- Πόντοι
- 48
Καλημερα σε ολους!
Λοιπον, τα λεφτα ειναι λιγα, ο καιρος τρελαθηκε, ο κοσμος καταρρεει, και δινουν δωρεαν το Mavericks...
Ουπς, σορρυ, αλλο σκεφτομουν
Σοβαρα τωρα, εχω μια fernandes monterey elite (με το sustainer kit που δεν το πολυ ακουμπαω) και σκεφτομουν για αγορα καινουργιας epiphone lespaul plustop, μεχρι που μου ηρθε η ιδεα:
Μιας και τα λεφτα ειναι οντως λιγα στην τσεπη, σκεφτομαι
1.να βγαλω το sustainer,
2.να αφησω τον seymour duncan jb στη γεφυρα
3.να παρω εναν seymour duncan '59 για neck
4.να βαλω καινουργια pots και ηλεκτρονικα απο τη gibson.
Ποσο κοντα θα πλησιασω τον ηχο μιας καλοσεταρισμενης epiphone?
Ή
(5. Να παω να βαλω αυθεντικους gibson 59 μαγνητες και να πλησιασω πιο πολυ ακομα την gibson)
Η fernandes ειναι πολυ ωραιο οργανακι, πολυ καλη κατασκευη, ισως καλυτερη απο μιας epiphone και ετσι να βρεθω πρακτικα με ενα καινουργιο οργανο.
Βοηθησετε please, γιατι αν αποτυχει και αυτο το σχεδιο, με βλεπω χωρισμενο...
ΥΓ: η μουσικη που παιζω ειναι απο blues εως κλασσικο ροκ/ hard rock
Λοιπον, τα λεφτα ειναι λιγα, ο καιρος τρελαθηκε, ο κοσμος καταρρεει, και δινουν δωρεαν το Mavericks...
Ουπς, σορρυ, αλλο σκεφτομουν

Σοβαρα τωρα, εχω μια fernandes monterey elite (με το sustainer kit που δεν το πολυ ακουμπαω) και σκεφτομουν για αγορα καινουργιας epiphone lespaul plustop, μεχρι που μου ηρθε η ιδεα:
Μιας και τα λεφτα ειναι οντως λιγα στην τσεπη, σκεφτομαι
1.να βγαλω το sustainer,
2.να αφησω τον seymour duncan jb στη γεφυρα
3.να παρω εναν seymour duncan '59 για neck
4.να βαλω καινουργια pots και ηλεκτρονικα απο τη gibson.
Ποσο κοντα θα πλησιασω τον ηχο μιας καλοσεταρισμενης epiphone?
Ή
(5. Να παω να βαλω αυθεντικους gibson 59 μαγνητες και να πλησιασω πιο πολυ ακομα την gibson)
Η fernandes ειναι πολυ ωραιο οργανακι, πολυ καλη κατασκευη, ισως καλυτερη απο μιας epiphone και ετσι να βρεθω πρακτικα με ενα καινουργιο οργανο.
Βοηθησετε please, γιατι αν αποτυχει και αυτο το σχεδιο, με βλεπω χωρισμενο...

ΥΓ: η μουσικη που παιζω ειναι απο blues εως κλασσικο ροκ/ hard rock