- Πόντοι
- 38
Όχι, έχεις 30 λεπτά να κάνεις τεχνητή αναπνοή, να χορηγήσεις επινεφρίνη και να δοκίμασεις ανάνηψη με το defibrillator. Οδηγίες θα βρείς σε σχεδόν όλα τα επεισόδια του ER (εννοείται με Clooney).
Στις κιθάρες υπάρχει η μετενσάρκωση...σαν αυτή που τρίβεις τώρα. Θα γεννηθεί μια άλλη. Αμήνkwstas79 είπε:Και αν πεθαίνει, που πηγαίνει; Υπάρχει παράδεισος για τις νεκρές κιθάρες; Κάπου που να τους αφαιρούν το ποταπό poly finish και να τις τρίβουν νυχθημερόν με lemon oil;
Οπότε αν ήρθες εδώ για να λάβεις απαντήσεις (τις οποίες και λαμβάνεις και μάλιστα από επαγγελματίες - οι οποίοι δίνουν εδώ πληροφορίες για τις οποίες συνήθως πληρώνονται - και ειδικευμένους ερασιτέχνες), καλό θα είναι να διαβάζεις αυτά που γράφονται και αν έχεις ερωτήσεις να τις κάνεις χωρίς εξυπναδίτσες και αστειάκια όπως τα παραπάνω...scofield είπε:[...] αντοχη σε χημικα,δηλλαδη τι θα φτιαξω μια κιθαρα κ αν τυχει να πεσει πανω της tide? η ariel ???η ava για τα πιατα ????θα ξεβαψει??γιατι να ερθει σε επαφη με εκαστοτε χημικα η κιθαρα,στο δωματιο μου θα την εχω....δε το πιανω αυτο σορυ.... ???
Mην επιτίθεσαι σε συνφορουμίτες σου με απρεπείς εκφράσεις. Αν έχεις κάποιες αντιρρήσεις, ας τις εκφράζεις πολιτισμένα και όχι με τα απαράδεκτα ανωτέρω.SULTAN είπε:Τι τραμπουκαλίκια είναι αυτά? Yann, είσαι οργανοποιός το πιάσαμε, και εσύ mscmkr είσαι ο δικηγόρος του, κι αυτό το πιάσαμε.Την άλλη φορά λοιπόν που σας ρωτήσουν, πριν απαντήσετε ζητήστε να σας ρίξουν τα λεφτά μπροστά.Με τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που κάνετε είναι να αυτοαναιρείστε ως ειδήμονες και επαγγελματίες.
Και αλοίμονο σε όποιον έρθει εδώ με διάθεση για ερωτήσεις και πλακίτσα όταν μάλιστα μιλούν οι"επαγγελματίες και ειδικευμένοι ερασιτέχνες-ουααου!" χωρίς να έχει πλύνει πρώτα το στόμα του!Άντε ξεκαβαλήστε μπας και συννενοηθούμε... 8)
φιλε μουσουκουμουρου, αναλαμβανεις και αλλες ειδικοτητες, η μονο οργανοποιους?SULTAN είπε:Yann, είσαι οργανοποιός το πιάσαμε, και εσύ mscmkr είσαι ο δικηγόρος του, κι αυτό το πιάσαμε.Την άλλη φορά λοιπόν που σας ρωτήσουν, πριν απαντήσετε ζητήστε να σας ρίξουν τα λεφτά μπροστά.Με τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που κάνετε είναι να αυτοαναιρείστε ως ειδήμονες και επαγγελματίες.
+1000 τα είπε όλα ο ως άνω κύριος.Alchemist είπε:Το πρώτο και κύριο που πρέπει να θυμόμαστε όλοι:
Πρέπει να μάθουμε να λέμε ευχαριστώ για όσα μοιράζονται μαζί μας άνθρωποι που έχουν γνώση και εμπειρία. Δεν είναι υποχρεωμένοι, το κάνουν από καλή καρδιά και αξίζουν το ευχαριστώ γιατί προσφέρουν αφιλοκερδώς γνώση που κανονικά απαιτεί χρηματικό αντίτιμο.
ΟΚ, μια παρέα είμαστε και βοηθάμε αλλήλους αλλά ας μη γινόμαστε πλεονέκτες. Δεν μπορούμε να μάθουμε τα πάντα σε χρόνο dt, ούτε υπάρχει λόγος να μανουριάζουμε αν κάποιος μας υπενθυμίσει ότι είναι καλό να πειραματιστούμε με τα βασικά πριν εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες.
+1marathon είπε:Νέοι, μην αρπάζεστε και φουντώνετε τόσο εύκολα (και χωρίς λόγο)...
ΝΤΑΖ ΝΟΤ ΚΟΜΠΙΟΥΤscofield είπε:...
εκτιμω κ ευχαριστησα κ marathon κ yann σε καποια χρησιμα πραγματα που μου ειπαν,
...
σιγουρα δεν ηταν υποχρεωμενοι να μουν πουν κ τιποτα
...
αχαριστος δεν ειμαι
...
γιατι στην τελικη βλεπω οτι μαλλον μου γινεται κ χαρη που μου απαντησαν καποιοι κ αυτο ειναι κατι που δεν το θελω
...
Γιεεε...μι του μαν...evris είπε:ΝΤΑΖ ΝΟΤ ΚΟΜΠΙΟΥΤ