hungarian dance no.5 (gypsy blue clip)

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
Αποφασισαμε να παιξουμε ενα αριστουργημα της κλασικής μουσικής σε στυλ gypsy.

Οι κιθάρες ειναι μια Cort Earth 900 και μια Gitane DG250M.Η ηχογραφηση εγινε στο σπιτι μου, με 2 Behringer C-2 σε X-Y διαταξη,χωρίς καμμία επεξεργασία (απλα πάναρα τα 2 κανάλια τερμα αριστερά και δεξιά)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο!

Η εκτέλεση είναι καταπληκτική. Ωραίες και οι "γυφτιές" που βάλατε στο 0:43 και στο τέλος. :)

Τώρα εκνευρίστηκα ιδιαίτερα με τον καραγκιόζη εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσα να το ακούσω από κοντά. >:(

spy είπε:
Η εκτέλεση είναι καταπληκτική. Ωραίες και οι "γυφτιές" που βάλατε στο τέλος. :)

Τώρα εκνευρίστηκα ιδιαίτερα με τον καραγκιόζη εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσα να το ακούσω από κοντά. >:(
Ώπα; Και σε μας δε λέτε τίποτα, έτσι; ;D 8)

δεν ειμαι ο καταλληλος να μιλησω απο μουσικης αποψης, αλλα το οριτζιναλ κομματι ειναι απο τα αγαπημενα μου και αυτη η εκτελεση εγραψε!

γιατι δεν εισαι κατάλληλος να μιλησεις απο μουσικής αποψης??

Ισα ισα που αν ειναι απο το αγαπημενα σου κομμάτια και σου αρεσε η διασκευή μας,ειναι πολυ τιμητικό για μας!

Σ'ευχαριστουμε πολυ :)

Υπέροχο, πραγματικά εξαιρετική διασκευή! Κι εμένα από τα all-time αγαπημένα μου κλασσικά κομμάτια (από τα "γνωστά" τουλάχιστον) και πραγματικά δεν έχασε καθόλου σε αυτή την εκτέλεση. Μπράβο boyz! ;)

Earendil είπε:
Ώπα; Και σε μας δε λέτε τίποτα, έτσι; ;D 8)
Πέστα ρε μαμώτο, πέστα! ;D

λαθος διατυπωση, εννοουσα ως προς την τεχνικη πλευρα της εκτελεσης καθως δεν ειμαι κιθαριστας. :)

ελπιζω να ξανακανετε παρομοιο session!

Μεγάλη γυφτιά.

ο εβρις εκανε ποστ σοβαρο,ειπε 2 λεξεις και η μια απο αυτες δεν ηταν αποχωρω.

καποιος να μου δωσει καρμα,τον εξημέρωσα.

;D ;D ;D ;D ;D

thnx αντρεα ,εβρι και kwstas78,99 (γυφτιά) :)

Έβρι όπως Χατζηδάκι; Τόσο πολύ την έχει πιστέψει πιά;

Έτσι μου'ρχεται να πα να πάρω μια (τσέχικη) εξπλόρερ. Αρκουδέηδες.

Τα σπάει!!! 8)

Μην πατήσετε τα μουστάκια σας και πέσετε φοβάμαι μόνο...  :D

5204245481470.jpg

;D

Ωραίο! Έξυπνη ιδέα, επίσης! Αλλά ποιοι είστε εσείς? Δηλαδή οι δυο παίχτες; Eσύ Μπλου και ποιος άλλος; Ποιος έπαιζε το μέρος του Ταμτάκου και ποιος τα ακκόρντα;

Πολυ ωραιο!

Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση και μονο η ιδεα του να το διασκευασετε ;D

(Δε ξερω βεβαια αν τις συνηθιζετε τετοιες γυφτιες  :P )

Μπραβο!

Σας ευχαριστούμε όλους :)

Τα ευσημα για την επιλογή του κομματιού,αλλά και το όλο arrangement πανε στον "αλλον" ο οποιος δεν ειναι μελος του νόιζ.Είναι φίλος που εχω την τυχη να παίζουμε μαζί εδω και χρόνια.Τον εχετε ακούσει παλια και εδώ

Συνήθως στα κομμάτια που σεβομαστε τοσο ωστε εχουμε την αυτοσυγκράτηση να τα προστατεύσουμε απο τον αυτοσχεδιασμο μας (αυτό,το libertango και το la foule), παίζουμε από ένα κόρους ο καθενας.Στο συγκεκριμένο το επαιξε ο Βασίλης 2 φορες,γιατι το παιζει πολυ πιο ωραια απο μενα :)

Παιδια, πολυ ωραιοι! *Αφηνει μισο ευρω στη κασα του blue*  ;D

Kαι εις ανωτερα, να σας δω να διασκευαζετε και το Ecstasy of Gold!

Προς bloody_sunday:

newpicture001.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back