- Πόντοι
- 16
Για ακόμα μία φορά μαζί με το φίλο και συμφορουμίτη S3ntinel παίζουμε ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι μας! Ελπίζω να σας αρέσει! Περιμένω τις απόψεις σας και τις εντυπώσεις! Καλό Σαββατόβραδο σε όλους σας 

Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε hyperpanos!!! Η φωνή θέλει σίγουρα δουλειά ,έτσι και αλλιώς δεν είμαι σε καμία περίπτωση τραγουδιστής, αλλά όσο μπορώ τη δουλεύω. Η μίξη στα όργανα που έγινε απο το φίλο S3ntinel ήταν πραγματικά πολύ καλήhyperpanos είπε:Μπράβο παιδιά, μεγάλη βελτίωση. Η φωνή θέλει λίγη δουλειά ακόμη, αλλά δεν είναι και κακή. Ωραία μίξη στα όργανα, το σόλο θα μπορούσε να είναι πιο λυμένο
![]()
![]()
![]()
Εντάξει δεν ήσουν και τόσο σκληρός πάλι καλάΜου αρέσει το κομμάτι, μου άρεσε και η προσέγγισή σας.
Για να δικαιολογήσω και τη φήμη του σκληρού τώρα, θα κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
1) Το λα λα λαλα λαλα δεν είναι σωστό 100%
2) Το σόλο (κατ' αρχάς μπράβο που το προσεγγίσατε ακριβώς και με τις διφωνίες), θέλει μια ίδέα πιο καλό παίξιμο, και να μην κόβεται απότομα στη τελευταία νότα.
Άντε και το επόμενο να είναι το You can do magic.
Υ.Γ. Καλή η προσέγγιση της ακουστικής με την (Ibanez?)
;D Ευχαριστούμε neeq !!!Τι κομματαρα ρε φουστη μου...
Μπραβο, με μερακλωσατε...![]()
Ευχαριστούμε πολύ φίλε RayRayDTutto είπε:Ήταν καλύτερο της φυσιολογικής σας προόδου. Μπράβο σας. Συνεχίστε έται...
Κι εμένα θα μου άρεσε να το'χα κάνει με ακουστική, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, το κατάστημα αυτή διαθέτει.gary.. είπε:Well done boys...
Πολύ καλή η διασκευή. Μου άρεσε γενικά αλλά αυτό που δε με τρελανε εμένα προσωπικά ειναι η χρήση της ηλετρκικής για τα ρυθμικά, όχι ότι ήταν κακή, αντιθέτως. Ο ήχος λίγο. Ίσως αν ήταν μια στρατ ή τελε να ήταν καλύτερο..
Επίσης πολύ ωραία τα βόκαλς...
κ μην κοιτας την κάμερα!!!! χαχαχα
Ευχαριστούμε πολύ δάσκαλε. Αντίθετα εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ηλεκτρική και ο ήχος της! Όσο για το ότι κοιτάω τη κάμερα... Ήταν για να σιγουρευτώ ότι φαίνομαι καλόςgary.. είπε:Well done boys...
Πολύ καλή η διασκευή. Μου άρεσε γενικά αλλά αυτό που δε με τρελανε εμένα προσωπικά ειναι η χρήση της ηλετρκικής για τα ρυθμικά, όχι ότι ήταν κακή, αντιθέτως. Ο ήχος λίγο. Ίσως αν ήταν μια στρατ ή τελε να ήταν καλύτερο..
Επίσης πολύ ωραία τα βόκαλς...
κ μην κοιτας την κάμερα!!!! χαχαχα
Ευχαριστούμε πολύ φίλε μου χαίρομαι που σου άρεσεΜπραβο παιδες και συγχαρητηρια για την επιλογη αυτου του all time classic.Το μονο που λειπει απο τα αυτια μου ειναι το γκλιν-γκλονγκ των ανοιχτων συγχορδιων της ακουστικής.Ισως θα μπορουσε να διπλογραφει απο πανω αλλα anyway,
keep on rockin