Ακομα? Δεν νομιζω οτι θα μαλακωσουνε. Αν εχεις παλιες η εργοστασιακες μαλλον θελουν αλλαγμα. Παρολα αυτα τα bends ειναι σχετικα δυσκολαkorman709 είπε:οκ ! θα τα υιοθετησω ολα σιγα σιγα...pitch bend δε μπορω,ειναι σκληρες ακομα οι χορδες...
Ωπαααααα δικος μου......ας μιλησει καποιος στον ανθρωπο για τη σχολη που εχουμε αναπτυξει καποιοι χαρισματικοι ανθρωποι του νοιζ με κορμια λαμπαδες.....τι να το κανεις να παιζεις παπαδες....εαν δεν δειχνεις και λιγο σαρκα. ;Dkorman709 είπε:υ.γ sorry για την εμφανιση μου.
Σίγουρα μπορείς να κάνεις bend ενός ημιτονίου, ειδικά αν βοηθήσεις με 2ο δάκτυλο, αλλα δεν υπάρχει καμια βιασύνη.korman709 είπε:pitch bend δε μπορω,ειναι σκληρες ακομα οι χορδες...
Το bend σου, προσπάθησε να μην το κάνεις με τα δάκτυλα.korman709 είπε:trying to bend....ρε παιδια,σαν να κλαιει γατα ειναι...τεσπα,πρωτη φορα δοκιμασα,καποια στιγμη θα το βρω...
Όπως σου έγραψα και προηγουμένως, το site του justin guitar είναι, κατ'εμέ, ό,τι πρέπει.korman709 είπε:παρακαλω εαν μπορειτε παραθεστε βιντεο με μαθηματα για να μην ψαχνω στο χαοτικο διαδικτυο....παντα βεβαια εαν μπορειτε...καλα βιντεακια "δοκιμασμενα" απο εσας...ευχαριστω πολυ ολους,για τα σχολια και τις συμβουλες.
+1RayDTutto είπε:Εντάξει όλοι είχαμε G(ear) A(cquisition) S(yndrome) αλλά και αλλαγη κιθάρας στην πρώτη εβδομάδα, παραπάει λίγο...
τον mustang τον ειχα περυσι,αλλα λογω προσωπικου θεματος τον εδωσα μαζι με την κιθαρα g400...πριν 2 εβδομαδες ειχα εναν Laney 10w,δε μου αρεσε καθολου και τον εδωσα για 30 ευρω + κατι ακομα για τον behringer.gdevelek είπε:+1
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, είχε τον Mustang I και τον πούλησε τσακ-μπαμ για να πάρει τον Behringer VTX15... ???