Η επιστολή του Μήτσου...

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
ή αλλίως Τζίμη...Πανούση!

Ντοκουμέντο:

paraitisi.jpg

;)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Ακουγα χρονια για αυτη την επιστολη του ΓΙΓΑΝΤΑ και δεν την ειχα δει ποτε μου.....

ΑΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ ο Τζιμακος,απλα ΘΕΟΣ!! :lol: :lol:

Ηλια εισαι θησαυρος!!!!! :wink:

Έχω ακούσει από έγκυρες αρβύλες, ότι ο Elavd δεν είναι άνθρωπος, αλλά κάποια υπερεξελιγμένη μορφή A.I. από την google, που στόχο έχει να εισβάλλει σε foroums και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα μέλη τους, με απώτερο σκοπό την οικονομική καταξίωση της μαμάς εταιρίας!

Ε δεν εξηγείται αλλιώς βρε αδερφάκι μου αυτό το "κακό"

Έχω ακούσει από έγκυρες αρβύλες' date=' ότι ο Elavd δεν είναι άνθρωπος, αλλά κάποια υπερεξελιγμένη μορφή A.I. από την google, που στόχο έχει να εισβάλλει σε foroums και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα μέλη τους, με απώτερο σκοπό την οικονομική καταξίωση της μαμάς εταιρίας!

Ε δεν εξηγείται αλλιώς βρε αδερφάκι μου αυτό το "κακό"[/quote']

Όχι τα πράγματα είναι πιο απλά...

Ο πατέρας μου ήταν εκείνη την εποχή o διευθυντής προσωπικού της Τράπεζας, στον οποίο έστειλε την επιστολή ο Πανούσης ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω εννοείται!!!! 8)

Όποιος θέλει σε μεγαλύτερη και email-ίσιμη μορφή το ντοκουμέντο ας το πάρει από εδώ

Εξήγησέ μου κάτι.....

Πως στον κόρακα το κάνεις; Δεν με πείθεις εμένα εύκολα!

Ποτε δεν συμπαθησα τον Πανούση αλλα η επιστολή αξίζει.....Καλά ο elavd πλεόν θα πρεπει να πάρει τιτλό "investigations expert"....

Εξήγησέ μου κάτι.....

Πως στον κόρακα το κάνεις; Δεν με πείθεις εμένα εύκολα!
Αυτό σε πείραξε; Εδώ είχε βρεί στο guestbook της Rockinger μια καταχώρηση από έναν Ιρλανδό "Earendil" και με είχε κάνει χωνί στο forum...Δήθεν ότι ψώνισα κι εγώ, αλλά...θόλωσα τα νερά για να μην ακούσω κράξιμο (καθότι συνδικαλιστής εργατοπατέρας των SG) :lol: :lol: :lol: ...

Καλά συγνώμη εσύ ΑΚΟΜΗ να καταλάβεις ότι ΕΓΩ είχα κάνει μοντάζ στο screenshot απλά είχα ξεχάσει το "ireland" ???? :lol:

Καλά συγνώμη εσύ ΑΚΟΜΗ να καταλάβεις ότι ΕΓΩ είχα κάνει μοντάζ στο screenshot απλά είχα ξεχάσει το "ireland" ???? :lol:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

What the...? 8O

Trending...

Νέα θέματα

Back