hyperpanos - Alive

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Μια ταπεινή και απλοική προσπάθεια και από εμένα σε αυτό το πολύ ωραίο  backing track. Μόνο μην το συγκρίνετε με του Papaducci  ;), το παιδί αυτό είναι άλλη κλάση  8).

Ελπίζω να σας αρέσει και ακούω γνώμες.

Alive.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημερα!

Αν και δεν ειμαι φαν του ειδους το παιξιμο σου μου αρεσε αρκετα ιδιως στην αρχη με αυτες τις ωραιες μακριές νοτες , αυτα τα αργα σηκώματα της χορδης σωστα παιγμενα, λιγο προς το τελος καποιες φρασεις δεν στεκοταν ακριβως πανω στο χρονο , εκει θελει λιγο δουλεια ξεκαθαρισε λιγο τη κατασταση..

Ο ηχος σου αρκετα καλος και δενει με το υπολοιπο κομματι,δεν χρειαζεται να παιζεις σαν το πρότυπο σου αν και τα πρότυπα χρειαζονται , προχώρα η μουσική ειναι μία.

Σε ευχαριστώ που το άκουσες, καθώς και για την κριτική σου  :)

Εγώ το βρήκα εξαιρετικό και θα θέσω προς επαναδιαπραγμάτευση το θέμα 1.37-1.39. Άκουσε και θα καταλάβεις.

Nestoras είπε:
Εγώ το βρήκα εξαιρετικό και θα θέσω προς επαναδιαπραγμάτευση το θέμα 1.37-1.39. Άκουσε και θα καταλάβεις.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Νέστορα  :)Το κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι, εννοείς ότι δεν ταιριάζει ή ότι δεν το έπαιξα σωστά;

Ωραιο Πανο.Ο χρονος οπως προανεφεραν τα παιδια θελει φτιαξιμο σε καποια σημεια.

Νομιζω κατι τετοιο εννοει ο Νεστορας.

Παντως ακουγεσαι λιγοτερο σφιγμενος σε σχεση με αλλα και ειναι καλο.

Ωραιος! ;)

gvour είπε:
Ωραιο Πανο.Ο χρονος οπως προανεφεραν τα παιδια θελει φτιαξιμο σε καποια σημεια.

Νομιζω κατι τετοιο εννοει ο Νεστορας.

Παντως ακουγεσαι λιγοτερο σφιγμενος σε σχεση με αλλα και ειναι καλο.

Ωραιος! ;)
Να είσαι καλά φίλε, σε ευχαριστώ  :)Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα θέμα  :( με τους χρόνους γενικότερα, βέβαια ξέρω που οφείλεται αυτό και προσπαθώ να το εξαλείψω στο μέγιστο δυνατό  ???

Όσο για σφίξιμο, υπάρχει περίσσευμα και για άλλους  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ότι καλύτερο έχω ακούσει από σένα. Λυμένος, ακούς-δεν τρέχεις πίσω από την φράση, με σωστό phrasing.

Μπράβο!

Ανέβηκες μια κλάση πιο πάνω.

fusiongtr είπε:
Ότι καλύτερο έχω ακούσει από σένα. Λυμένος, ακούς-δεν τρέχεις πίσω από την φράση, με σωστό phrasing.

Μπράβο!

Ανέβηκες μια κλάση πιο πάνω.
Τώρα όμως έχω και μεγαλύτερες υποχρεώσεις, έτσι  ;D ;D ;D.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε  :)

hyperpanos είπε:
Τώρα όμως έχω και μεγαλύτερες υποχρεώσεις, έτσι  ;D ;D ;D.
Εννοείται. ;D

Ο τρόπος που παίζεις εδώ πάντως αναδεικνύει και μια πολύ καλή τεχνική, που όταν της δώσεις ανάσες, και την ευκαιρία να βγει έξω, αλλάζει το τοπίο. ;)

fusiongtr είπε:
Εννοείται. ;D

Ο τρόπος που παίζεις εδώ πάντως αναδεικνύει και μια πολύ καλή τεχνική, που όταν της δώσεις ανάσες, και την ευκαιρία να βγει έξω, αλλάζει το τοπίο. ;)
Εντάξει, τεχνικά είμαι θεωρώ μέτριος, προσπαθώ πάντως να βελτιωθώ όσο μπορώ παίζοντας πιο πολύ, όχι τόσο με ασκήσεις κ.τ.λ. (που χρόνος  :P). Αυτό που θα ήθελα εγώ να βελτιώσω πραγματικά είναι το "συναίσθημα" που λαμβάνω και εγώ και όποιος τυχερός  ;D 8) ακούει αυτά που παίζω, βέβαια το "συναίσθημα" δεν μαθαίνεται, ή το έχεις ή όχι  ;)

Φιλε μου το συναισθημα το εχεις , φαινεται, βγαινει ,ακουγεται και οσο λιγοτερο σφιγμενος τοσο πηγαινει καλυτερα απλα στις νοτες και στις ταχυτητες που θελεις να τις παιξεις , εκει θελει λιγο προσοχη, μελετη.

Νασος

nasokosm είπε:
Φιλε μου το συναισθημα το εχεις , φαινεται, βγαινει ,ακουγεται και οσο λιγοτερο σφιγμενος τοσο πηγαινει καλυτερα απλα στις νοτες και στις ταχυτητες που θελεις να τις παιξεις , εκει θελει λιγο προσοχη, μελετη.

Νασος
Αυτό το σφιγμένος είναι τι λίγο δύσκολο, γιατί έχω και κάποια προβλήματα με τα χέρια μου, αλλά τπ παλεύω  ;)Σε ευχαριστώ πολύ  :)

Αυτος ο ηχος ειναι ο καλυτερος που εχεις φτιαξει.Παρα πολυ καλος μπραβο.Και αυτα που εχεις παιξει σε αυτο ειναι πολυε μετρημενα.Μονο μερικες φρασεις θελουν λιγο περισσοτερη λεπτομερεια γιατι αισθανομαι οτι σε καποιες τους λειπουν μια-δυο νοτες ωστε να ερθουν να κατσουν επανω στο τεμπο ακριβως (δεν ξερω εαν με καταλαβες?).

P.S Μην χαλασεις αυτον τον ηχο ..... ;)

ignantios είπε:
Αυτος ο ηχος ειναι ο καλυτερος που εχεις φτιαξει.Παρα πολυ καλος μπραβο.Και αυτα που εχεις παιξει σε αυτο ειναι πολυε μετρημενα.Μονο μερικες φρασεις θελουν λιγο περισσοτερη λεπτομερεια γιατι αισθανομαι οτι σε καποιες τους λειπουν μια-δυο νοτες ωστε να ερθουν να κατσουν επανω στο τεμπο ακριβως (δεν ξερω εαν με καταλαβες?).

P.S Μην χαλασεις αυτον τον ηχο ..... ;)
Σε ευχαριστώ φίλε Ιγνάτιε  :)Λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν δουλεύουν  ;) ;D

Ο συγκεκριμένος ήχος είναι από το drive channel του blackstar HT-20 τον οποίο έχω, μέσω της γραμμής line out . Απλά σε αυτό ανέβασα λίγο την ένταση του drive channel και μου φαίνεται ότι "ζωντάνεψε" ο ήχος και κομπρεσαρίστηκε και λίγο. Επίσης έχω βάλει εκτός από delay, που δεν βγαίνει ποτέ  ;D και λίγο chorus. 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
15
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
10
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
16
Εμφανίσεις