Η αντεπίθεση του Έλληνα εμπόρου;

boukas

Μέλος
Πόντοι
36
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Παίδες μιας και είναι οι μέρες τέτοιες ( και όλοι μας κάνουμε αγορές ) αφού πήρα την τελευταία έκδοση του soundmaker κοίταξα στις διαφημίσεις και είδα ότι 1 πασίγνωστη αντιπροσωπία διαθέτει τα προϊόντα της σε τιμές ανταγωνιστικές του Θωμά! 8O Τι έγινε άρχισαν και βάζουν μυαλό σιγά σιγά;

Καλό έτσι; :D

Λοιπών ας παίξουμε κρεμάλα ... μπας και μάθουμε το όνομα..

Βάλε το πρώτο γραμμα της εταιρείας, και εμείς θα μαντέψουμε τα υπόλοιπα. 8)

Αν είναι αυτή που νομίζω, οι τιμές είναι χωρίς φπα. Πρόσθεσε στην εκάστοτε τιμή που βλέπεις το 19% και τότε θα δεις την πραγματική τιμή πώλησης. Ενδεικτικά αναφέρω από έναν υπολογισμό που έκανα σε τυχαία προϊόντα και συγκρίνοντας τα με τιμές Θωμά, ο τελευταίος ήταν περίπου στα 50 euro φθηνότερος.

Ε εντάξει αν οι διαφορές είναι ως βαριά 70e τότε θα πάρω από Ελλάδα. Εντάξει μη μετράμε μέχρι και το cent για να αποφασίσουμε!

Σε τι ακριβώς μας χρησιμεύουν οι ανώνυμες αντιπροσωπίες ? :D

Μιλάς για το Bon Studio, τον Στόλλα, τον Νάκα, τον Λογοθέτη, τον Τρίμη, τον Διαμαντόπουλο, ξεχνάω κανέναν ?

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αγορά ίσως ενός προϊόντος. Όμως πιστεύω να συμφωνείς και εσύ, ότι σε μεγαλύτερη παραγγελία, με περισσότερα του ενός προϊόντα, η διαφορά είναι υπολογίσιμη.

Καλύτερες τιμές παίζουν σε όλα τα προιόντα της εταιρίας που αναφέρεις σε σχέση με Θωμά;;

Εντάξει μη μετράμε μέχρι και το cent για να αποφασίσουμε!
Πλάκα μας κάνεις ετσιιιι ??

Μάλλον δεν δουλεύεις για να βγάλεις το ρημάδι το χρήμα, αλλιώς θα ήξερες και να το εκτιμάς !! :evil:

Ας βάλουν και τα Ελληνικά εμπορικά σιτε μουσικών οργάνων καλές τιμές, για να έρθουν να ψωνίσουν ΙΤΑΛΟΙ και ΓΕΡΜΑΝΟΙ ...

Είμαστε πλέων ΕΥΡΩΠΗ κύριοί , ένα μεγάλο χωριό .

Ας μάθουμε να φερόμαστε ανάλογα .. Έμποροι και καταναλωτές !!

Καλά ναι συμφωνώ. Αλλά παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι άρχισαν οι τιμές να ανταγωνίζονται τον θωμά έτσι;

Και μην ξεχνάς ότι πολύ καλύτερες οικονομικές επικρατούν στην Γερμανία για τους εμπόρους σε σχέση με την ελλάδα έτσι; :wink:

Any way :)

Ας είναι, ας δούμε το θέμα θετικά, με 15 Ευρω κουριερ , έρχεται το δεμα στο Βόλο, είτε απο Αθήνα .. είτε απο Ιταλία !!

Αυτό έχω να πω μόνο, για τους πατριώτες μου εμπόρους.

Αντε βρε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..

Είμαι σε Νετ καφε, και πρέπει να φύγω ..

Με το μαλακό την Βασιλόπιτα , και προσέξτε να μην δαγκώσετε το ΦΛΟΥΡΙ !! :lol:

Μάλλον δεν δουλεύεις για να βγάλεις το ρημάδι το χρήμα' date=' αλλιώς θα ήξερες και να το εκτιμάς !! :evil:

[/quote']

Σορρυ ρε δουλευταρά αλλά εγώ είμαι γόνος αριστοκρατικής οικογένειας! ¶ντε σοβαρέψου λίγο :evil: :evil: :evil:

Κι έχοντας σόι σε γερμανία και αμερική έχω να σου πω ότι εκεί δεν είναι κακομοίρηδες σαν εδώ. Προτιμούν να δώσουν το κάτι τις παραπάνω ( χωρίς όμως να πιάνονται και κορόιδα ) και να είναι από τη χώρα τους παρά να το υπερψιχουλεύουν το θέμα! ¶ντε μιλάει και ο κάθε ένας και κρίνει τον άλλον δίχως να τον ξέρει κιόλλας!

Αντε τωρα .. σβήσε το τευλευτεο σου ποστ ..

Δεν γράφουνε οι λογικοι άνθρωποι προσωπικες πληρωφοριες μεσα στα φορουμ.

Ενταξει εισε καλο παιδι , το ξερουμε αυτο, αλλα σβησε τα παραπανω ..

Δεν χρειάζονται ..

Σβήσε το δικό σου σχόλιο να σβήσω το δικό μου. Εσύ το άρχισες κι όχι εγώ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα