- Πόντοι
- 638
ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ !!!! >Marillion είπε:Ωχ μανα μου!!!! Μολις ενημερωθηκα απο τον freedom παλι!!( αυτο το παιδι με εχει καταστρεψει!!!!) Νατα μααααας!!!!!! Εκει που ειχαμε ησυχασει παλι στην πριζα!!! Να δω τι εχει απομεινει να πουλησουμε λοιπον!!!!! το θελω το ατιμο!!!!!!!!!!
Ήταν που, όπως υποστήριζαν πολλοί κάτοχοι Ultra στο forum της Fractal, "το Axe-Fx μου έχει θεραπεύσει το GAS". ;D ;D ;D ;DMarillion είπε:Ωχ μανα μου!!!! Μολις ενημερωθηκα απο τον freedom παλι!!( αυτο το παιδι με εχει καταστρεψει!!!!) Νατα μααααας!!!!!! Εκει που ειχαμε ησυχασει παλι στην πριζα!!! Να δω τι εχει απομεινει να πουλησουμε λοιπον!!!!! το θελω το ατιμο!!!!!!!!!!
To GAS το εχει θεραπευσει μεχρι την ελευση του νεου AXE!!!! ( δεν περιλαμβανεται το ιδιο στα συμπτωματα!!! ;D) . Για το latency δεν το ειχα υποψιν μου οσον αφορα τα παλια λεγομενα του Cliff, παντως δεν αισθανομαι πως με το ultra μου ελειπε ισχυς!!! Τα περισσοτερα preset μου δεν ξεπερνανε το 65 με 75%!!!! Παρολαυτα το θελω....!!! Θα αρχισω την μελετη να δω τα χαρτακτηριστικα του!! To latency το ξερουμε? Δεν ειδα πουθενα κατι!The Genius Loci είπε:Ήταν που, όπως υποστήριζαν πολλοί κάτοχοι Ultra στο forum της Fractal, "το Axe-Fx μου έχει θεραπεύσει το GAS". ;D ;D ;D ;D
Τι λες για τις αναβαθμίσεις που ενσωματώνει το II Γιώργο? Εμένα μου έκανε εντύπωση η χρήση 2 επεξεργαστών (ένας για τους ενισχυτές/καμπίνες, ένας για τα εφφέ). Ο Cliff έλεγε ότι 2 επεξεργαστές οδηγούν σε μεγαλύτερο latency, μάλλον όμως βρήκε τρόπο να το αποφύγει.
Το σχόλιο του Cliff ήταν απάντηση σε παρατηρήσεις σχετικά με το (στα χαρτιά τότε) POD HD και το 11R και τους δύο επεξεργαστές. Έγραψε ότι οι δύο DSP μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερο latency. Ωστόσο πιστεύω ότι με την ταχύτητα επικοινωνίας ανάμεσα στους δύο TigerSHARC αυτό θα εξανεμιστεί.Marillion είπε:To GAS το εχει θεραπευσει μεχρι την ελευση του νεου AXE!!!! ( δεν περιλαμβανεται το ιδιο στα συμπτωματα!!! ;D) . Για το latency δεν το ειχα υποψιν μου οσον αφορα τα παλια λεγομενα του Cliff, παντως δεν αισθανομαι πως με το ultra μου ελειπε ισχυς!!! Τα περισσοτερα preset μου δεν ξεπερνανε το 65 με 75%!!!! Παρολαυτα το θελω....!!! Θα αρχισω την μελετη να δω τα χαρτακτηριστικα του!! To latency το ξερουμε? Δεν ειδα πουθενα κατι!
εγω το ηξερα αλλα δεν ηθελα να σας πω τιποτα...!!!! ;DThe Genius Loci είπε:Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως κατάφερε ο μπαγάσας να το κρατήσει κρυφό τόσο καιρό!
Τα παιδια δεν πωλουνται προς το παρον!!!!!!!! Κ τα πρεζονια εχουν δικαιωμα στην δοση τους!!!!!!! ;Daudiokostas είπε:ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ !!!! >
Πρεζόνι.
Πάντως ρε παιδιά, ήδη το Ultra είναι δύο-τρία κλικ πάνω από ο,τιδήποτε άλλο κυκλοφορεί... ή πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.Satch21 είπε:καλό φαίνεται τα λεφτά που θα τα βρούμε??????
Μάλλον θα πρέπει να πουλήσω το Ultra lol!!!
Για να το κάναν την πρώτη φορά (το ποσοστό εκμετάλλευσης ή απορρόφησης των δυνατοτήτων του μηχανήματος δεν παίζει κανένα ρόλο), πιστεύω ότι είναι έτοιμοι να το ξανακάνουν.
δεν λες και σε δραχμες την τιμη ...γιατι θα μας ειναι πιο χρησιμη η ισοτιμια.... ;DThe Genius Loci είπε:Ένα τέτοιο μηχάνημα, με τιμή κοντά ή κάτω από τα 1000 δολλάρια (ή ευρώ, σε εμάς), θα έκανε τη διαφορά πιστεύω, στην αγορά.
Tα 1550 euros στο Αμέρικα (2200 dollars έχει) γίνονται 2300 στην Ευρώπη...The Genius Loci είπε:Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν τα εξής:
1) Τιμή στο G66: 2300. Ευρώ Ιγνάτιε, μην προτρέχεις.
2) Το G66 λέγεται ότι θα στείλει Ultra σε όσους έχουν παραγγείλει (εδώ και καιρό που είχε έλλειψη) το Standard, και Axe-Fx II σε όσους είχαν παραγγείλει Ultra!! Αν αληθεύει αυτό, τότε μιλάμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ customer service από πλευράς των Γερμανών.