i.d.o. -funk-reggae-soul

Που είσαι εσύ παιχταρά μου?!!  :)

Μέχρι στιγμής έχω ακούσει το δύο πρώτα και καραγουστάρω με χίλια!

Συγχαρητήρια και στους τρείς!  8)

Επειδή δεν συγκρατώ ονόματα, ο ντράμερ είναι το παιδί που σας είχα δεί παλιά μαζί με τον Γιάννη ή κάποιος άλλος?

Πςςς... Φοβερή γκρούβα, εξαιρετικά φωνητικά (ακόμα και του Γκάντι! :D), άψογο παίξιμο, πολύ ωραίες συνθέσεις. 'Nuff said!

Από τις πρώτες νότες της κιθάρας του Instead κατάλαβα ότι πρόκειται να ακούσω κάτι πολύ καλό.

Πλην των συνθέσεων και των εξαιρετικών παιξιμάτων, ακούω και μια καταπληκτική, καθαρή παραγωγή.

Άριστοι.

Υ.Γ. Το Radio έφαγε ήττα κατά την κωδικοποίηση του bandcamp ή το PC μου κάνει νερά;

Παρα πολυ ομορφο και με καλη παραγωγή αλμπουμ. Ευγε.

μπραβο παιδια! πολυ ωραια παιξιματα ωραια δουλεια! ευγε!

Haris είπε:
Πςςς... Φοβερή γκρούβα, εξαιρετικά φωνητικά (ακόμα και του Γκάντι! :D), άψογο παίξιμο, πολύ ωραίες συνθέσεις. 'Nuff said!
Exactly. ;)

Καλησπέρα κύριε pastelius και συγχαρητήρια για την εκπομπή σας. Πόσες μείνανε αλήθεια;

longshadow είπε:
Επειδή δεν συγκρατώ ονόματα, ο ντράμερ είναι το παιδί που σας είχα δεί παλιά μαζί με τον Γιάννη ή κάποιος άλλος?
Ακριβώς.

Λογικό είναι να μη θυμάσαι πολλά - πολλά έτσι που σε είχα ψαρώσει με την κιθαριστική μου δεινότητα.  ;D ;D ;D ;D

πολύ καλό, αλλά από το γκρουβ συμπεραίνω οτι καπνίζετε και αυτό με ωθεί στην ιδέα οτι δε σέβεστε το εν δυνάμει κοινό σας.

Τα λέμε στο μπλογκ μου.
+100000. Ντροπή.

Jazzjoker είπε:
Από τις πρώτες νότες της κιθάρας του Instead κατάλαβα ότι πρόκειται να ακούσω κάτι πολύ καλό.
Όντως.

Πάρα πολύ ωραίο μπράβο!

Πολύ ωραία,μπράβο!

blue είπε:
πολύ καλό, αλλά από το γκρουβ συμπεραίνω οτι καπνίζετε και αυτό με ωθεί στην ιδέα οτι δε σέβεστε το εν δυνάμει κοινό σας.

Τα λέμε στο μπλογκ μου.
Ντροπή σου φίλε,δεν το περίμενα αφτό απ' εσένανε.

Πραγματι κομματια και παιξιμο που καπνιζουν!

Το Gandhi σκοτωνει,οχι οτι πανε πισω τ αλλα.

Σουπερ!

Μίλησαν οι παραπάνω και δεν άφησαν τπτ ασχολίαστο ,είστε άψογοι ,αλλά να κοιτάξετε να κόψεται το κάπνισμα  ;D

Το Γκάντι με την ώρα το πληρώνεται,ή είναι πλήρες μέλος του γκρουπ?  ;D

guys χαίρομαι πολύ που παίρνουμε τέτοιες κριτικές από ανθρώπους

που ακούνε-πειραματίζονται-ακούνε...  :D Νά 'στε καλά!  :D

@earendil : 58 κ.σ. γατάκι μελέτα τα κομμάτια γιατί θα σε στάξω.

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους καπνιστές μουσικούς (Πέτρο... ;D)

Μαχάτμα your legend lives on

peace

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back