αμερική ιέκανις κ δεν ξέρς πως γράφτι ου μουτζίλας?Superfunk είπε:Modzilla
Καλα ρε συ που ιέκανες ικπεδίφς?Στην Αμερική ιέκανις κ δεν ξέρς πως γράφτι ου μουτζίλας?Superfunk είπε:Modzilla
ωραιος θενξlambrosgg είπε:Για το δεύτερο δεν ξέρω πάντως το μεσαίο κλικ ανοίγει καινούριο tab. Επίσης στο μενου που ανοίγει με δεξί κλίκ πάνω σε ένα λινκ η πρώτη επιλογή είναι άνοιγμα σε νεο tab.
Ναι αλλα γι αυτο που λεω εγω δεν εχει. Τωρα ακομα ειναι beta. Ξερουμε τιποτα για το "κανονικο"? Ποτε?playloud είπε:Ατομα, να ρωτησω κατι σχετικα με το chrome?
Το εβαλα και μου δουλευει τζαμι. Και γρηγορο και "μεγαλο" φαινεται και ολα.
Μεχρι τωρα δουλευω το Firefox το οποιο εχει ενα μικρο "κατι" που εμενα με βολευει πολυ. Αν κανω κλικ στο ροδακι του mouse μου βγαζει αυτο το scroll και παει πολυ γρηγορα πανω και κατω στη σελιδα χωρις να χρειαζεται να πηγαινω πανω κατω το ροδακι. Στο chrome αυτο δεν το εχει. Μηπως ειναι καπου και δεν μπορω να το δω?
Εγώ χρησιμοποιώ gmail 3 χρόνια καθημερινά ως βασικό mail και δεν έχω δει τίποτα το "beta". Αντιθέτως λειτουργεί άψογα.apos είπε:Σώθηκες με τη google στο θέμα beta... Πιθανότατα για πάντα θα είναι beta... Δε βλέπεις και το gmail, 4+ χρόνια...
Κι εγώ 4 χρόνια έχω gmail και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν είπα κάτι αντίθετο! Είναι όμως beta παρ' όλα αυτά, πως να το κάνουμε! Σ΄αυτό απάντησα!lambrosgg είπε:Εγώ χρησιμοποιώ gmail 3 χρόνια καθημερινά ως βασικό mail και δεν έχω δει τίποτα το "beta". Αντιθέτως λειτουργεί άψογα.
Ανυπομωνώ να βγεί για mac να δούμε αν θα είναι πιο γρήγορος απο τον Safari, γιατί και τον Firefox και τον Opera τους έχει βάλει κάτω.